sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Nuoret naiset oppivat ihonhoidon äideiltään

Meillä on varmaankin lähes puolet vakioasiakkaista äitejä ja tyttäriä tai muita saman suvun jäseniä. Monesta perheestä tunnen naiset jo kolmessa polvessa ja tämä tekee vuorovaikutuksesta paljon helpompaa.

CLEAR START on Dermalogican oma hoitolinja nuorille.

Äidin ihonhoitotavat periytyvät tyttärille

Äidin suhde omaan itseensä ja ulkonäköönsä vaikuttaa suuresti tyttären minuuteen. Silloin, kun äiti laiminlyö omaa ihonhoitoaan, ei lapsetkaan ota tavaksi hoitaa itseään. Tässä jos missä mallioppiminen vaikuttaa todella paljon. 
Yleensä ne vanhemmat, joilla itsellä on ollut ongelmana rasvainen ja acne-iho ovat hyvin valppaita ohjaamaan lapsiaan ihonpuhdistukseem hyvissä ajoin. Nykyisin teini-ikä ja ihon rasvoittuminen alkaa hyvin aikaisessa vaiheessa. Tytöille ensimmäiset finnit voi tulla jo 10-11-vuotiaana ja pojille 12-13-vuotiaana.
Dermalogicalla onkin ihan oma hoitolinja nuorisolle nimeltään CLEAR START ja siinä on helpot, hyvälaatuiset ja edulliset tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon alle 25-vuotiaalle. Tällä hetkellä sarjan kaksi tuotetta on vielä tarjouksessa, mutta enää vain tämän päivän. Maanantaina tulee jo uudet tarjoustuotteet.
BREAKOUT CLEARING ALL OVER TONER NYT 16.00€ (19€) hoitosuihke vähentää tulehduksia ja finnejä kasvoilta ja vartalolta. Monelle tulee varsinkin näin kesällä finnejä myös selkään, rintakehään sekä reisiin ja tämä hoitosuihke on helppo sumuttaa myös koko vartalolle.
Toinen tarjoustuote on CLEARING DEFENCE sk 30 NYT 19€ (23€) päivävoide kolmenkympin aurinkosuojalla. Toivoisinkin, että nykynuoret saisivat jo kotona opin siitä, ettei aurinkoa kannata ottaa, koska sen aiheuttamat ihovauriot ovat tosi ongelmallisia.
Nämä tuotteet eivät kevennä kukkaroa kohtuuttomasti ja kaikkien nuorten iho hyötyy Clear Start -tuotteiden tasapainottavasta vaikutuksesta. Hyvä yhteinen asia äidille ja teineille on BT-SONIC ULTRAÄÄNILAITE 126€, joka parantaa ihon puhdistustulosta. Varsinkin pojille tämä laitehoito on hyvin mieleinen tapa hoitaa ihoa. Monesti pojilla jää tuo puhdistaminen ja peseytyminen vähän puolitiehen ja Bt-Sonic kannustaa tekemään puhdistamisen kunnolla.


BT-SONIC ULTRAÄÄNILAITE on tehokas apu myös poikien ihonpuhdistukseen.


Omaa ulkonäköä ei saa väheksyä

Hyvin yleistä on ettei ihmiset ole tyytyväisiä omaan ulkonäköönsä ja se tuodaan esille suureen ääneen. Lapset takuulla oppivat itsensä väheksymisen, jos äiti koko ajan kauhistelee omaa ulkonäköään tai haukkuu itseään läskiksi. 
Meillä suomalaisilla on muutenkin hyvin ongelmallinen tai suorastaan traumaattinen suhde omaan ulkonäköön ja ihonhoitoa ei välttämättä pidetä edes hyvänä asiana. Toivoisinkin, että nämä vanhat tyhmät uskomukset menisivät jo roskakoriin ja opittaisiin huolehtimaan omasta ulkonäöstä. 
Meillä on kesäkuun loppuun asti tarjouksessa CLEAR-UP ihonpuhdistus 42€ (68€) ja siinä yhteydessä annamme kotihoito-ohjeet sekä neuvomme muutenkin ihonhoidossa. Tämä Clear-Up ihonpuhdistus on suunniteltu nuorisolle eli noin alle parikymppisille ja olisikin hyvin tärkeää, että nuoret saisivat kunnolliset hoito-ohjeet ja tuotteet jo varhaisessa vaiheessa.
Kesäaikaan nuorille tulee helposti hikinäppyjä ja pientä ryhelmää, joka johtuu hikoilusta ja sen myötä lisääntyneestä talin erityksestä. Tämä olisi helppoa ennaltaehkäistä oikeilla kotihoitotuotteilla.
Nuorten itsetunnolle voi olla kolaus pienikin virheellisyys ihossa ja siksi toivonkin, että kaikki mitä voidaan hoitaa, saataisiin kuntoon. Jokainen muistaa nuoruudestaan miten yksikin finni oli suuri ongelma ja tuntui, että koko ympäristö katsoi vaan sitä yhtä finniä. Säästäkää nuoret näiltä turhilta ongelmilta ja varatkaa hoitoaika Clear-up ihonpuhdistukseen.


Huom. tarjoukset voimassa su 31.5. asti.

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti