lauantai 5. syyskuuta 2020

Hormonifinnejä voi hoitaa

Hormonitoiminta vaikuttaa eniten ihon kuivuuteen ja rasvaisuuteen ihotyypin lisäksi. Tyypillisin näkyvä vaikutus on kuukautiskierron loppupuolella alkava ihon rasvoittuminen ja finnit.

Tähtitarjouksemme AGE BRIGHT CLEARING SERUM NYT 55€ (65€) ehkäisee näppyjä ja epäpuhtauksia sekä vähentää ikääntymisen merkkejä.

Finnien puristelu pahentaa tilanteen

Yleensä hormonitoiminnasta johtuva rasvoittuminen alkaa noin viikkoa ennen kuukautisten alkua ja hyvin usein yksittäiset finnit tulevat leukaan ja leukaperiin. Moni asiakas kertoo yksittäisten finnien olevan niin isoja ja tulehtuneita, että ne ovat kipeitä parikin viikkoa. Juuri, kun saa edellisen finnin rauhoittumaan, pukkaa taas jo uutta.
Useat asiakkaat sanovat finnien tulevan aina samoihin kohtiin ja niihin alkaa muodostumaan jo näkyvää arpeutumaa. Näin tämä hormonien vaikutus ihossa yleensä menee, mutta tämän kierteen voi myös katkaista. Itse näen työssäni usein, että näitä finnejä on puristeltu ja ruhjottu sen verran rankalla kädellä, etteivät ne edes pääse kunnolla parantumaan. 
Missään tapauksessa ei kannata puristella näitä finnejä, koska yleensä iho vaan rikkoutuu ja tulehtuu lisää ja parantuminen pitkittyy. Kevytkin puristelu rikkoo ihon pigmenttisolukerrosta ja uv-säteilyn kanssa yhdessä pigmentti aktivoituu ja finnin kohtaan tulee tummaa pigmenttiläiskää. Näin finnistä jää pitkäaikainen jälki, vaikka itse tulehdus onkin parantunut.
Kaikista parasta hoitoa tässäkin on ennaltaehkäisy eli ihon rasvoittumista hidastavia kotihoitoaineita kannattaa alkaa käyttämään jo kuukautiskierron puolessa välissä. Erityisesti käyttöön kannattaa ottaa Dermalogican AGE BRIGHT CLEARING SERUM NYT 55€ (65€), joka vähentää ihon rasvoittumista ja parantaa tulehduksilta suojautumista. Nyt tämän tarjousseerumin mukana saa Dermalogican ACTIVE CLAY CLEANSER (41€) talineritystä rauhoittavan puhdistusmaidon pikkukoon, joka riittää 1-2 viikkoa käytössä.
Lisäämällä nämä kaksi tuotetta ihon kotihoitoon pystyy ehkäisemään finnien syntymisen ja säästyy puristelun ja peittämisen kierteeltä. Age Bright Clearing Serum riittää käytössä lähes puolisen vuotta, jos sitä käyttää vain pari viikkoa kuukaudessa. Sen avulla iho siistiytyy muutenkin ja huokoset supistuvat.


Ärsyttävät hormonifinnit

Moni asiakas kuvailee suurta ärsyyntymistä, kun he huomaavat finnin taas nousevan. Uskon, että jollain tapaa tämä stressaantunut ja kiukkuinen mielialakin saa aikaan näppylöitä. Hormonitoimintaan liittyy aina mielialan muutoksia ja nämä suuret näkyvät finnit vielä lisäävät ärsyyntymistä. Tavallaan tulee kierre, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Dermalogican AGE BRIGHT SPOT FADER (45€) on erinomainen paikallishoitoaine finneille ja näpyille. Sitä voi aloittaa käyttämään heti, kun huomaa finnin nousevan pintaan. Spot Faderia voi laittaa paikallisesti useammankin kerran päivässä, niin finnin saattaa saada vielä vetäytymään heti alkuunsa. Tätä paikallishoitotuotetta voi käyttää hiukan isommallekin alueelle esimerkiksi leukaperiin, jos siihen kohtaan helposti nousee useampia näppyjä.
Näppyläalue kannattaa suojata myös hyvin auringolta, ettei uv-säteily tummenna tulehtunutta kohtaa. Meikillä voi peittää näitä finnejä ja minusta yksi parhaista peitekonsteista on Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) jauhemainen mineraalimeikki. Sillä saa hyvin luonnollisen peittävyyden, kun samaa tuotetta käytetään peittämiseen ja koko kasvojen meikkiin. Peitettävän finnin päälle tuputetaan meikkisiveltimellä jauhetta paksummalti, jotta kohta peittyy ja muuten kasvoille levitetään kevyempi kerros meikkiä. Näin peitetty kohta häipyy tasaisesti näkyvistä. Jos peittämiseen käytetään erillistä peiteainetta pitää sen väri ja koostumus valita erityisen hyvin meikkivoiteeseen sopivaksi.
Huomioi myös, että puhtailla meikkivälineillä ja siveltimillä on suuri merkitys tulehdusten leviämisessä ja meikki levittyy aina paremmin puhtaalla sudilla. Outletissa on todella edullinen huippulaatua oleva KABUKI-SIVELLIN NYT 25€ (49€), joka on paras mineraalimeikin levitykseen. Nämä siveltimet ovat myös hoitolassa saatavilla eikä niitä tarvitse erikseen tilata ja tähän tilaisuuteen kannattaa nyt ehdottomasti tarttua. Heti, kun huomasin näiden Mirabellan siveltimien olevan näin edullisia, ostin ne meidän asiakkaita varten, mutta niitä ei ole suurta erää, joten ole nopea.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti