lauantai 26. syyskuuta 2020

Ihanat ihonhoitoöljyt

Tiedän heti tätä juttua aloittaessani, että osa lukijoistani sulkee silmänsä, eivätkä he missään tapauksessa halua edes kuulla öljymäisten tuotteiden olemassaolosta. Se on harmillista, että menneisyyden epäluulot estävät hyvien ja uudistuneiden tuotteiden käytön. 

Dermalogican BARRIER DEFENSE BOOSTER NYT 59€ (75€)


Kevyet vesiliukoiset öljyt

Olen työvuosieni aikana kokenut konkreettisesti miten asiakkaat, jotka ovat kärsineet nuoruudessaan ihon rasvaisuudesta, pelkäävät öljyjä ja rasvoja kaikissa ihonhoitotuotteissa. Moni ei edes halua kuunnella, kun kerron uudistuneista koostumuksista. 
Vielä 80-luvulla kosmetiikassa käytetyt öljyt olivat mineraalirasvoja, jotka eivät olleet vesiliukoisia. Niiden poistamiseen iholta tarvittiin välttämättä alkoholia, joka samalla kuivatti ja ärsytti ihoa. Nämä tuotteet aiheuttivatkin jatkuvan kierteen, kun voide tukki huokoset sekä rasvoitti ihoa ja alkoholipitoiset kasvovedet poistivat ihon omankin suojabarriäärin ja tekivät ihosta rutikuivan. 
Nykyään tämäntyyppistä kosmetiikkaa ei ole enää edes olemassa. Dermalogican ja iS Clinicalin öljyt ovat vesiliukoisia kasviöljyjä, joiden rakenne on kevyt ja hyvin imeytyvä. 
Paras esimerkki öljyjen kevyestä rakenteesta on Dermalogican uutuus RETINOL CLEARING OIL (73€), joka on öljymäinen seerumi rasvoittuvalle iholle. Tätä seerumia käytetään joka ilta noin pari tippaa puhtaalle iholle ja sen päälle ihotyypin mukainen voide. Rasvaisuuteen taipuvainen iho tasoittuu parin viikon käytön jälkeen ja talineritys rauhoittuu. 
Ravitseva ja monipuolinen öljy-yhdistelmä jojobasta ja ruusunmarjansiemenuutteesta tasoittaa retinolin voimakkaasti uudistavaa vaikutusta ja ihon rasvaisuus rauhoittuu tasaisesti. 


Öljyt pelastavat talvi-ihon

Ensimmäinen öljymäinen seerumi, joka Dermalogicalle tuli oli OVERNIGHT REPAIR SERUM (69€) ja siitä on nyt aikaa viitisen vuotta. Tänä aikana siitä on tullut monen suosikkituote, koska sen sisältämä arganöljy estää kuivan sisäilman, tuulen ja muiden ulkoisten rasitusten haittoja. 
Overnight Repair Serum on myös erinomainen ”ryppyöljy”, koska se hidastaa ihon ohentumista ja kuivumista. Se sopii kaikille yli kolmekymppisille ja saa aikaan parin viikon käytön jälkeen sileän sekä kimmoisamman ihon.
Tämän hetken Tähtitarjouksena on BARRIER DEFENSE BOOSTER NYT 59€ (75€) ja saat sen mukana lahjaksi Dermalogican matkakokoisten tuotteiden pakkauksen (arvo 16€). Barrier Defense Booster on juuri sopiva hoitoseerumi tähän vuodenaikaan tyypilliselle suomalaiselle iholle. 
Ohut, helposti ärtyvä couperosaiho rauhoittuu ja tasoittuu eikä iho herkisty niin helposti. Atooppiselle iholle Barrier Defence Booster on suorastaan parantava lääke ja myös psoriaatikot hyötyvät tämän seerumin hellävaraisista öljyistä. 
Toivoisinkin, että kuluttajat unohtaisivat jo öljykokemuksensa kymmenien vuosien takaa ja uskaltautuisivat kokeilemaan nykyteknologian kehittämiä tehoaineita. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti