keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Clear Start on nuorille mieleinen hoitolinja

Laitoin nyt vasta Dermalogican CLEAR START nuorten hoitolinjan meidän verkkokauppaan. Minulla oli jotenkin se käsitys, ettei nämä tuotteet kiinnosta ilman henkilökohtaista opastusta. Olin ihan väärässä ja Clear Start -tuotteet ovat olleet erittäin suosittuja verkkokauppaostoksia.


Clear Start tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää.


Teini-ikäisen iho tarvitsee hyvät puhdistusaineet

Nuortenkin iho tarvitsee kunnolliset kotihoitotuotteet puhdistukseen ja kosteuttamiseen. Clear Start tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eivätkä mineraalirasvoja. Ne ovat siis todella hyvälaatuisia tuotteita ja turvallisia käyttää.
Hoitolinja on suunniteltu 10-25-vuotiaille tasapainottamaan ja normalisoimaan ihon toimintaa. Ne eivät missään tapauksessa kuivata niin kuin yleensä nuorten hoitotuotteet tekevät. Melkeinpä aina nuorisolle suunnatut hoitotuotteet on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, vaikka ei kaikkien teini-ikäisten iho ole rasvainen.
Tyypillisin ongelma, mitä nuorten ihonhoidossa näen, on liian voimakkaat ja kuivattavat kotihoitotuotteet, jotka saavat aikaan kireän kuivan ihon ja huokoset tukkeutuvat hilseilystä. Ne lisäävät ihon rasvoittumista ja näppyjä sekä tulehduksia syntyy entistä enemmän.
BREAKOUT CLEARING FOAMING WASH 19€ on geelimäinen puhdistusgeeli, joka ei taatusti kuivata ihoa. Tämä puhdistusaine hillitsee tulehdusta aiheuttavien bakteerien toimintaa ja vähentää talirauhasten toimintaa. Myös atooppisen kuiva iho voi käyttää tätä Foaming Washia.
BREAKOUT CLEARING ALL OVER TONER 19€ hoitosuihke sisältää mietoa salisyylihappoa, joka sulattaa kuollutta solukkoa ja vähentää huokosten tukkeutumista. Hoitosuihketta käytetään kasvoveden tapaan aina pesun jälkeen. Sitä kannattaa käyttää myös selkään ja rintakehään, jotka myös ovat nuorella helposti rasvoittuvia alueita.
Tehokkain rasvaisuutta hillitsevä ja tulehdusta poistava tehoaine on BREAKOUT CLEARING BOOSTER 19€, joka on paikallishoitoon tarkoitettu geeli. Sitä voi levittää otsaan, leukaan tai yksittäisten finnien päälle, mutta ei ihan koko kasvoille pitkiä aikoja ainakaan. Breakout Clearing Booster ei kuivata, niin kuin perinteiset finnistickit ovat tehneet, tulehdusta poistavan vaikutuksen vuoksi.
BLACKHEAD CLEARING FIZZ MASK 19€ on tosi kivasti kupliva ja raikastava kuorintatuote, joka puhdistaa huokosia ja hillitsee mustapäiden syntymistä. Geelimäinen tuote levitetään iholle, missä se alkaa hetken kuluttua kuplimaan ja kihisemään. Noin viiden minuutin vaikutusajan jälkeen geeli pestään pois. Tuo reaktio tuntuu iholla kivalta ja innostaa nuoria käyttämään tätä tuotetta. Kuorintaa suositellaan käytettäväksi noin 2-3 kertaa viikossa.




Kosteutta ja aurinkosuojaakin tarvitaan

CLEARING DEFENCE sk 30 23€ on päivävoide, joka sisältää kolmenkympin aurinkosuojan. Tämä päivävoide on ehdottomasti tämän kevään suosituin tuote Clear Start sarjassa. Clearing Defence sk 30 tuli myyntiin viime kesän loppupuolella ja jo syksyllä kuulin sitä kiiteltävän. Voide on nopeasti imeytyvä ja siksi miellyttävä käyttää. Se normalisoi ihon toimintoja ja vähentää talineritystä, mutta sopii myös kuivaihoiselle nuorelle.
SKIN SOOTHING HYDRATING LOTION 26€ on ohut kosteuttava maito, jota voi käyttää aamulla sekä illalla. Se sopii atoopikoille, mutta myös rasvoittuvalle pintakuivalle iholle. Usein unohdetaan, että rasvoittuva iho tarvitsee myös kosteutta, eikä käytetä mitään hoitovoidetta. Silloin ihon pinta kiristyy ja tukkeutuu kuolleesta hilseilevästä solukosta ja finnien sekä mustapäiden synty vain lisääntyy. Skin Soothing Hydrating Lotion on vesiliukoinen täysin imeytyvä ohut voide, jota suosittelen kaikille nuorille.
Nuorille naisille on erittäin tärkeää oppia käyttämään hoitotuotteita ja puhdistusta kunnolla, jos he käyttävät meikkiä. Meikin alle pitää aina laittaa kosteusvoide, muuten meikit imeytyvät suoraan huokosiin saakka. Meikin poistaminen on myös äärettömän tärkeää, koska hikeen ja ihotaliin sekoittuva meikkivoide on varsinainen pöpöjen elinalusta.
Meikkiä ei pidä käyttää, jos sitä ei jaksa pestä pois. Muuten nykyiset meikit eivät millään tavalla rasita ihoa tai lisää finnien syntyä, kunhan ne pestään yöksi pois. Nykyisin kulmakarvat ovat tärkeä yksityiskohta nuorten naisten meikissä ja niiden tekeminen vie paljon aikaa. Siksi moni ei halua pestä niitä pois yhden päivän jälkeen, mutta tämä tarkoittaa sitä, että koko kasvoja ei pestä iltaisin. En halua edes ajatella, miten ihon käy sellaisen touhun jälkeen.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti