maanantai 21. syyskuuta 2020

Viime hetken tilaisuus hyödyntää Tähtitarjoukset!

Tänään maanantaina klo 24 asti asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää Tähtitarjoukset. Tiistaina tulee taas uudet ja näette ne heti aamusta tässä blogissa. Monelle tulee meidän sähköinen asiakaskirje ja ellei tule, se kannattaa tilata verkkokaupan puolelta tästä tai laittaa meille hoitolaan siitä sähköposti tai tekstari.

Huikeat tähtitarjoukset voimassa vielä tänään ma 21.9.


Lempeää ihonhoitoa talven varalle

Kumpikin Tähtitarjous on ihon suojabarriääriä vahvistava ja siten ne sopivat juuri tähän vuodenaikaan. ULTRA CALMING CLEANSER 500 ml NYT 48€ (58€) puhdistusmaito on Dermalogican suosituin puhdistustuote. Sen mukana tulee vielä lahjaksi MULTI ACTIVE TONER 50 ml hoitosuihke, joka parantaa ihon kosteustasapainoa. Tuo hoitosuihke on sen verran iso, että se riittää parikin kuukautta joka aamu ja ilta käytettynä. 
iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM 15ml NYT 85€ (109€) ja 30ml NYT 145€ (179€) seerumi on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä se on ärtyneelle, punoittavalle couperosaiholle. Se on myös ainoa seerumi, joka voi rauhoittaa ruusufinniä tai ainakin ennalta ehkäistä sen aktivoitumista. Pro-Heal Serum sisältää 1% retinolia, mikä ei yleensä ole hyväksi ruusufinnille, mutta tässä tuotteessa se on niin erinomaisesti sekoitettu muihin vaikutusaineisiin, ettei se ärsytä ihoa. Juuri tämä retinoli nopeuttaa ihon uudistumista ja finnien jäljet parantuvat nopeasti. 
Pro-Heal Serum vaikuttaa myös ihoa silottavasti ja on erinomainen tasoittaja kuivuudesta johtuville rypyille. Huomioikaa kuitenkin, ettei iho muutu hetkessä, vaan tarvitaan vähintään 2-3 viikkoa ennen kuin tulos näkyy. Ensimmäisinä päivinä voi myös tapahtua iho-ongelmien voimistumista, joka kertoo seerumin tehosta. Yleensä viikon käytön jälkeen iho alkaa rauhoittumaan. Erityisen herkälle iholle kannattaa seerumia käyttää aluksi vain joka toinen päivä ja parin viikon käytön jälkeen siirtyä jokailtaiseen käyttöön. 


Fire & Ice tuplakasvohoitotarjous!

iS Clinicalin huippusuosittu FIRE & ICE tuplahoito NYT 126€ (170€) tarjous on voimassa 5.10. saakka. Tehdessäsi ajanvarauksen sitä ennen, sen voi tehdä vaikka marraskuullekin. Fire & Ice tuplahoito tehdään kahdessa vaiheessa 2-3 viikon välein ja yksi hoitokerta vie aikaa reilun tunnin verran. Hoitoa ei tarvitse maksaa kerralla, vaan kummallakin hoitokäynnillä erikseen (63€/krt). 
Fire & Ice tuplahoito on ihoa tehokkaasti uudistava ja tasoittava, joten se ennalta ehkäisee ihon vanhenemista hyvin. Hoito perustuu hedelmähappojen kontrolloituun kuorivaan vaikutukseen, joka silottaa ryppyjä ja tasoittaa ihon väriä. 
Tuo kuorinta on hoidon Fire-vaihe eli kihelmöinti saattaa tuntua myös kuumottelulta, mutta se on hyvin vähäistä. Ice-vaihe on lopuksi laitettava naamio, joka viilentää ja kosteuttaa. Kuorinnan jälkeen tehdään ihanan rentouttava kasvohieronta, jonka aikana imeytyy lisää ihon tarvitsemia vaikutusaineita. Kuten sanottu kuorinta on kontrolloitu eikä iho hilseile näkyvästi hoidon jälkeen ja muutenkin kasvot ovat ihan töihinlähtökunnossa.
Erittäin tärkeää on, että kasvohoidon vaikutusta tuetaan siihen sopivalla kotihoidolla ja siksi meillä on tarjouksessa iS Clinicalin KOTIHOITOPAKETTI NYT 56€ (110€). Tämä tuotepakkaus on tyylikkäässä valkoisessa meikkipussissa ja sieltä löytyy matkakokoiset CLEANSING COMPLEX puhdistusgeeli, SHEALD RECOVERY BALM hoitovoide, kaksi pikkukokoa seerumia ja näyte YOUTH EYE COMPLEX silmänympärysvoiteesta. 
Kotihoitotuotteet riittävät noin 3-4 viikon käyttöön. Tämä tuotepaketti on kenelle tahansa hyvä kotihoito tähän talven alkuun, joten se kannattaa ostaa, vaikka ei kasvohoitoihin tulisikaan. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti