tiistai 19. toukokuuta 2020

Nyt meillä on myynnissä hengityssuojaimia

Olen koko koronakauden seurannut käsidesin ja hengityssuojaimien kauppaa ja niihin on tullut paljon epäterveitä piirteitä. Hain pitkään meille myyntiin turvallisia ja hyvälaatuisia hengityssuojia ja nyt löysin tämän FACELIFE MASK 70€. Sen voi ostaa verkkokaupastamme tai hoitolasta.


FACELIFE MASK on laadukas, luotettava ja kestävä hengityssuojain

Helppo ja hyvä hengityssuojain

Tämä FaceLife Mask tulee USA:sta ja sitä tuo maahan A Class Beauty, joka tuo myös iS Clinicalia ja Dermatudea. Tässä suojaimessa on erityisominaisuuksia, jotka tekevät siitä luotettavan. Se on materiaaliltaan antimikrobiaalista kangasta, jossa on mukana CuTEC kuparisäikeitä. Kupari on jo toistakymmentävuotta ollut erittäin suosittu diabeetikkojen sukissa ja muissa tuotteissa, joissa tarvitaan mikrobien torjumista. 
Tuon kuparisäikeen lisäksi kankaassa on elastaania ja nylonia. Lateksia tai kumia suojaimessa ei ole ja sehän olisikin paha allergiariski. Hengityssuojaimia on vain yksi koko, joka muokkaantuu jokaisen kasvoille sopivaksi ja se saadaan tiiviisti myös nenään kiinni. 
Tämä hengityssuojain ei sovellu leikkaussaliin eikä muuhun vaativaan sairaalatyöhön. Se on suunniteltu tavalliselle kuluttajalle päivittäiseen käyttöön. Maski pestään 2-3 päivän välein pesukoneessa ja hyvin kuumassa vedessä. Se kestää vähintään 30 pesukertaa. Jos maskia käytetään vain pari tuntia päivässä tuo pesuväli pitenee. 


Hengityssuojaimien kauppa on ylikuumentunutta

Kauneushoitolan perusvarastoon kuuluu hengityssuojaimet, joita käytämme flunssan ja nuhan iskiessä. Onneksi olemme Marin kanssa kipeänä tosi harvoin ja en edes muista, koska viimeksi tarvitsin suojainta. Meidän suojaimet ovat olleet kertakäyttöistä ohutta paperia, joka kastuu jo tunnin käytön aikana. Sen tyyppisiin suojaimiin en koronan kohdalla luottaisi.
Heti, kun korona iski Suomeenkin, nämä hengityssuojaimet loppuivat jokaiselta maahantuojalta. Nykyisin meille tulee jatkuvasti sähköpostimainoksia mitä kummallisemmilta firmoilta, jotka kauppaavat maskeja. En ikinä luottaisi sellaisiin firmoihin varsinkaan nyt, kun on tullut ilmi miten valtion hankintakeskustakin huijattiin. 
Nyt kuluttajat ovat todella vaikeassa tilanteessa, miten löytää turvalliset hengityssuojaimet. Siksi halusin ottaa nämä FaceLife Maskit myyntiin, jotta voin tarjota asiakkaillemme hyvälaatuiset ja luotettavat hengityssuojaimet. 
Itselläni ei vielä ennen koronaa ollut mitään tietoa siitä, miten paljon erilaisia maskeja on olemassa. Nythän on osoittautunut, että Suomeenkin tuotiin tavaraa, mikä ei sopinutkaan sairaalakäyttöön. Luin myös juttuja siitä, miten suojaimissa oli jopa eläinten ulostetta ja likaa, koska ne oli tehty niin huonoissa olosuhteissa. Samoin monessa oli metallinastoja, joissa oli nikkeliä tai joustoa lisäämässä kumia tai lateksia. 
Nämä FaceLife Maskit on sertifioitu ISO: 13485:2016 ja se todistaa tuotteen laadun. Samoin ne ovat USA:n FDA:n eli Medical Device Qualityn hyväksymiä. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti