tiistai 26. toukokuuta 2020

Vältä rasvaisen ihon tyypillisin hoitovirhe

Finnien ja rasvaisen ihon hoito on ollut tähän asti hyvin ongelmallista ja vasta 2000-luvulla lääketieteeseen ja kosmetiikkaan on tullut menetelmiä jotka auttavat. Suurin osa ihmisistä ei ole keksinyt muuta hoitoa, kuin ihon kuivattaminen, ja se vie ojasta allikkoon.


Age Bright Clearing Serum ei kuivata ihoa

Noin vuosi sitten Dermalogica esitteli kaksi uutta tuotetta aikuisen ihmisen finniongelmiin ja ne ovat nyt tarjouksessa oleva AGE BRIGHT CLEARING SERUM NYT 57€ (65€) ja AGE BRIGHT SPOT FADER (45€) paikallishoitoaine. Nämä kaksi tuotetta ovat näkyvästi vähentäneet rasvaisuutta ja tulehtuneita finnejä kolme-nelikymppisillä. 
Pahinta ihon liiallinen kuivattaminen on juuri siinä vaiheessa, kun iho alkaa kuivumaan jo iänkin puolesta. Kuitenkin monelle on muodostunut niin suuri rasvapelko, etteivät he millään haluaisi luopua kuivattavista puhdistusgeeleistä ja voimakkaista kasvovesistä. 
Koen aina työvoitoksi, kun olen saanut asiakkaan huomaamaan, että iho voikin paremmin saadessaan enemmän kosteutta. Nyt tämä Age Bright Clearing Serum poistaa tulehdusta ja hidastaa talineritystä, mutta samalla kosteuttaa. Huippuhyvä keksintö on saada samaan pulloon kaikki mitä aikuisen rasvainen iho tarvitsee. Tätä seerumia käytetään aamulla sekä illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle laitetaan tilanteeseen sopiva voide. 
Age Bright Spot Fader on paikallishoitovoide, jota käytetään yksittäisten finnien päälle tai pienelle alueelle missä on epäpuhtauksia. Se poistaa tulehdusta nopeasti ja nopeuttaa finnien parantumista.


Puhdistusaineella on merkitystä

Ihonhoidossa puhdistusaineen merkitys on varsin suuri, eikä sen valintaa pitäisi tehdä huitaisemalla. Tällä hetkellä meidän suosituin puhdistusaine on iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (29€/52€), joka ei kuivata edes ohutta ja herkkää ihoa, mutta nopeuttaa lievästi ihon uudistumista.
Rasvoittuvalle iholle Cleansing Complex on merkittävä apu, koska sen kevyt kuoriva ja uudistava vaikutus vähentää mustapäiden ja tukkeutumien syntymistä. 
Uutuustuotteena Dermalogicalle on tullut ACTIVE CLAY CLEANSER (41€), joka lääkehiilen avulla imee ihosta likaa ja rasvaa. Tämä puhdistusaine on aivan uusi ja saamme sen meille vasta tällä viikolla. Se korvaa aikaisemman savipohjaisen Dermal Clayn, joka on ollut pitkään monien lempipuhdistus. Uskon kuitenkin, että tämä uutuus on entistä parempi. Seuraamme Marin kanssa USA:n kosmetologien facebooksivujen keskusteluja ja siellä Active Clay Cleanser on saanut jo paljon kehuja. USA:ssa ja monessa Euroopankin maassa tuo uusi puhdistus on ollut käytössä jo vuoden alusta saakka.
Muistutan vielä, että tämä Age Bright Clearing Serum -tarjous on voimassa vain toukokuun loppuun saakka.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti