sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Tänään on viimeinen hetki hyödyntää -20% tarjoukset!

Toivon, että jokainen on huomannut varautua edullisemmilla kotihoitotuotteilla kesään. Seuraava tarjoustapahtuma on Pimeän kaupan ilta syyskuun lopussa, jos silloin sellaista väentungosta saa edes järjestää.


Laadukkaat aurinkosuojatuotteet koko perheelle NYT -20%!


Aurinkovoiteet tärkeitä

Olen hiukan huolestunut siitä miten vähän on hankittu aurinkosuojallisia voiteita tämän Vappuvirkistyksen aikana. Tietysti niitä on mennyt aika paljon koko huhtikuun, mutta verrattuna yövoiteiden määrään, niin sen mukaan noin kolmekymmentä prosenttia yövoiteiden käyttäjistä käyttää uv-suojallisia päivävoiteita. Tämä on todella huolestuttavaa, jos se on totta käytännössäkin. 
Kaikille tarkoitettu Dermalogican PROTECTION SK 50 SPORT 39€-20% sopii kasvoille ja vartalolle koko perheelle. Tuleva kesä on mitä ilmeisemmin mökkeilyn aikaa, joten tätä Protection 50 Sport voidetta voi tarjota vieraillekin, jotka parkkeeraavat mökkilaiturille. 
Dermalogican uutuudet BIOLUMIN-C SERUM 78€-20% ja BIOLUMIN-C EYE SERUM 75€-20% ovat sopivia kesäänkin ja ne kirkastavat ihon väriä sekä hidastavat ihon vanhenemista. Kumpikin sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. BioLumin-C Eye Serum on erinomainen silmänympärysvoide yöksi ja TOTAL EYE CARE sk 15 47€-20% päiväksi.
Kivat värilliset voiteet aurinkosuojalla ovat Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 49€-20% joka on suosituin meidän värillisistä voiteista. Jokainen sitä kerran käyttänyt ei siitä luovu, joten ellet ole sitä kokeillut niin se kannattaa tehdä nyt. Toinen värillinen tuote on SHEER TINT sk 20 49€-20% joka on huomattavasti peittävämpi kuin tuo primer. Sheer Tint käy myös kosteusvoiteesta, joten sen alle ei ole välttämätöntä laittaa muuta voidetta. IS Clinicalin ECLIPSE sk 50 on vain lievästi tasoittava väriltään ja erittäin ohut päivävoide erinomaisella suojalla. Nekin, jotka eivät yleensä käytä värillisiä voiteita, ovat pitäneet tästä Eclipsestä, koska se on niin huomaamaton iholla, mutta tasoittaa kuitenkin.


Clear Start hoitolinja nyt verkkokaupassa!

Nuorisolle Clear Start hoitolinja

Nyt Dermalogican Clear Start hoitolinja on myös verkkokaupassa. Nämä turvalliset tuotteet on suunniteltu etenkin 10-25 vuotiaille. Clear Start tuotteet eivät kuivata ihoa, vaan normalisoivat ihohuokosten toimintaa. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja linjassa on myös hyvä aurinkosuojallinen päivävoide CLEARING DEFENCE sk 30 23€-20%. Tämä Clearing Defence sk 30 on ehtinyt jo saamaan nuorison kehuja, koska tytöt pitävät sitä hyvänä meikinalusvoiteena. Pojatkin suostuvat sitä käyttämään, koska tuubi ei ole tyttömäinen ja voide imeytyy hyvin.
Clear Start linjan FOAMING WASH 19€-20% on geelimäinen pesuaine, joka ei kuivata, mutta sulattaa hyvin lian ja talin pois iholta. Näppyläiselle iholle on osoittautunut hyväksi avuksi BT-SONIC 126€-20% mikrovirtalaite tämän Foaming Washin kanssa, koska puhdistustulos paranee huomattavasti. Tätä mikrovirtalaitetta pitäisi malttaa käyttää vähintään pari minuuttia kerralla, jotta sillä saataisiin apua iholle. Monet mummot ovat ostaneet Bt-sonicin itselleen sekä lapsenlapselleen ja ovat saaneet paljon kiitosta teini-ikäisiltä jälkeläisiltään.
Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle tehokas puhdistusgeeli on CLEARING SKIN WASH 250 ml 36€-20% ja 500 ml 53€-20% joka rauhoittaa talineritystä. Sen antiseptinen vaikutus nopeuttaa finnien parantumista ja vähentää öljyistä kiiltoa ihoa kuivattamatta.
OVERNIGHT CLEARING GEL 47€-20% on tehokas rasvoittumista rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä yövoide, joka käy kaikenikäisille. Kuorinta on aina erityisen tärkeä rasvoittuvalle iholle ja kesäaikaan DAILY MICROFOLIANT 51€-20% kuorintaa voi käyttää joka päivä. Herkälle ja punoittavalle rasvaiselle iholle sopii paremmin iS Clinicalin TRI ACTIVE EXFOLIANT MASQUE 119€-20%. Näiden kaikkien puhdistusaineiden ja kuorintatuotteiden kanssa Bt-sonic mikrovirtalaite olisi erittäin hyvä apu lisäämään puhdistustuloksen tehokkuutta.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta 
vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen 
selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.
Siirry tästä verkkokauppaamme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti