tiistai 22. syyskuuta 2020

Tähtitarjoukset 5.10. asti!


Näillä tarjoustuotteilla vahvistat ihosi kohtaamaan talven haasteet.


Dermalogican Tähtitarjous on BARRIER DEFENSE BOOSTER NYT 59€ (72€) ja saat lisäksi hoitopakkauksen, jossa on  pikkukoot Intensive Moisture Balance hoitovoiteesta, Intensive Moisture Cleanser puhdistusmaidosta ja näyte Multivitamin Thermafoliant kuorinnasta (arvo 16€).

iS Clinicalin Tähtitarjoukset ovat SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (87€) hoitovoide yöksi ja päiväksi sekä YOUTH SERUM NYT 143€ (183€) elvyttävä ja silottava seerumi. Kummankin tuotteen mukana saat lahjaksi pikkukoon C Eye Serum Advance+ silmänympärysseerumista (arvo 12€). 

Muistutan myös, että FIRE & ICE TUPLAHOITO NYT 126€ (170€) kasvohoitotarjous on voimassa myös 5.10. asti. Samoin iS Clinicalin KOTIHOITOPAKKAUS NYT 56€ (110€), joka sisältää matkakokoiset Cleansing Complex puhdistusgeelin, Sheald Recovery Balm hoitovoiteen, kaksi pikkukokoista seerumia ja näytepussin Youth Eye Complex silmänympärysvoiteesta. 


Ennalta ehkäise tulevan talven iho-ongelmat

Olen aina toitottanut, miten tärkeää on pitää iho hyvässä kunnossa tähän vuoden aikaan, kun sisälämmitys laitetaan päälle. Jos iho kuivuu ja ohenee jo tässä vaiheessa vuotta, sen kanssa tulee lisää ongelmia tammi-helmikuun pakkasissa. Kaikki tietävät, miten nopeasti iho kiristää kuivuuttaan ja hiukset sähköistyvät, kun ensimmäiset pakkaset tulevat. Parissa päivässä ihon kosteus haihtuu niin, että iho alkaa hilseilemään, punoittamaan ja kiristämään. 
Nyt kaikki nämä Tähtitarjoukset auttavat kasvojasi selviytymään ehjin nahoin tästä haastavasta vuodenajasta. BARRIER DEFENSE BOOSTER NYT 59€ (72€) on monelle tuttu seerumi, joka rauhoittaa herkistynyttä ja punoittavaa ihoa sekä vähentää kuivuusongelmia. Couperosa-iholle Barrier Defense Booster on paras tuote vahvistamaan pintaverisuonien seinämiä ja estämään niiden laajentumista ja ihon punoitusta. 
Barrier Defense Booster on kevyesti öljymäinen seerumi, jota laitetaan 2-3 tippaa kaulalle ja kasvoille vähintään yöksi, mutta se sopii myös päiväksi. Seerumin päälle laitetaan aina voide ja Tähtitarjouksena oleva SHEALD RECOVERY BALM NYT 69€ (87€) on erinomainen hoitovoide kaikille ihotyypeille. Tämä iS Clinicalin Sheald Recovery Balm on erityisen suosittu plastiikkakirurgisten leikkausten jälkeen ja kaikkiin muihinkin arpiin. Tehokkaan vaikutuksensa vuoksi se on suosittu ”ryppyvoide” kotimaassaan USA:ssa. Sen silottava ja ihoa vahvistava vaikutus alkaa näkymään jo 2-3 viikon käytön jälkeen. Sheald Recovery Balm on erittäin hyvä suoja tuulta, pakkasta ja kuivaa sisäilmaa vastaan. Näin tämän voiteen tehokkuuden käytännössä, kun äidiltäni leikattiin basalioomaa eli tyvisolusyöpää kasvoista. Hänen toiseen poskeen tehtiin viilto silmäkulmasta suupieleen saakka ja sama kohta avattiin vielä kaksi kertaa. Hän alkoi käyttämään Sheald Recovery Balmia heti parin päivän kuluttua leikkauksesta ja nyt kolmen vuoden jälkeen arpea tuskin huomaa. Tämä oli aivan ilmiömäinen saavutus kahdeksankymppisen ihossa ja sitä ihmetteli myös operaation tehnyt plastiikkakirurgi. 
Sheald Recovery Balm vahvistaa kimmosäikeitä ja parantaa ihon joustavuutta, mutta on hyvin imeytyvä ja sopii talvella myös meikin alle.

Inkerin suosikkiseerumi

Yleensähän näitä Tähtitarjouksia on kaksi, mutta nyt halusin kolmanneksi tämän iS Clinicalin YOUTH SERUMIN 30ml NYT 143€ (183€). Sen kosteutta ja kimmoisuutta lisäävä vaikutus on lähes ilmiömäinen. Se oli ensimmäinen seerumi, jota aikoinaan iS Clinicalilta kokeilin ja olin heti aivan myyty. Jo parin yön jälkeen iho oli kiinteämpi sekä sileämpi ja kaikki kuivuus oli kadonnut.
Suosittelen tätä seerumia kaikille yli kolmekymppisille. Huomioikaa pullon koko 30 ml eli se on tuplasti isompi kuin seerumit yleensä ja se riittää yökäytössä noin kolme kuukautta. Ensisijaisesti suosittelen tätä seerumia yöksi, mutta olen sitä välillä käyttänyt myös päivisin. Vielä, jos seerumin päälle laitetaan Youth Intensive Crème (50ml 229€ / 100ml 399€) yhdistelmä on tehokkain kiinteytys, mitä meiltä löytyy. Myös tämä tarjousvoide Sheald Recovery Balm sopii Youth Serumin päälle etenkin talvella. 
Kummankin iS Clinicalin tarjoustuotteen mukana tulee kaupan päälle pikkukoko C Eye Serum Advance+ silmänympärysseerumia, joka on erityisen hyvä kuivuudesta johtuville rypyille. Tämä pikkukoko riittää yli viikon verran ja siinä ajassa ehtii jo huomaamaan, miten tehokkaasta tuotteesta on kysymys.




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti