keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Katseiden kohteena kynnet

Olen aina ollut hulluna kynsilakkoihin ja vuosien varrella niitä on kerääntynyt kaappeihini kymmenittäin. Meillä ei ole hoitolassa ollut aikoihin kynsilakkoja myynnissä, koska emme tee käsihoitoja. Nyt tilanne muuttuu, koska sydämeni vei LEIGHTON DENNY!

Leighton Dennyn värilakat on palkittu pysyvyydestä, levittyvyydestä ja upeasta kiillosta alansa parhaina jo useana vuonna.


Kädetkin vanhenevat

En ole ollut mitenkään etsimässä meille myyntiin kynsilakkoja tai kynsien ja käsien hoitotuotteita, mutta Leighton Denny vakuutti minut ylivoimaisuudellaan. Muutenkin kynnet ja kädet ovat tämän vuoden aikana nousseet asiakkaiden kanssa keskusteluun tosi usein. Jatkuva peseminen ja käsidesin käyttö on tuonut ongelmia kynsinauhoille ja käsien iholle. 

Viimeisen vuosikymmenen aikana käsistään huolehtivat naiset ovat käyttäneet kestokynsiä ja geelilakkauksia. Silloin, kun tämä muoti alkoi, päätin heti, etten sitä palvelua tarjoa, koska siinä vaarantuu oma terveys ja tuhoutuu asiakkaan kynnet. Nykyisin nämä kynnet ovat usein menneet överiksi ja kädet ovat huomiota herättäviä, mutta eivät välttämättä kauniita. Mielenkiintoista on, miten itsensä hoitaminen jakaantuu niin, että hoidetaan joko kynnet tai kasvot. Tekokynsiä käyttävät panostavat harvoin yhtä paljon ihonsa hoitoon. 

Monen ikäiseni asiakkaan kanssa juttelen siitä, miten kädet ovat alkaneet näyttämään oman äidin tai isoäidin käsiltä. Tämänkin asian huomaa vasta oman vanhenemisen yhteydessä, miten kädetkin vanhentuvat ja kynsien laatu muuttuu. Tehdessäni käsihoitoja kolmekymppisenä kosmetologina harmittelin itsekseni, että keski-iän ylittäneet asiakkaat olivat vahingoittaneet kynsiään liian rajulla kohtelulla ja kynnet olivat uurteiset ja epätasaiset. Nykyisin tiedän, että ikääntymisen tuoma verenkierron heikkeneminen ja solujen hidas uudistuminen tekee kynsistä ohuet, hauraat, liuskoittuvat sekä uurteiset. Kynsien väri voi myös muuttua ja ne eivät enää näytä siisteiltä ilman kynsilakkaa.

Käsistään ja kynsistään huolehtiminen on muuttunut, kun kestokynsiä tarjotaan joka paikassa. Vielä 70-ja 80-luvuilla naiset huolehtivat itse kynsistään ja 50-luvulla sen teki kampaaja. Omat kahdeksankymppiset asiakkaani huolehtivat kynsistään hyvin ja käyttävät tyylikästä kynsilakkaa. Harva heitä nuorempi lakkaa ja huoltaa luonnonkynsiään. 


Kestävät kynsilakat

Olen itse aina mielelläni hoitanut kynsiäni ja käsiäni. Koen sen hyvin rentouttavaksi iltapuhteeksi ja hyväksi tavaksi näyttääkseni huolitellulta. Nyt, kun pari vuotta sitten löysin Leighton Dennyn kynsienhoitotuotteet ja upeat kynsilakat, innostukseni kynsiin nousi ihan uudelle tasolle. Leighton Denny tuotteita tuo maahan sama yritys kuin YOUNGBLOODiakin ja olen tottunut luottamaan heidän tuotevalikoimaansa.  

Nämä Leighton Denny värilakat pysyvät niin hyvin, etten ole aikaisemmin tällaista kokenut. Moni asiakkaani kertoo, ettei viitsi käyttää kynsilakkaa, koska se kuluu suttuiseksi jo yhdessä päivässä. Toiset eivät taas malta odottaa kynsilakan kuivumista. Näitä ongelmia ei Leighton Dennyn kanssa ole, vaan värilakat pysyvät hyvin viikonkin verran ja kuivuminen vie vain muutaman minuutin. Sarjassa on myös pikakuivattaja, joka saa lakan kuivahtamaan siinä silmänräpäyksessä.

Jatkuva käsienpesu ja desinfiointi kuivattaa kynsinauhat rutikuiviksi ja käsiin tulee helposti ihottumaa. Tilanne vain pahene, kun talvi tekee tuloaan ja pakkanen kuivattaa ihoa lisää. Kynsinauhoille on loistava apu Leighton Dennyn RENOVATE NAIL REPAIR CREME, joka parantaa kynsinauhan joustavuutta ja irrottaa hellävaraisesti repaleet kynnen päältä. Itse hieron aina iltaisin joka kynteen tämän kevyen voiteen, joka saa vaikuttaa yön yli. Kasvohieronnassa kovat kynsinauhatikut ja kuivan rohtuneet kädet tuntuvat asiakkaasta hyvin epämiellyttävältä ja jo ihan tämänkin takia haluan panostaa kynsiini. 

BARE IT ALL CC -aluslakka on todella huippukeksintö ja sitä voi sanoa meikkivoiteeksi kynsille. Se on lähes väritön lakka, joka tasoittaa kynnen uurteet ja epätasaisen värin. Kynnet näyttävät huolitelluilta, mutta luonnollisilta. BIO BUILD TREATMENT REGIME on hoitopakkaus hauraille kynsille ja noin 4-6 viikon käytön jälkeen kynnet ovat vahvemmat eivätkä enää liuskoitu. Kynsilakkavärejä Leighton Dennyllä on laaja valikoima ja otan niistä hoitolaan myyntiin parhaat. 

P.S. Pimeän kaupan iltana pe 2.10. hoitolamme on avoinna kello 10-20


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:40

    Ei liity kynsiin, mutta tuleeko 2.10 pimeän kaupan tarjouksia? Moni purnukka huutaa loppuaan ja alennukset olis tervetulleita lompakkoa ajatellen :D Timo

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys. Huomenna tulee blogiin Pimeän Kaupan tarjoukset ja ne ovat voimassa sunnuntai-iltaan niin kuin ennenkin.
    Tervetuloa ostoksille!

    Inkeri

    VastaaPoista