torstai 14. toukokuuta 2020

Vartalon iho kesäksi kuntoon

Koronasta huolimatta kesä tulee entiseen tapaan ja toivottavasti saamme nauttia lämmöstä ja auringosta. Luulenkin, että uiminen, saunominen ja mökkeily ovat tämän kesän suosikkeja, kun ei paljon muutakaan voi tehdä.


iS Clinicalin BODY COMPLEX NYT 58€


Hyvin hoidettu iho takaa kauniin rusketuksen

Talven jäljiltä vartalon iho on vielä kuivempi ja hilseilevän harmaa kuin kasvojen iho. Vaatteiden alla hautuminen ja kuivuminen saa aikaan paksun kerroksen kuollutta solukkoa, mikä ainakin säärissä hilseilee ihan näkyvästi pois. Ennen bikinikautta tuo hilseily olisi hyvä saada kuriin, koska se ei ole mitenkään eduksi vartalon kauneudelle. 
Nyt tarjouksena on iS Clinicalin BODY COMPLEX NYT 58€ (79€) vartalovoide, joka on meidän myymistä vartalonhoitotuotteista tehokkain. Siinä on hyvin samanlaiset raaka-aineet kuin hyvissä kasvojenkin ryppyvoiteissa ja sen silottava vaikutus on näkyvä ja tuntuva.
Sanon nyt kuitenkin, ettei Body Complexia kannata käyttää kasvoille, koska se on aivan liian ohutta ja kuorivaa herkälle kasvojen iholle. Paksumpi vartalon iho silottuu ja tasoittuu tuosta hedelmähappoentsyymien kuorivasta vaikutuksesta. Body Complex on myös todella ohut maito ja imeytyy hetkessä.


QUICK TAN SPRAY itseruskettava suihke käy kasvoille ja vartalolle

Kuorinta auttaa voiteiden imeytymistä

Kuorinta on erittäin tärkeää myös vartalon iholle ja voiteiden kosteuttava sekä silottava vaikutus näkyy paljon nopeammin, kun iho on hyvin kuorittu. Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB 47€ on helppo sekä tehokas kuorinta vartalolle ja sitä kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa.
Suositut TUOKSUSAIPPUASIENET 19€ ovat myös kuorivia vaikutukseltaan ja ne ovat oikeita laiskurin vartalonhoitotuotteita. Tuoksusaippuasieni kuorii ja pesee yhtä aikaa ja sitä voi käyttää joka päivä.
Otin myyntiin myös Body Drench sarjan QUICK TAN SPRAY 44€ itseruskettavan suihkeen, joka käy kasvoille ja vartalolle. Sitä käyttäessä vartalon ihon pitää olla hyvässä kunnossa, jotta rusketuksesta tulee kauniin tasainen. Paras tulos tulee, kun ensin kuorii vartalon ihon sekä levittää kosteusvoiteen ja sitten vasta tämän itseruskettavan aineen.
Muutenkin itseruskettavaa suihketta käyttäessä pitää huomioida hyvä kosteutus. Kannattaa käyttää Body Complex vartalovoidetta joka päivä samalla kun käyttää Quick Tan Sprayta. Rusketus pysyy pitempään hyvänä ja tasaisena, kun iho saa tarpeeksi hoitoa ja kosteutta.
Kaikki, jotka ovat joskus suunnitelleet kokeilevansa itseruskettavaa tuotetta, voisivat nyt ottaa Quick Tan Sprayn käyttöön. Etsin useamman vuoden kunnollista itseruskettavaa tuotetta ja vasta tämä Quick Tan Spray täytti vaatimukseni. Spray on myös kohtuullisen hintainen, koska tuo yksi pullo riittää lähes sataan käyttökertaan!




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti