tiistai 5. toukokuuta 2020

Piristystä äidille ja itsellekin

Ensi sunnuntaina 10.5. on äitienpäivä, mutta nyt kun äitiä ei voi viedä lounaalle, häntä voi muistaa henkilökohtaisemmalla lahjalla. Otin myyntiin edulliset ja laadukkaat PIELOR Hammam EL Hanan  Argan Therapy -vartalonhoitotuotteet ja niitähän tarvitsee jokainen, joten ne sopivat hyvin äidillekin lahjaksi!


Hemmottele äitiä Argan Therapy - Damask Rose -vartalotuotteilla 


Hoitava argan-öljy

Nämä Argan Therapy - Damask Rose -vartalotuotteet ovat poikkeuksellisen edullisia hyvään laatuunsa nähden. Ne ovat myös niin kauniissa pulloissa, että niitä on ilo katsella kylppärissä. Argan Therapy Damask Rose tuotteita on neljä erilaista:
Argan Therapy - VARTALOVOIDE 400ml 19€ on maitomaisen ohut voide pumpupullossa. Voide on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Sen tuoksu on hienostunut ruusu, mikä haihtuu heti levityksen jälkeen. Huomioi, että pakkaus on melkein puolilitraa, joten se riittää pitkäksi aikaa.
Argan Therapy SUIHKUGEELI 400 ml 19€ on myös miedosti ruusun tuoksuinen ja se ei kuivata hyvin ohuttakaan vanhuksen ihoa. 
Argan Therapy KÄSISAIPPUA 400 ml 16€ on hellävarainen pesugeeli jatkuvaan käsien pesuun. Sen mieto ruusun tuoksu tekee käsien pesusta ylellisen hetken arkipäivän keskelle. Nyt käsien pesumäärä on moninkertaistunut ja se rasittaa käsien ihoa. Kannattaa ehdottomasti hankkia hellävarainen pesugeeli niin kuin tämä. 
Argan Therapy KÄSIVOIDE  30 ml 7€ imeytyy hyvin ja estää käsien rohtumista ja kynsinauhojen rispaantumista. Pikkukoko on hyvä pitää mukana käsilaukussa tai vaikka taskussa. Tämä pikkukoko riittää noin parin viikon käyttöön, kun sitä käytetään 3-5 kertaa päivässä. 
Nämä Argan Therapy -tuotteet ovat myynnissä parisen viikkoa ja katson tämän myyntierän loppuessa otanko niitä vielä lisää. Nyt kannattaa olla nopea, koska nämä tuotteet eivät jää jatkuvaan myyntiin!



Ole nopea, näitä tuotteita vain pieni erä!


Äidille iloksi

Hoitotuotteet ja kosmetiikka ovat tarpeellisia jokaiselle, joten niitä voi hyvillä mielin ostaa äitienpäivälahjaksi. Moni harmittelee jo muutenkin tavaran paljoutta kotonaan ja turhat koristeet vievät vain tilaa ja keräävät pölyä. Hoitotuotteet tulevat käyttöön ja ovat henkilökohtaisia. 
CCS JALKAVOIDE 175 ml 19€ on alunperin diabeetikoille tehty jalkavoide ja siksi se on ihanteellinen tuote jokaiselle. Yli seitsemänkymppisellä iho on jo ohentunut sekä kuiva ja siksi jalkojen voitelu päivittäin on hyvin tärkeää. CCS jalkavoide estää ihon rikkoutumisen ja vähentää kovettumien syntymistä.
CCS KÄSIVOIDE 200 ml 15€ on todella edullinen koko perheen käsivoide. Tämä voide on hajusteeton ja erittäin miellyttävä käyttää ohuen ja kevyen koostumuksensa vuoksi. Myös miehet ja lapset ihastuvat tähän voiteeseen, koska se imeytyy ihan hetkessä.
LADYBUG titaaninen jalkaraspi 19€ on ollut meillä myynnissä kuukauden verran ja asiakkaat ovat vallan innoissaan tästä helppokäyttöisestä raspista. Ladybug sopii käteen hyvin ja hyvällä otteella kantapäiden raspaaminen on helppoa ja nopeaa. Tuo titaaninen hankauspinta on hellävarainen eikä vahingoita ihoa. Ammattikäytössä nämä titaaniraspit ovat olleet jo pitkään, mutta nyt vasta löysin sopivan hintaisen tuotteen asiakkaille kotikäyttöön.
Nämä CCS:n voiteet ovat olleet meillä myynnissä vuosikymmeniä ja niiden hinta/laatusuhde on erinomainen. Voiteet on alunperin suunniteltu diabeetikkojen herkälle ja ohuelle iholle ja siksi ne sopivat hyvin kaikille muillekin.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.
Siirry tästä verkkokauppaamme!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti