maanantai 11. toukokuuta 2020

Nyt myynnissä itseruskettava spray

Olen jo vuosia etsinyt meille sopivaa itseruskettavaa ainetta ja nyt sen löysin. Tuote on BODY DRENCH QUICK TAN SPRAY 44€ ja se jättää hyvin tasaisen päivetyksen sekä vartalolle, että kasvoille.


BODY DRENCH QUICK TAN SPRAY


Itseruskettava tuote on ainoa terveellinen rusketus

Joillakin ihmisillä on sellainen käsitys, että itseruskettavissa tuotteissa olisi jotain ihoa vahingoittavaa tai rasittavaa. Näin se ei ole, vaan itseruskettavat aineet perustuvat siihen, että ihon pinnan kuollut solukko värjääntyy. Aineet eivät edes imeydy ihoon, vaan toimivat ainoastaan kuolleen solukon kerroksessa. Itseruskettavat aineet ovat ainoa ihoa vahingoittamaton tapa saada rusketus. 
Tämä BODY DRENCH QUICK TAN SPRAY tulee meille samalta maahantuojalta kuin tuoksusaippuasienet 19€ ja Ladybug jalkaraspi 19€. Se on ollut jo pari kesää myynnissä, mutta nyt vasta sitä kokeilin itsekin. Sain vinkin parilta kollegalta, jotka kehuivat sen olleen viime kesän suosikkituote heidän hoitolassaan. Enkä yhtään ihmettele, kun kokeilin miten tasainen rusketus siitä tuli. 

Käytä itseruskettavaa näin

Olen kokeillut itse tätä Quick Tan Sprayta sääriin sekä kasvoille ja kumpaankin rusketus levittyi tasaisena ja pysyi hyvin. Iho kannattaa aina ennen itseruskettavan tuotteen levitystä kuoria hyvin. Vartalo kuoritaan Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUBilla 47€ ja kasvot Dermalogican MULTIVITAMIN THERMAFOLIANTilla 58€ tai iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIANTilla 119€. 
Kuorinnan jälkeen spraypullosta sumutetaan tasainen kerros itseruskettavaa iholle. Kasvoilla voi lopuksi hiukan levitellä suihketta sormillaan, mutta muista pestä kätesi hyvin, koska muuten myös kätesi värjääntyvät. 
Itse käytin aamuisin tätä itseruskettavaa suihketta ja sen päälle laitoin samat tuotteet kuin aina muutenkin aamulla. Ensin seerumi, hoitovoide, meikinpohjustusaineet ja meikki. Tuo itseruskettava suihke antaa jonkin verran väriä hetikin, mutta muutaman tunnin kuluttua tulee kunnon väri esiin. 
Tämä väri pysyy hyvänä 2-3 päivää ja sitten se haalistuu ja hilseilee pois. Sprayta lisätään noin kolmen päivän välein ja alle tehdään aina tuo kuorinta, jotta iho pysyy sileänä. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti