perjantai 8. toukokuuta 2020

Lahjaksi äidille

Lahjakortti on perinteinen äitienpäivälahja ja ehkä tänä vuonna niitä meneekin entistä enemmän, kun ei juurikaan muuten käydä ostoksilla. Meidänkin verkkokaupasta voi suoraan tulostaa lahjakortin ihan mille hoidolle haluaa ja uskon tämän vuoden suosikin olevan Ripsien kestotaivutus + kulmien muotoilu ja värjäys NYT 88€ (107€).


Pielorin ARGAN THERAPY - ROSE -tuotteet hurmaavat!


Yli kahdeksankymppiset tarvitsevat iholleen kosteutta

Kaikkien yli kahdeksankymppisten iho on ohentunut ja kuiva. Yleensä siinä iässä ihot suorastaan huutavat rasvaa ja kosteutta, mutta moni ei itse sitä huomaa. Kuiva iho kutisee ja se helposti raavitaan rikki ja sitten voikin tulla tulehduksia. Monet lääkkeet myös aiheuttavat sivuvaikutuksina ihottumaa sekä kutinaa. 
Jalkojen ja käsien rasvaaminen ja hierominen on helppo tapa koskettaa vanhusta, vaikka nythän ei hoitokoteihin pääse edes lähelle vanhuksiaan. Toivotaan, että hoitajilta liikenee aikaa tähän. Vartalovoiteista on nyt tarjouksessa iS Clinicalin BODY COMPLEX NYT 58€ (79€), joka on meidän tehokkain vartalovoide. Se imeytyy hyvin ja poistaa samalla hilseilevää kuollutta solukkoa. Edullinen vartalovoide on Pielorin ARGAN THERAPY - ROSE vartalovoide 19€. Otin myyntiin nämä Argan Therapyn Damask Rose -tuotteet ihan äitienpäivää ajatellen. Tosin olin niin hurmaantunut niiden kauniista pulloista, että halusin ne meille siitäkin syystä. Tuo vartalovoide imeytyy hyvin ja jättää miedon ruusun tuoksun. Samaan sarjaan kuuluu myös ruusun tuoksuiset SUIHKUVAAHTO 19€, KÄSIVOIDE 7€ ja nestemäinen KÄSISAIPPUA 14€. Nythän saippuaa ja käsivoidetta kuluu, joten reilulla parillakympillä äidille saa taatusti tarpeellisen lahjan.



Hyvät kosteusvoiteet ovat aina tarpeellisia

Kosteusvoide kasvoille on tärkeä hankinta, mutta harvoin se onnistuu tietämättä toisen ihotyyppiä tai kokemuksia. Kuitenkin listasin meidän tuotteet, jotka ovat varma valinta kenelle tahansa. Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE 75€ sopii aivan kaikille ja se on aina varma valinta. En ole vielä koskaan kuullut, että joku ei siitä pitäisi, vaikka olen myynyt sitä parikymmentävuotta.  Intensive Moisture Balance imeytyy hyvin, kosteuttaa tehokkaasti olematta rasvainen.
SKIN SMOOTHING CREAM 63€ sopii alle nelikymppisille ja se on hiukan ohuempi kuin isosiskonsa Intensive Moisture Balance. Kumpikin näistä voiteista sopii yöllä ja päivällä sekä meikin alle. 
Tarjouksena meillä on iS Clinicalin MOISTURIZING COMPLEX NYT 85€ (105€), joka on silkkimäisen ohut kosteusvoide tai oikeastaan kosteusemulsio, koska se on niin ohut maito. Se sopii niillekin joilla on helposti rasvoittuva iho, koska myös rasvainen iho hyötyy kosteudesta. Meikin alusvoiteena Moisturizing Complex on mitä parhain juuri tuon hyvän imeytyvyytensä vuoksi. 
Voitte poiketa ostoksille, kun teille parhaiten sopii. Olemme paikalla entiseen tapaan ma-pe kello 10-17 ja iltaisin olen usein paljon pidempäänkin.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti