lauantai 2. toukokuuta 2020

Rasvoittuva iho on kesällä ongelma

Tuntuu kuin kesää ei olisikaan tulossa, kun kukaan ei puhu kesälomastaan ja matkasuunnitelmistaan. Kesää ei ole kuitenkaan peruutettu, vaan vielä on edessä vuoden ihanin vaihe. Siihen kannattaa kotihoitotuotteillakin varautua, koska kesään liittyy ulkona liikkumista entistä enemmän.


Kaikki tuotteet -20% sunnuntaihin 3.5. asti!

Helle lisää rasvoittumista

Nyt kannattaa miettiä hoitotuotteet jo keskikesän ongelmiin, koska seuraava tarjoustapahtuma on Pimeän kaupan ilta syyskuun lopussa. Siitäkään ei voi olla varma järjestetäänkö mitään Pimeän kaupan iltaa syksyllä, jos joukkotapahtumia pitää vielä silloinkin rajoittaa. 
Kuumuus ja hikoilu saavat ihon rasvoittumisen voimistumaan ja ainakin ihon kiiltely lisääntyy. Dermalogican Age Bright -tuotteet osoittautuivat jo viime kesänä erittäin tehokkaiksi hoitotuotteiksi. AGE BRIGHT CLEARING SERUM 65€-20%  ja AGE BRIGHT SPOT FADER 43€-20% ”finnistick” on suunniteltu nimenomaan aikuisen ihon rasvoittumiseen ja nämä tuotteet eivät takuulla kuivata. Tuo Age Bright Clearing Serum on ohut geelimäinen seerumi, jota käytetään yöksi sekä päiväksi ja sen päälle sopii hyvin Dermalogican ACTIVE MOIST 100ml 54€-20% tai iS Clinicalin MOISTURIZING COMPLEX 105€-20%. Myös Dermalogican CALM WATER GEL 46€-20% on erinomainen kosteusvoide rasvaisellekin iholle, koska se on geelimäisen ohut ja erittäin kosteuttava. 


Kuorinta on kesällä tosi tarpeellista

Kiiltävää rasvoittumista vähentää säännöllinen kuorinta ja se myös estää ihoa tukkiintumasta. DAILY RESURFACER 75€-20% hoitotassut pitäisi kuulua jokaisen kosmetiikkapussiin. Niiden kiinteyttävä, kosteuttava ja kuoriva vaikutus on niin monipuolinen, että ne ovat tarpeen jokaiselle. Hoitotassulla saa yhdellä pyyhkäisyllä huokoset supistumaan, ihon värin kirkastumaan ja rypytkin samalla tasoittuvat. 
iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE 119€-20% on nettikeskusteluissa saanut herkkäihoisetkin  innostumaan säännöllisestä kuorinnasta. Se vaikuttaa jo muutamassa minuutissa eikä takuulla kuivata, vaan jättää joustavan sileän pinnan iholle. Sen kanssa erinomainen on BT-SONIC 126€-20% ultraäänilaite, joka tehostaa kuorinnan vaikutusta. Huomioikaa, että Bt-Sonicistakin saa nyt alennuksen ja se sopii hyvin myös äitienpäivälahjaksi. 
HYDRABLUR PRIMER 51€-20% meikinpohjustusaine on myös erinomainen vähentämään kasvojen kiiltelyä ja se pitää ihon sileänä sekä mattapintaisena koko päivän. Pitää vielä mainita, että iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX 52€-20% on aivan erinomainen puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille. Mistään puhdistusaineesta ei ole tullut niin paljon hyvää palautetta kuin tästä. Samoin WARMING HONEY CLEANSER 52€-20% on nopea tuote kuorimaan ja puhdistamaan ihon samalla kertaa. Varsinkin kesällä tällainen kevyesti kuoriva puhdistustuote on helppo tapa pitää iho raikkaana ja kirkkaana.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.
Siirry tästä verkkokauppaamme!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti