tiistai 12. toukokuuta 2020

Rapid Reveal Peel on ammattitason kuorinta kotona

En ole koskaan ollut innostunut voimakkaista kuorinnoista, jotka hilseilyttävät ihon verinahkaan asti. Nämähän ovat hyvin muodikkaita Amerikassa, mutta Suomen talvessa mielestäni iho kärsii niistä enemmän kuin hyötyy.


RAPID REVEAL PEEL 10 kpl NYT 52€ ei ärsytä herkkääkään ihoa.


Hellävarainen ja tehokas

RAPID REVEAL PEEL 10 kpl NYT 52€ (79€) onkin ihan toisenlainen tehokuorinta eikä se ärsytä herkkääkään ihoa. Tämä Rapid Reveal Peel on ammattitason kuorinta kotikäyttöön ja Dermalogican tehokkain kotikuorinta. 
Halusin tämän tuotteen siksi tarjoukseen, että moni ei ole ehkä käynyt kasvohoidossa useampaan kuukauteen ja iho huutaa tehokkaampaa hoitoa. Mikään muukaan tuote ei imeydy kunnolla, jos ihon pinnalla on paksu kerros kuollutta solukkoa. Rapid Reveal Peel kuorinta sulattaa tehokkaasti puolikuolleenkin solukon iholta ja kun tämä tehdään säännöllisenä kuurina, tulos on näkyvä. 
Kuuri on niin helppo tehdä, ettei se estä laiskaakaan hoitajaa tekemästä sitä. 
Pakkauksessa on kymmenen pientä tuubia, joissa on ohutta geeliä. Tuo geeli levitetään kasvoille, kaulalle ja myös decolteelle asti, mutta ei silmien ympärille. Geeli saa vaikuttaa ihotyypistä riippuen 5-7 minuutta ja ainakaan itselläni se ei mitenkään kihelmöinyt tai kirvellyt. Vaikutusajan jälkeen kuorinta huuhdellaan runsaalla vedellä pois ja laitetaan joko naamio tai muut hoitotuotteet. 
Kuorintasarjaa voi tehdä monessa tahdissa ihotyypistä riippuen ja hyvin herkkä couperosa ihokin kirkastuu Rapid Reveal Peelin vaikutuksesta, mutta sellaisella iholla kuorintaa käytetään vain kerran viikossa. Yli viisikymppinen, jolla on kuiva, rypistynyt ja ohut iho, voi aloittaa kuorintakuurin tehokkaasti esim. kolmena päivänä peräjälkeen ja sitten loput seitsemän tuubia käytetään 5-7 päivän välein. 

DIY kasvohoito

Jos nyt on pakko mennä muodin mukana ja tunkea joka asiaan DIY-menetelmää, niin tämä Rapid Reveal Peel sekä iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE NYT 75€ (95€) naamio yhdistelmä on kasvohoito kotona. Oikeaan kosmetologin tekemään kasvohoitoon sitä ei tietenkään voi verrata, mutta kotihoitona se on tehokas. 
Hydra Intensive Cooling Masque levitetään kasvoille sekä kaulalle kuorinnan jälkeen ja sen voi antaa vaikuttaa yönkin yli, jos niin haluaa. Varsinkin kesällä tämä viilentävä ja kosteuttava geelinaamio tuntuu todella hyvältä. 
Käytin ennen joulua kuurin tätä Rapid Reveal Peel -kuorintaa aika tiiviinä sarjana, eikä se kuivattanut tai ärsyttänyt ohutta ihoani yhtään. Ensimmäisen viisi tuubia käytin joka toinen ilta ja kuorinnan jälkeen jätin Hydra Intensive Cooling Masquen yöksi vaikuttamaan. Loput viisi tuubia käytin 5-7 päivän välein. 
Hoitosarja selvästi kirkasti kalpean harmaata ihoani ja tiivisti taikinamaista velttoa pintakerrosta. Tähän vuodenaikaan tuo kuorintasarja on erityisen tarpeellinen, koska se tasoittaa rusketusta ja kirkastaa ihon väriä. Kuitenkin pitää muistaa käyttää tarkasti päivävoidetta viidenkympin suojalla, koska kuorinta nopeuttaa uv-säteilyn vaikutuksia.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti