perjantai 22. toukokuuta 2020

Seerumeilla lisätehoa kotihoitoon

Tällä hetkellä meillä on kolme erilaista seerumia tarjoushinnalla ja toivoisinkin, että jokaisella yli parikymppisellä olisi joku seerumi jatkuvasti käytössä. Seerumin tarkoitus on täsmähoitaa jotain määrättyä ihon ongelmaa hyvin tehokkaasti.


PRO-HEAL SERUM NYT 85€ tehoaa parhaiten herkistyneen ihon näppyihin.


Kosteutta tarvitsevat kaikki ihotyypit

Valitsin nämä tarjousseerumit sillä ajatuksella, että niistä olisi eniten apua juuri tämän ajankohdan ongelmiin. Koronan tuomat muutokset elämään ovat lähes jokaisella vaikuttaneet jollain tavalla ihoon.  Ihossa näkyvät kaikki mielialamuutokset jo paljon ennen kuin ihminen niitä muuten tiedostaa. Tämä epävarma tilanne on stressaavaa ja se näkyy yleensä ihossa epätasapainona, näppyinä, punoituksena ja kiiltävänä rasvaisuutena. Atoopikoille stressi aiheuttaa entistä enemmän kuivia läiskiä, kutinaa ja ihon tulehtumista.
HYDRA-COOL SERUM NYT 86€ (109€) on tehokkaasti kosteuttava seerumi. Huomio, että tämä on isompi 30 ml pakkaus eli tuplakoko. Tämä seerumi sopii aivan kaikille, myös nuorille kuivaihoisille ja miehille. Monet miehet käyttävät Hydra-Cool Serumia parranajon jälkeen, koska sen viilentävä vaikutus tuntuu hyvältä. 
Tätä seerumia voi käyttää sekä aamulla että illalla ja myös silmien ympärille. Näin kesäaikaan Hydra-Cool Serumia voi käyttää ihan yksinäänkin ilman hoitovoidetta ja moni sekaihoinen pitää tätä yö- tai päivävoiteena. Aivan ihanteellinen tämä seerumi on aurinkosuojallisten voiteiden alla. Esimerkiksi iS Clinicalin Eclipse sk 50 (54€) ei sisällä kovin paljon hoitavia aineita ja tämä kosteusseerumi on omiaan sen alla.


Vastaisku näppylöille

Yksi yleisin stressin oire iholla on erilaiset näpyt, finnit ja punoittavat läiskät. PRO-HEAL SERUM NYT 85€ (109€) tehoaa parhaiten ohuen, pintakuivan ja herkistyneen ihon näppyihin. Erilaiset ärsyyntymiset saavat aikaan punoittavia näppyjä, eikä silloin ole kyse finneistä tai rasvoittumisesta. Couperosaiholla saattaa olla ruusufinnintyyppistä tulehtunutta pikkufinniä ja siihen paras kosmeettinen apu on tämä Pro-Heal Serum. 
Kannattaa muistaa kuitenkin, että ruusufinniä ei pysty hoitamaan pelkästään kosmetiikalla vaan akuutissa vaiheessa tarvitaan ihotautilääkärin apua ja antibiootteja. Nyt olen kuullut muutamalta ihotautilääkäriltä, että tämän kevään poikkeustilanne on lisännyt huomattavasti ruusufinnipotilaita. Pro-Heal Serumia voi käyttää myös ennalta ehkäisevänä hoitona, jotta iho ei ärsyyntyisi ja ruusufinni lehahtaisi. Erinomainen yhdistelmä herkistyneelle iholle ja ruusufinniin on Pro-Heal Serum yöksi ja Hydra-Cool Serum päiväksi. 
Tarjouksessa on myös Dermalogican AGE BRIGHT CLEARING SERUM NYT 57€ (65€), joka tuli myyntiin noin vuosi sitten. Se on tarkoitettu aikuisen ihon finneihin ja rasvaisuuteen. Tämä seerumi rauhoittaa tulehdusta ja finnejä, mutta samalla kiinteyttää ja kosteuttaa. Harvoin uudesta tuotteesta tulee niin paljon myönteistä palautetta kuin tästä seerumista. Monella yli nelikymppiselläkin syntyy finnejä ja öljyisyyttä iästä huolimatta ja niitä ei pidä missään tapauksessa hoitaa kuivattavilla aineilla. Tämä Clearing Serum ei kuivata, mutta normalisoi ihon tilannetta näkyvästi. Vaikutukset alkavat näkymään noin 2-3 viikon käytön jälkeen. Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti