torstai 21. toukokuuta 2020

Kädet kuntoon multivitamiininaamiolla

Melkein jokainen asiakas valittaa kuivia käsiään ja rikkoutuneita kynsinauhoja. Eihän se mikään ihme olekaan, kun käsiä pestään yhtenään ja käytetään todella kuivattavaa käsidesiä. Joka pesun jälkeen kannattaa käyttää käsivoidetta.


MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE rauhoittaa käsienkin ihoa.


Ennaltaehkäise ongelmat käsissä

Tämä kehotukseni käsivoiteen käytöstä kannattaa ottaa vakavasti, koska kuivuneeseen ihoon syntyy helposti ihottumia ja kynsinauhat voivat tulehtua. Yksi kivuliain vaiva käsissä on kynsivallin tulehdus ja se tulee helposti, jos kynsinauhat ovat rikki. Kynsivallin tulehdus vaatii aina antibioottikuurin ja yleensä myös sairausloman. Siksi kannattaa hoitaa kädet hyvin ja ennaltaehkäistä pahemmat seuraukset. 
CCS KÄSIVOIDE 175 ml 15€ on edullinen ja hyvä kosteuttaja koko perheelle. CCS-hoitosarja on alunperin tehty diabeetikoille ja tämä käsivoidekin ennaltaehkäisee tulehduksia ja vahvistaa ohentunutta ihoa. Eräs asiakas kertoi nähneensä tuon käsivoiteen myynnissä muuallakin ja sen hinta oli huomattavasti kalliimpi kuin meillä. 
Kynsinauhat tarvitsevat myös oman tuotteensa ja se on PRONAILS VITAMINI CUTICLE OIL 13€ kynsinauhaöljy. Tätä öljyä pitäisi käyttää vähintään joka ilta ja jättää se vaikuttamaan yön yli.


Multivitamiininaamio rauhoittaa käsienkin ihoa

Varsinaisesti minun piti kirjoittaa tästä Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUEsta 58€, jonka tehokkuus teki minuun vaikutuksen taas kerran. Sain jonkun nirhaman käden selkään, kun touhuilin pihatöissä ja se ei oikein parantunut. Sitä ilmeisesti kutisi tai kirveli yöllä, koska olin sitä raapinut ja sehän vielä pahensikin rikkoutunutta ihoa. 
Mietin, että mitä keksisin siihen laittaa parantaakseni rikkoutuneen alueen ja keksin ottaa käyttöön tuon multivitamiininaamion. Levitin naamiota käden selkään moneen kertaan päivän aikana ja oli hämmästyttävää, miten nopeasti se auttoi ja poisti punoitusta ja tulehdusta. 
Hieroin vielä parina yönä tuon naamion käsiini ja laitoin puuvilla käsineet päälle. Tämä konsti on tepsinyt monenlaisiin ihottumiin ja tulehduksiin asiakkailla. Nyt kun koin sen omakohtaisesti, niin muistan taas paremmin suositella sitä asiakkaille käsihoidoksikin. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

1 kommentti:

  1. Anonyymi12:43

    Täytyisi varmaan kokeilla naamiota kyynärpään paksuun karhentumaan. Sitä ennen kannattaisi kai kuoria.

    Minun täytyy ylistää ostamiani Xtremen kynäluomivärejä. Ne ovat juuri niin täydelliset kuin olet kuvannut. Väri Rose on todella kaunis, satiinimainen, koko luomen pohjustukseen. Toimisi yksinäänkin, kun silmät on rajattu.

    Väri Chocolate on kaunis mattaruskea banaanivarjostukseen. Nämä ovat hyvät perusvärit, mutta joskus voisi ehkä väri-ilotellakin jollain muulla.

    Ja toi Xtremen rajauskynä on vaan paras. Minulla väri Cognac toimii. En oikein osaa arvioida, miksi se on niin hyvä. Olen käyttänyt jo monta kynää.

    Leena

    VastaaPoista