sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Peseytymisen tarve muuttuu vanhetessa

Vuosien varrella olen kuullut monen minua reilusti vanhemman asiakkaan kertovan, miten iän myötä vartalon pesun tarve lisääntyy. Kaikki varmaan ovat joskus huomioineet jonkun vanhuksen lähellä epämiellyttävää lian ja hien hajua, eikä kukaan halua itse sellaista levittää.


THERMAFOLIANT BODY SCRUB on meidän suosituin vartalonhoitotuote.


Ihon toiminta muuttuu iän myötä

Nykyisin olen itsekin valmis allekirjoittamaan peseytymisen tarpeen lisääntyneen. Naisen aineenvaihduntaan vaikuttaa estrogeeni todella paljon ja noin kuusikymppisenä estrogeenin eritys alkaa lähestyä nollaa. Tämän takia miessukuhormoni pääsee enemmän elimistössä valloilleen ja se tuo mukanaan lisääntyneen hikoilun.
Iän myötä ihon pinnan ph muuttuu ja se aiheuttaa hien hajun voimistumista. Vartalonkin iho ohenee ja ihosta poistuu runsaasti kuollutta kuivaa ihosolukkoa. Tämä kuiva hilseilykerros irtoaa erittäin hitaasti ilman hyvää vartalon kuorintavoidetta. Paksu kuolleen solukon kerros ja lisääntynyt hikoilu tuottaa runsaasti bakteeritoimintaa ja hajua alkaa muodostumaan. Varsinkin taivekohdissa kainaloissa, rintojen alla ja nivustaipeissa maseroitunut solukerros alkaa tuoksahtelemaan jo vuorokaudessa. Näissä taivekohdissa muhii helposti myös sieni-infektiot, jotka tuovat oman lisänsä vartalon hajuihin. 
Varsinkin iso rintaisilla rinnan alustat voivat hautua pahastikin ja tämä jatkuva ihottuma on usein yhtenä syynä rintojen pienennysleikkaukseen. 


Ikääntyessä tarvitaan hyvät vartalonhoitotuotteet

Nyt, kun itse koen pesun tarpeen lisääntymisen, olen alkanut hakemaan meille uusia kivoja ja hyvälaatuisia tuotteita vartalon hoitoon. Onneksi Dermalogica toi takaisin myyntiin uudet vartalohoitotuotteet. Dermalogican vartalokuorinta THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) on meidän suosituin vartalonhoitotuote. Se kuorii nopeasti, mutta hellävaraisesti hajua lisäävän kuolleen solukon.
Toinen hiukan kuoriva pesuaine on ihana TUOKSUSAIPPUASIENI (19€), joka on todella suosittu. Aamupesu virkistävällä sitruunan tuoksulla tai lempeällä laventelilla aloittaa päivän mukavasti. Harmittelen sitä, etten älynnyt ottaa niitä myyntiin jo pari vuotta sitten, kun itse niihin ihastuin ja aloitin niitä käyttämään. Nyt tuoksusaippuasienet ovat suosittuja myös pikkulahjoiksi ja varmaan tuleva mökkikausi lisää niiden suosiota.
Vanhemmiten vartalon iho kuivuu ja ohentuu samalla tavoin kuin kasvojenkin iho. Vartalovoide on välttämätöntä, jotta iho ei mene rikki raapimisesta tai hilseilystä. Dermalogican PHYTO REPLENISH BODY OIL (56€) kuivaöljy on hyvin ravitseva tuote atooppiselle tai muuten kuivalle vartalon iholle. Toinen kosteusvoide on BODY HYDRATING CREAM (34€), joka on ohut hyvin imeytyvä maito. Suihkuvaahdoksi sopii mieto sitruunan tuoksuinen CONDITIONING BODY WASH (32€). Varsinainen tehovoide vartalolle on iS Clinicalin BODY COMPLEX NYT 58€ Huom. viimeinen tarjouspäivä tänään! (norm.76€). Tämä voide on aivan omaa luokkaansa. Sen lievästi kuoriva vaikutus silottaa ihoa ja ihon väri paranee, kun kuollut solukerros irtoaa. Body Complex jättää iholle selvästi napakan tunteen ja vartalo tuntuu timmiltä ja raikkaalta koko päivän.


 VIELÄ TÄNÄÄN! iS Clinicalin BODY COMPLEX 58€



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti