maanantai 28. syyskuuta 2020

Suojamaskit tuovat iho-ongelmia

Nyt, kun suojamaskien käyttö on lisääntynyt niiden aiheuttamat iho-ongelmat tuovat meille uusia asiakkaita kasvohoitoon. Meillä oli iS Clinicalin syksyn koulutustapahtuma 25.9. webinaarina ja yksi aiheista oli juuri nämä suojamaskien tuomat iho-ongelmat.

SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (87€) korjaa ja vähentää ihon ärsytystä luoden iholle paksun mikrobeja vastaan taistelevan suojan.

Suojavisiiri ärsyttää otsaa

Tällä hetkellä on vaan pakko elää näiden visiirien ja suojamaskien kanssa huolimatta iho-ongelmista. Koska suojavälineitä ei voi jättää käyttämättäkään niillä aloilla, joille ne on määrätty, pitää vaan pyrkiä hoitamaan ihoa niin, ettei se ärsyynny lisää. 
Kasvohoidon yhteydessä olen nähnyt, miten visiirin käyttö on aiheuttanut hikinäppyjen tyyppistä ryhelmää otsalle tai atooppista ihottumaa. Yleensäkin erilaiset kypärät ovat aina aiheuttaneet iholle ongelmia, mutta nyt ne ovat moninkertaisia, koska visiirejä pidetään koko päivä. 
iS Clinicalilla onkin selkeä hoito-ohjelma ennalta ehkäisemään ihon tulehtumista tai ärsyyntymistä. Rasvaisuuteen taipuvainen iho tukkeutuu ja työntää talia suojavisiirin otsapannan takia. Tähän ensisijainen apu on tehokas puhdistus ja ihotyypin mukainen kuorinta. Herkkä ja atooppinen iho saa hankauksesta helposti kutisevaa ihottumaa, joka voi tulehtua pahastikin. Sitä kannattaa ensin hoitaa rauhoittavalla ja suojaavalla kosmetiikalla, mutta ellei siitä ole apua, kannattaa käydä ihotautilääkärillä. 
Erinomainen puhdistusaine päivittäiseen käyttöön ihan kaikille ihotyypeille on iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€), jonka puhdistava vaikutus estää myös ihohuokosten tukkiintumista. 
Vielä tehokkaampi puhdistustuote on iS Clinicalin WARMING HONEY CLEANSER (52€), joka on myös lievästi kuoriva. 
Muistattehan, että meillä on tarjouksessa iS Clinicalin tarpeellinen ja tehokas yhteispakkaus nimeltään WARM UP - COOL DOWN  NYT 129€ (norm.147€), jossa on normaalikokoinen Warming Honey Cleanser ja HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (yksittäin 120g 95€ / 50g 55€).
Tehokkain tuote rasvoittumisongelmiin on iS Clinicalin ACTIVE SERUM (99€), joka nopeuttaa finnien ja näppyjen parantumista vähentäen talineritystä. Active Serumia voi käyttää paikallisesti näpyistä riehaantuviin kohtiin eli otsaan, leukaan ja suunympärille. Paksulla suurihuokoisella iholla sitä voi käyttää jatkuvasti iltaisin koko kasvoille. Aluksi Active Serum voi kihelmöidä ja kirvellä, mutta parin viikon totuttelun jälkeen, se ei enää aiheuta tuntemuksia.


Hengityssuojain hankaa herkkää ihoa

Helposti punoittava, ärtynyt ja atooppinen iho ei voi hyvin jatkuvasta hengityssuojan käytöstä. Vakioasiakkaitamme on paljon työssä hoitoalalla ja heidän kanssaan on viime aikoina keskusteltu näiden hengityssuojainten tuomista kokemuksista. 
Iho kostuu hengityssuojan alla ja kaikki ihon omat bakteerit saavat rauhassa muhia ihonpinnan kosteudessa. Samalla iho hankaantuu ja kukaan ei vielä tiedä, mitä aineita kostuneesta hengityssuojaimesta irtoaa ihoon. 
iS Clinicalin webinaarissa nostettiin esiin ihon suojaamisen tärkeys ja siihen kannattaa käyttää SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (87€) hoitovoidetta, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja estää hankauksen haittavaikutuksia. Toinen vahvistava ja rauhoittava aine on HYDRA COOL SERUM 69€, joka rauhoittaa kuivuutta ja punoitusta. 
Tässä uudessa iho-ongelmassa ei kannata lähteä kokeilemaan kaikkea mahdollista, vaan keskustella ongelmasta kosmetologin kanssa. Kaikki hengityssuojaimien ja visiirien ongelmat eivät ole samanlaisia eikä työkaverin konsti välttämättä tehoa toisten ongelmiin. 
Uskon, että tulemme syksyn aikana samaan paljon koulutusta ja ohjeita suojaimista ja niiden aiheuttamista ihonhoito-ongelmista ja pidän kunnia-asiana pysyä tiedon huipulla. Tulette siis saamaan kaiken uusimman tiedon tästä blogista sekä kasvohoitojen yhteydessä.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

1 kommentti:

  1. Anonyymi15:17

    Hei! Mikä ensiavuksi nuhanenän ihonhoitoon? Nenänpielet ja ylähuuli ärtyvät jatkuvasta niistämisestä? Hydra cool serum kirvelee ärtynyttä ihoa, mutta jatkanko silti sen käyttöä? Kiitos avusta!

    VastaaPoista