keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Itseruskettavalla iholle kaunis päivetys

Otin meille pitkästä aikaa myyntiin itseruskettavan tuotteen. Etsin jo monta vuotta itseruskettavaa, jonka laatu ja käyttömukavuus täyttäisi kriteerini. Vihdoinkin löysin Body Drench QUICK TAN SPRAYN 44€, joka käy vartalolle ja kasvoille.


Itseruskettavalla turvallinen rusketus

Itseruskettava aine on ainoa turvallinen tapa saada väriä iholle. Muutenhan rusketus kertoo ihovauriosta ja varoittaa ihmistä vaarallisesta säteilystä. Aika kummallista on, että nykyihmiset ovat alkaneet pitää rusketusta kauniina, vaikka se on elimistön tapa suojautua ja ilmoittaa voivansa huonosti. 
Kuitenkin nyt on näin ja tämän käsityksen kanssa elämme, että ihmiset haluavat olla ruskeita. Uv-säteilyä terveellisempi konsti on itseruskettavat aineet, jotka antavat väriä ihon pintakerrokseen. Nyt meillä myynnissä oleva Quick Tan Spray on helppo käyttää, koska se on suihkepullossa ja levittyy iholle tasaisena sumuna. Toinen hyvä puoli on se, että itseruskettava spray sopii kasvoille ja vartalolle. Tuo spraypullo on sen verran iso, että se riittää koko kesäksi vartalonkin iholle.


Kuori ja kosteuta

Itseruskettava spray levittyy parhaiten juuri kuoritulle iholle eikä iho saa olla liikaa kuivunut. Näillä itseruskettavilla on taipumus lievästi kuivattaa ihoa, joka on hyvä asia rasvaiselle ihotyypille, mutta kuivalla iholla tarvitaan lisäkosteutta. 
Kuori vartalon iho nyt tarjouksessa olevalla Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUBILLA NYT 39€ (47€) ja kasvojen iho esimerkiksi DAILY MICROFOLIANTILLA 51€. Sumuta suoraan pyyhekuivalle iholle Quick Tan Spray ja lopuksi voit hiukan tasotella hiusrajaa ja kulmakarvoja sormilla. Muista pestä kädet hyvin levityksen jälkeen, koska itseruskettava värjää tietysti myös kädet. 
Quick Tan Spray on jo levitettäessä kevyesti värillistä, mutta parin tunnin päästä varsinainen rusketus tulee esiin. Mikäli haluaa tummempaa rusketusta voi heti suihkuttaa uuden kerroksen ja tehdä se niin monta kertaa, kunnes väri on sopiva. Rusketusta ylläpidetään käyttämällä spraytä noin 2-4 päivän välein. Parasta olisi kuoria iho ennen jokaista levityskertaa, koska hilseilevään solukerrokseen spray saattaa jäädä kasoihin ja väristä tulee epätasainen. 
Erittäin tärkeää on käyttää runsaasti kosteuttavia hoitotuotteita muuten rusketus alkaa kuoriutua hilseenä pois. Ihanteellinen on HYDRA COOL SERUM 30 ml NYT 86€ (109€), joka sisältää puhdasta kosteutta. Tätä seerumia käytetään aamulla sekä illalla ja sen päälle levitetään vielä kosteusvoide. Quick Tan Sprayn levittämisen jälkeen voi parin tunnin päästä käyttää seerumia ja voidetta.  
Kaikki muut tuotteet käytetään ihan samoin kuin muutenkin ja hyvä hoito on erityisen tärkeää. Se on muistettava, ettei tämä rusketus suojaa millään tavalla auringolta, vaan päivällä käytettävissä tuotteissa pitää olla aurinkosuoja.


HYDRA COOL SERUM 30 ml NYT 86€ (109€)



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti