perjantai 4. syyskuuta 2020

Apua silmänympärysongelmiin

Työssäni olen huomannut, että hyvin moni kokee silmänympärykset kasvojensa ongelmakohdiksi. Jo parikymppisillä on huolena tummat silmänympärykset tai atooppinen ihottuma. Keski-ikäisenä lähes kaikki harmittelevat silmäpusseja ja rypistymistä.

Muradin EYE LIFT FIRMING TREATMENT (95€) silmänympärysnaamio on huipputehokas apu ryppyihin, tummiin silmänalusiin ja turvotukseen.


Silmänympärysvoiteista löytyy jokaiselle omansa

Meillä on myynnissä lähes kymmenkunta silmänympärystuotetta, joten niistä takuulla löytyy apua jokaiselle. Suosituin silmänympärystuote meillä on iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX (119€), joka on erittäin tehokas ryppyvoide. Se sopii kaikille yli 30-vuotiaille ja se pehmentää syviäkin juonteita silmäkulmista ja ennalta ehkäisee ryppyjen syntymistä.
Kaikissa silmänympärysongelmissa kannattaa muistaa, että ennaltaehkäisy on aina tehokkainta hoitoa. Itselleni silmänympärysvoide on todella tärkeä hoitotuote, enkä pystyisi olemaan ilman sitä. 
Tällä hetkellä oma suosikkini on Dermalogican BIOLUMIN C EYE SERUM (75€), joka on koostumukseltaan kevyt geeli. Se on hyvä juuri tähän vuodenaikaan, koska se korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa rypistymistä. BioLumin-C Eye Serum elvyttää myös aineenvaihduntaa ja on erinomainen vähentämään turvotusta ja tummuutta. Turvotus ja kuivuus ovat omat silmänympärysongelmani ja ne ovat aika tyypilliset harminaiheet kaikille yli viisikymppisille. 
Myöhemmin syksyllä, kun sisälämmitys alkaa kuivattamaan ihoa, siirryn iS Clinicalin EYE COMPLEXiin (95€), joka on tarkoitettu atooppisen kuivalle ja herkistyneelle silmäluomelle. Suosittelen Eye Complexia kaikille atoopikoille ja niille, joilla luomet talvella helposti kuivuvat ja kutisevat. 


Silmien kostutustipat tuovat silmänympärysiholle ongelmia

Hyvin tyypillistä on, että iän myötä silmät alkavat kuivua ja se tuo monenlaista rasitusta silmänympärille. Kostutustippojen käyttö venyttää ja rasittaa silmäluomien ihoa ja tipat myös huuhtovat ohuelta silmäluomelta kaiken suojan. Kostutustippojen käyttäjälle paras silmänympärysvoide päiväkäyttöön on Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€), joka sulaa ohuen ihon suojaksi. Tämä silmänympärysvoide on ollut jo kymmenkunta vuotta monen vakioasiakkaan suosikki. Se estää ohuen silmänympärysihon ohentumista, rypistymistä sekä kuivumista ja tätä voidetta kannattaa sipaista myös huulille ja suun ympärille.
Huipputuote silmäpusseihin ja turvotukseen on Muradin EYE LIFT FIRMING TREATMENT (95€) silmänympärysnaamio, joka on verkkokaupan Kulttituoteosiossa. Se on nyt myös hoitolassa myynnissä, koska siitä on tullut niin suosittu. Tätä geelimäistä tuotetta käytetään naamion tapaan runsaana kerroksena alaluomelle ja kulmakarvojen alle. Pakkauksessa on mukana kuituliuskoja, jotka laitetaan alaluomille naamion päälle. Tuo liuska estää geelin haihtumista, joten koko tuote imeytyy iholle.
Tämä naamio on ollut loistava apu tummille ja turvonneille silmänympäryksille. Aamuisin sen tehokas vaikutus suorastaan avaa silmät ja viilentävä tunne virkistää muutenkin. Naamiota suositellaan 3-4 kertaa viikossa ja itse tykkään käyttää sitä aamuisin. Vaikutusaika on 15 min ja sillä aikaa voi vaikka syödä aamiaisen tai ruokkia kissat ja putsata niiden vessat, niin kuin minä teen. Vaikutusajan jälkeen pyyhin ylimääräisen aineen pois kostealla vanulapulla ja taputtelen ihon kuivaksi ja aloitan meikin teon.
En yhtään ihmettele, että tämä Muradin Eye Lift Firming Treatment on Hollywoodin tähtien kulttituote. Minäkin pidän sitä tehokkaimpana silmänympärystuotteena, mitä olen koskaan käyttänyt. Se poistaa turvotuksen nopeasti ja silottaa rypyt sekä juonteet. Kannattaa kokeilla!



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti