sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Ultra Calming Mist on taas saatavilla

Sen jälkeen, kun Dermalogica siirtyi muutama vuosi sitten monikansalliselle Unilever yhtiölle, on sarjaan tullut lukuisia muutoksia. Välillä joku suosittu tuote lopetetaan ja otetaankin kohta uudestaan myyntiin.

Kesällä jääkaappikylmä hoitosuihke on ihana virkistys hikiselle iholle

Hoitosuihkeet korvaavat kasvovedet

Ihmettelin kovasti miksi tuo ULTRA CALMING MIST 34€ lopetettiin pari vuotta sitten, mutta ei Unilever ole kiinnostunut mitä joku hämeenlinnalainen kosmetologi heidän tuotteistaan ajattelee. Ymmärrän hyvin, että niin Dermalogicalla kuin muillakin tuotesarjoilla ei haluta pitää myynnissä tuotteita, jotka eivät ole suosittuja Kaliforniassa. Moni tuote voi sopia Suomen ilmanalaan, mutta me olemme niin pieni ostaja, ettei se herätä Unileverin kiinnostusta tuotteeseen. Näillä isoilla yhtiöillä raha on ainoa mikä heitä kiinnostaa. 
Dermalogicalla ei ole erillisiä kasvovesiä, koska kaikki heidän hoitotuotteensa ovat täysin vesiliukoisia. Menneisyydessä kasvovedet olivat tärkeitä, koska vain niiden avulla saatiin iholta pois mineraalirasvat, jotka eivät liukene veteen. Usein nämä kasvovedet olivat hyvin kuivattavia ja siksi niistä oli hyvä päästä eroon. Dermalogica kehitti ensimmäisenä maailmassa 1980-luvun lopussa hoitotuotteet ilman tuota ongelmallista mineraalirasvaa. 
Nyt Dermalogicalla on myynnissä neljä hoitosuihketta, joilla on suuri ihonhoidollinen vaikutus. Hoitosuihkeet ovat helppo sekä nopea käyttää ja niillä on suuri merkitys ihon hyvinvoinnissa. Lisäksi ne ovat edullisia. Edullisuutta lisää se, että spraypullossa hoitovesi tulee ohuena sumuna ja sitä ei kulu kerralla juuri mitään eli suihkeet ovat todella riittoisia. Yleensä aktiivisessa käytössä yksi hoitosuihkepullo riittää lähes kolme kuukautta. 


Hoitosuihkeet ovat tärkeä lisäys ihonhoitoon

Olen mielestäni aika usein kirjoitellut näistä hoitosuihkeista, kun haluaisin kannustaa asiakkaitani käyttämään niitä. Nyt kesän tullen jääkaappikylmä hoitosuihke on ihana virkistys hikiselle iholle. Näitä suihkeitahan voi käyttää myös meikin päälle. Kesällä niillä on suuri merkitys ihon bakteeritoiminnan normalisoinnissa. Kesken päivän käytettynä suihke stoppaa tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toiminnan. Muuten hikisellä iholla tulehdus leviää nopeasti ja finnejä alkaa syntymään. Tämä ULTRA CALMING MIST 34€ on erittäin suosittu herkistyneelle ja punoittavalle iholle. Sen kosteuttava ja rauhoittava aloe tekee erittäin hyvää esimerkiksi atooppiselle iholle ja ruusufinnille. Couperosaihon punakkuuteen Ultra Calming Mist on nopea ja helppo rauhoittaja.
REDNESS RELIEF ESSENCE 45€ tuli myyntiin reilu vuosi sitten ja siitä on tullut erittäin suosittu. Sen rauhoittava vaikutus on erinomainen couperosaan ja ruusufinniin. Redness Relief Essence on enemmänkin hoitovesi, koska se taputellaan ihoon pesun jälkeen. Se ei ole spraypullossa eikä sitä ole tarkoitus käyttää meikin päälle. Myös tulehtunut ja punakka rasvoittuva iho hyötyy Redness Relief Essencen vaikutuksista.
MULTI-ACTIVE TONER 35€ on kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille tarkoitettu kosteuttava hoitosuihke. Tämä tuote on Marin suursuosikki ja hän on saanut minutkin innostumaan sen virkistävästä vaikutuksesta. Multi-Active Toner normalisoi ihon ph:ta ja siksikin se on hyvä myös rasvaiselle finni-iholle.
Elvyttävä vanhenevan ihon hoitosuihke ANTIOXIDANT HYDRAMIST 46€ on minun suosikkini varsinkin kesällä. Sen antioksidanttiset vaikutusaineet korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa solutuhoa. Antioxidant Hydramist on erittäin kosteuttava ja se myös vaikuttaa ihon omaan kollageenisynteesiin.
Nuorten CLEAR START linjassa on myös oma hoitosuihke ja se on todella tarpeellinen teini-ikäisten ihonhoidossa. BREAKOUT CLEARING ALL OVER TONER 19€ normalisoi talineritystä, vähentää tulehtuneita finnejä ja rauhoittaa bakteeritoimintaa. Tämä hoitosuihke on myös hyvä apu rintaan ja selkään mihin myös tulee helposti finnejä. Kuivalle teini-ikäisen iholle suosittelen Multi-Active Tonerin.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti