maanantai 18. toukokuuta 2020

Tarjoushoitona CLEAR-UP -ihonpuhdistus nuorille

Olen kehittänyt tähän poikkeusaikaan sopivia kasvohoitoja ja tarjoustuotteita, joista asiakkaat hyötyvät ja jotka auttavat meitä selviytymään tästä tilanteesta. Yksi niistä on CLEAR-UP -IHONPUHDISTUS NUORILLE NYT 42€ (68€) ja se on erittäin tärkeä tehdä juuri ennen kesää.


CLEAR UP -IHONPUHDISTUS NUORILLE NYT 42€ (norm.68€)


CLEAR-UP -ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille

CLEAR-UP -ihonpuhdistus on tarkoitettu alle 18-vuotiaille tasapainottamaan ihon tilannetta. Hoito ei sovellu aikuisille, koska hoitotuotteet kohdistuvat nuoren ihon ongelmiin. Tämä Clear-Up puhdistus räätälöidään jokaiselle ihotyypille sopivaksi on iho sitten rasvoittuva, epäpuhdas tai kuiva.
Nykyisin teini-ikä alkaa paljon aikaisemmin kuin kolmekymmentävuotta sitten ja Dermalogican maailmankongressissa 2017 paneuduimme erityisesti nuoren ihon hoitoihin. Tytöille alkaa syntymään rasvoittumista ja finnejä jo 10-11-vuotiaana ja pojille 11-13-vuotiaana ja se on pari vuotta aikaisemmin kuin ennen. Kyse ei ole pelkästään länsimaissa tapahtuneesta muutoksesta vaan näin tapahtuu koko maailmassa ja mitään yksiselitteistä syytä siihen ei löydetä.
Ihonhoidon tarve alkaa siis jo lapsuudessa ja silloin se jää paljolti vanhempien vastuulle. Varsinkin pojilla on vaikeampaa opetella säännöllistä ihonpuhdistusta, mutta meikkaamisen myötä tytöt yleensä innostuvat hoidostakin.
Tärkeää on, että nuorella on mahdollisimman hyvät kotihoitotuotteet jo varhaisessa vaiheessa. Siksi yksikin käynti kosmetologilla auttaa paljon, kun nuori saa heti juuri itselleen suunnitellun kotihoitosuosituksen.


 CLEARING DEFENCE sk 30 NYT 19€ uv-suojallinen päivävoide


Clear Start -tuotteet nuorille

Dermalogica on kehittänyt oman hoitolinjan nuorille ja tuotteet sopivat kaikille 10-23-vuotiaille. Tosin Dermalogicalla on muissakin linjoissa tuotteita, joita nuoret voivat käyttää esimerkiksi DAILY MICROFOLIANT 51€ kuorintajauhe. 
Clear Start -tuotteet ovat edullisia eivätkä kuivata ihoa. Yleensä pahin virhe, mikä nuorten ihonhoidossa tehdään, on liian kuivattavat kotihoitotuotteet. Kuivuudesta aiheutuva kuollut solukko jää tukkimaan ihohuokosia ja ihotali jää muhimaan tuon kalvon alle. Iho pyrkii kompensoimaan kuivaa pintakerrosta ja alkaa erittämään talia entistä enemmän. Iho suistuu siis täydelliseen epätasapainoon, mutta tämä voidaan välttää oikeilla kotihoitotuotteilla. 
Tärkein uutuus on CLEARING DEFENCE sk 30 NYT 19€ (norm.23€) uv-suojallinen päivävoide, joka suojaamisen lisäksi puhdistaa huokosia ja tuhoaa tulehduksia aiheuttavia bakteereita. Toinen tärkeä ja helppo kotihoitotuote on BREAKOUT CLEARING ALL OVER TONER NYT 16€ (norm.19€). Tämä spraypullossa oleva hoitovesi sulattaa talitulppia ja desinfioi ihoa kuivattamatta. Se on helppo käyttää myös selkään ja rintakehään, johon myös tulee finnejä helposti. 
Nämä hyvät tarjoukset kannattaa nyt hyödyntää, koska hyvin hoidettu nuoren iho pystyy paremmin hyödyntämään auringon hoitavan vaikutuksen.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti