keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Happihiprakkaa ja vähän muutakin

Tänään lähti asiakkaille sähköpostikirje seuraavan kahden viikon tarjoustuotteista. Luin sitä jälkikäteen ja ihmettelin mitä olen siihen kirjoittanut. Luin, että happihiprakkaa ulkoilmasta ja olin kauhistunut mitä se tarkoittaa. Toiseen kertaa katsoessani siinä lukikin happirikasta ulkoilmaa. Joten toivon, että me kaikki saadaan kokea happihiprakka keväisestä ulkoilmasta.


Toukokuun raikkaat tarjoukset nyt verkkokaupassa!


DIY kasvohoito

Nykyisin on kovin muodikasta tehdä kaikki DIY eli itse ja tietysti meiltäkin löytyy tuotteet kotona tehtyyn kasvohoitoon. Dermalogicalla on RAPID REVEAL PEEL NYT 52€ (79€) kuorintatuote, joka on tarkoitettu nimenomaan sarjahoidoksi kotikäyttöön. Olen testannut sen talven aikana muutamaan kertaan ja se on miellyttävän mieto kuorinta. Tuossa pakkauksessa on kymmenen pikkutuubia joista puolet tai 3-5 kpl voi käyttää peräkkäisinä päivinä ja sen jälkeen kuuria jatketaan yksi tuubi 5-7 päivän välein. Rapid Reveal Peel on melkeinpä ammattitason kuorinta vaikutuksiltaan, mutta ihotuntumassa se on hyvin mieto. Tuubissa on hyvin levittyvää geeliä jonka annetaan vaikuttaa 3-8 minuuttia ihon vahvuudesta riippuen. Vaikutusta lisää Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitteen käyttö. Toinen vaihtoehto on käyttää Rapid Reveal Peel kahtena tehokuurina. Puolet eli viisi kappaletta tuubeja käytetään joka ilta tai joka toinen ilta. Sen jälkeen pidetään kolmen viikon tauko ja käytetään loput viisi samalla tavoin kuin aluksikin.
Tähän DIY kasvohoitoon tarvitaan vielä  iS Clinicalin HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE NYT 75€ (95€) naamio, joka on superkosteuttava ja virkistävä. Hydra Intensive Cooling Masque on geelimäinen naamio, jonka voit jättää yöksi vaikuttamaan. Viime kesänä se oli yksi meidän suosituimmista tuotteista, koska se on helppo käyttää ja antaa hyvän tuloksen. 
Jo yksi kuorinnan ja naamion käyttökerta on kevyt kotikasvohoito, mutta pitempänä sarjana sen vaikutukset lähenevät oikeaa kasvohoitoa. Ellette jostain syystä pääse kosmetologille suosittelen, että teette tämän sarjahoidon. Sen avulla saatte muista käyttämistänne tuotteista paljon enemmän tehoa irti. 


Kosteutta ja kiinteytystä

Dermalogican uusin seerumi PHYTO-NATURE FIRMING SERUM NYT 120€ (145€) on tehty nimenomaan kiinteytykseen. Se on mieto geelimäinen tuote, joka ei kihelmöi, mutta jättää heti tiiviin ja napakan pinnan. Suosittelen tuotetta myös herkkäihoisille ja jopa hyvässä vaiheessa olevalle ruusufinni-iholle. Phyto-Nature Firming Serumin vaikutukset alkavat näkymään noin viikon käytön jälkeen ja suosittelen seerumia yö- sekä päivävoiteen alle. 
Kesäinen kosteusvoide on iS Clinicalin MOISTURIZING COMPLEX NYT 85€ (105€), joka sopii kenelle tahansa. Nuorillekin se on sopiva kosteusvoide yöksi ja päiväksi. Erityisesti meikin alusvoiteena se on erinomainen ja iho pysyy mattapintaisena koko päivän. 
Tarjouksena on myös Youngbloodin LIQUID MINERAL FOUNDATION NYT 65€ (79€), joka on hyvin levittyvä, mutta myös peittävä nestemäinen meikkivoide. Tämä meikkivoide on meillä YB:n myydyin tuote heti tuon jauhemaisen meikkivoiteen jälkeen. Värisävyjä meikkivoiteessa on useampia, mutta Sun Kissed on niistä suosituin ja Pebble sävy sopii hyvin vaalealle iholle.
Ettei vartaloa ihan unohdettaisi niin iS Clinicalin BODY COMPLEX NYT 58€ (norm. 79€) vartalovoide on myös tarjoushinnalla. Tämä on ehdottomasti oma suosikkini vartalovoiteeksi, koska sen vaikutusaineet ovat niin tehokkaita. Siinä olevat hedelmähappoentsyymit kuorivat hellävaraisesti kuollutta hilseilevää solukkoa ja iho tuntuu sekä näyttää paljon paremmalta.
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Yumi-Lashes RIPSIEN KESTOTAIVUTUS + KULMIEN MUOTOILU JA VÄRJÄYS NYT 88€ (norm.107€). Kesän helpoin meikki tulee ripsien kestotaivutuksella, joka pysyy hyvänä 6-8 viikkoa. Kauniit kaarevat ripset virkistävät ilmettä ja tuovat avaruutta katseeseen. Helppo tapa ”nostaa” ikääntyneiden raskasta luomea. Tarjous voimassa toukokuun loppuun!




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta.
Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa!
Siirry tästä verkkokauppaan


2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:09

    Rapid reveal peelia on vissiin tarkotus käyttää vaan kerran viikossa,ei kymmentä päivää putkeen. Olen ymmärtänyt että se on Dermalogican vahvin kuorinta. Kiitos ihanista tarjouksista ja sinulla taitaa olla koko Euroopan edullisimmat hinnat Dermalogican tuotteissa.
    Maarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset, että huomasit mokani. Taisin minäkin olla happihiprakassa, kun sekoitin Daily Resurfacer hoitotassujen ohjeistuksen tähän Rapid Reveal Peeliin. Olisi voinut tulla hiukan hilseilyä, jos ne käyttäisi kymmenen päivää putkeen.Korjasin nyt oikeat ohjeet tuohon tekstiin.
      Tämä Rapid Reveal Peel on Dermalogican mukaan ammattitason kuorinta kotikäyttöön, mutta sitä en ihan allekirjoittaisi. Se on tehokas, kun se käytetään näin kuurina, mutta muuten se tuntuu todella miedolta. Tuo geeli ei oikeastaan tunnu miltään, vaikka itsellänikin on ohut kuiva iho. Kerron seuraavissa jutuissani tästä tuotteesta lisää.
      Olen pyrkinyt laskemaan hinnat mahdollisimman alas niin, että mahdollisimman moni pystyisi näitä käyttämään. Nyt tämä Rapid Reveal Peel on tosi edullinen, kun alennus on 27€. Katsoin jotain muuta verkkokauppaa ja sen hinta oli 85-95€.

      Inkeri

      Poista