perjantai 1. toukokuuta 2020

Vappuvirkistys hoitolassa onnistui hyvin

Meillä on koko vappuviikonlopun kaikki tuotteet -20%, joten voitte tehdä ostoksia sunnuntaihin 3.5. asti verkkokaupassa. Tietysti voitte laittaa sähköpostia ja tekstiviestiä, jos haluatte tulla jotain hakemaan vielä hoitolasta.


-20% ALE jatkuu verkkokaupassa su asti!

Ensimmäinen vappuvirkistys

Meitä jännitti aika paljon järjestää tämä Vappuvirkistys tarjouskampanja, kun tätä ei ole koskaan ennen tehty. Pelkäsin, että sijoitan mainosmarkat ihan turhaan ja siihen ei todellakaan ole nykytilanteessa varaa. Tosin vanha sanonta, se ei pelaa joka pelkää, sopii tähänkin. Pakko on vaan tehdä ja kokeilla kaikki ensimmäistäkin kertaa. 
Onneksi tämä päivä onnistui hyvin, mutta mitään ryntäystä ei tullut. Näin olin arvellutkin ja tarkoitus ei ollut järjestää mitään Pimeän Kaupan illan tyylistä tapahtumaa. Hoitolassa poikkesi mukava määrä tuttuja asiakkaita ja kertaakaan ei ollut tilannetta, että paikalla olisi ollut enempää kuin yksi asiakas kerrallaan.
Mielenkiintoista oli, että hoitosuihkeita meni todella paljon. Melkein jokainen halusi kesäksi jonkun hoitosuihkeen ja suosituin oli iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST  39€-20%. Sitä kerran kokeiltuaan asiakkaat yleensä ostavat sitä lisää. Toinen suosikki oli Dermalogican ANTIOXIDANT HYDRAMIST 46€-20% joka on yleensäkin meidän eniten myydyin hoitosuihke. Hoitosuihkeet ovatkin kesällä erityisen tarpeellisia raikastamaan hikistä ihoa ja estämään auringon kuivattavaa vaikutusta. 


Tuoksusaippuasienet ovat suosiossa

Tuoksusaippuasienet 19€-20% ovat nopeasti valloittaneet asiakkaatkin ihan niin kuin minutkin. Moni osti niitä lahjaksi ja ensi sunnuntain äitienpäivää varten. Nyt laventeli ja sitruuna tuntuivat miellyttävän eniten. iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CRÈME 50ml 226€-20% ja 100ml 399€-20€ ja Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk50 69€-20% olivat eniten myytyjä voiteita eli nyt tämä perinteinen INTENSIVE MOISTURE BALANCE 75€-20% jäi kolmoseksi. Youth Intensive Crème onkin hyvä kesävoide, koska se on niin ohut. Moni käytti sitä jo viime kesänä aurinkovoiteen alla ja se sopiikin siihen hyvin, koska se on niin ohut ja hyvin imeytyvä. 
Tehovoiteista Dermalogican POWER RICH 175€-20% on pitkästä aikaa alkanut kiinnostamaan asiakkaita ja myös juuri kolmenkympin ylittäneitä. Moni varmaan seuraa jenkkilehdistöä ja niissähän on ollut erityisen paljon juttuja Power Richin tehosta ja helppoudesta. Alle nelikymppiset voivat käyttää sitä yövoiteena ja muut aamulla sekä illalla ja sehän käy myös silmien ympärille. 
Seerumeista suosituin oli YOUTH SERUM 183€-20% ja PRO-HEAL SERUM 109€. Tämä Pro-Heal Serum on ollut monen herkkäihoisen pelastus ja punakka couperosa on rauhoittunut sillä hyvin. Onneksi GENEXC 128€-20% oli myös suosiossa, koska juuri sitä suosittelisin kesäksi kaikille. Sen runsas antioksidanttipitoisuus on erityisen tärkeää aurinkoiseen aikaan ja se sopii kaikille ihotyypeille. Suosittelen Genexciä kaikille, jotka hiukan empivät mitä seerumia kesällä käyttäisivät. Yli viisikymppisille on huippuhyvä yhdistelmä Genexc yöksi ja Youth Serum päiväksi. 
Verkkokauppaostoksia tehdessänne huomioikaa CCS KÄSIVOIDE 15€-20% ja JALKAVOIDE 19€-20% jotka ovat edullisia ja todella tarpeellisia voiteita. Ne sopivat vaikka mummolle äitienpäivälahjaksi.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.
Siirry tästä verkkokauppaamme!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti