lauantai 16. toukokuuta 2020

Viimeinen tilaisuus hyödyntää tarjoustuotteet

Nyt on viimeiset hetket hankkia nämä nyt tarjouksessa olevat hoitotuotteet, koska maanantaina tulee taas uudet. Erityisesti suosittelen näitä kesän perinteisiä tuotteita eli virkistävää naamiota ja kevyempää päivävoidetta.


HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE NYT 75€ (95€)


Kuukauden päästä on helle

Ymmärrän, että tässä vaiheessa kevättä on vaikea ajatella, mitä ihonhoitotuotteita kesällä ja kesälomalla tarvitsee. Kuitenkin tiedän vuosikymmenten kokemuksella, että viimeistään juhannuksena kaivataan jo kevyempää voidetta kasvoille.
iS Clinicalin MOISTURIZING COMPLEX NYT 85€ (105€) on ihanteellinen kesän kosteusvoide. Se on hyvin ohut ja nopeasti imeytyvä voide, joka sisältää runsaasti kosteuttavia raaka-aineita. Tämä kosteusvoide sopii yöksi ja päiväksi aivan kaikille näin kesäaikaan. Se sopii myös aurinkosuojavoiteen alle, jos suojavoide ei itsessään ole kosteuttava. Kaikki meidän myymät aurinkosuojalliset voiteet ovat hoitavia päivävoiteita, eikä niiden alla tarvita muuta voidetta. 
Virkistävä ja viilentävä HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE 75€ (95€) on tehokosteuttaja läpi vuoden, mutta kesällä sen viileä vaikutus tuntuu erityisen hyvältä. Ehkei ensi kesänä lomailla missään aurinkorannalla, mutta kotisaunallakin tuntuu hyvältä käyttää kuumottavia poskia rauhoittavaa naamiota.


PHYTO-NATURE FIRMING SERUM NYT 120€ (145€)


Dermalogican uusinta tuotekehitystä

Tarjouksessa on myös Dermalogican uusin seerumi PHYTO-NATURE FIRMING SERUM NYT 120€ (145€). Se on kehitetty nimenomaan kiinteyttämään velttoa ja jo roikkuvaa ihoa. Olen taas julma, mutta tiedän itsestäni, että maanvetovoima saa leukaperät ja posket valumaan alaspäin ja jokainen yli viisikymppinen tarvitsee siihen apua. Dermalogica on kehittänyt seerumin, joka vähentää ihon löysyyttä. 
Tehokuurin kasvoille voi tehdä RAPID REVEAL PEEL NYT 52€ (78€) kuorinnalla. Pakkauksessa on kymmenen pikkutuubia, jotka käytetään ihotyypistä riippuen peräkkäin. Säännöllisellä kuurilla saadaan hoitotuotteiden vaikutukset tuplaantumaan ja iho heleytyy ja silottuu. Ensin käytetään yksi kuorintatuubi 3-5 päivää peräkkäin ja sitten loput 5-7 päivän välein. Rapid Reveal Peel on erittäin tehokas kuorinta, mutta se ei kirvele tai kihelmöi erityisen paljon. Siksi se on miellyttävä käyttää herkällekin iholle. 
iS Clinicalin vartalovoide BODY COMPLEX NYT 58€ (78€)vartalovoide onkin ollut kevään suosikkeja ja sillä on ihoa siloittava vaikutus kosteuttamisen lisäksi. Myös YB:n LIQUID MINERAL FOUNDATION meikkivoide on tarjoushinnalla ja etenkin sen värisävy Capri korostaa ihon päivetystä.


LIQUID MINERAL FOUNDATION NYT 65€ (79€)



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

2 kommenttia:

  1. Tintti22:32

    Jippii! Hyvä juttu, että otit myyntiin body drenchin suihkurusketuksen. Oon käyttäny sitä jo pari tötsää ja mietiskelin juuri mistä ostaisin sitä lisää. Sitä ei kauheen monessa paikassa myydä vaikka mun kokemuksesta sen parempaa ruskettajaa ei ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet jo käyttänyt tuota Body Drench Ouick Tan Sprayta 44€ joka tuli meille myyntiin viime viikolla. Olen itse käyttänyt sitä kevään mittaan ja olen kanssa siihen tykästynyt.
      Muistutan vielä, että nyt tarjouksessa oleva Rapid Reveal Peel on erinomainen kuorinta käyttää ennen itseruskettavaa. Rusketuksesta tulee paremman värinen ja se kestää kauemmin, kun iho on ensin hyvin kuorittu.

      Inkeri

      Poista