sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Kuusikymppinen kauniina työhön

Olen useasti kirjoittanut itseni ikäisten ulkonäöstä ja sen merkityksestä. Suomen talouselämä on kriisissä ja lomautuksista sekä irtisanomisista uutisoidaan yhtenään. Työvuosien loppupuolella pitää osoittaa olevansa pätevä ja etevä monella tavoin, jottei ole ensimmäisenä menettämässä työpaikkaansa.


Asiakaspalvelussa ulkonäkö on tärkeää

Tietysti työelämässä on kyse ammattitaidosta ja paljon muustakin kuin ulkonäöstä, mutta ulkoisen olemuksen merkitystä ei pidä vähätellä. Itse olen sitä mieltä, että kuusikymppiseltä naiselta vaaditaan ulkoisestikin paljon enemmän kuin saman ikäiseltä mieheltä. 
Ikääntyessä ulkonäön pitää tukea sitä mielikuvaa, mitä itsestään haluaa antaa. Työtehtävissä kokemus ja osaaminen ei valitettavasti näy päällepäin ja jos on ulkoisesti nuhruinen hompsantuu, ihminen ei vakuuta ketään.
Yksi tärkeä tavoitteeni on hoitaa vakioasiakkaamme niin hyvin, ettei heidän tarvitse itse pähkäillä ulkonäköä ja ihonhoitoa, vaan he voivat keskittyä ihan muuhun ja käyttää aikansa vaikka omiin harrastuksiinsa. 
Säännöllinen kasvohoito 4-8 viikon välein ja oikein suunniteltu kotihoito pitää ihon hyvässä kunnossa ja tuo virkeyttä ulkonäköön. Harva ikäiseni viitsii aamuisin viettää peilin edessä yhtään kauempaa, kuin on pakko ja siksi meikki pitääkin olla helppo ja nopea tehdä.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS ja KULMAKARVOJEN LAMINOINTI NYT yht.129€ on hyvä kaunistus kaiken ikäisille. Ne ovat luonnollisen näköiset, koska ripsiin ja kulmiin ei lisätä mitään, vaan ne saavat kauniin lisäkorostuksen. Tämän helpompaa meikkiä ei olekaan, koska ripsiä ja kulmia ei tarvitse mitenkään hoitaa tai korjata jälkikäteen. Kestotaivutuksen ja laminoinnin vaikutus pysyy noin 6-8 viikkoa ja kestovärejä voi uusia 3-4 viikon välein, jos niin haluaa.


Vanhenevalle iholle laatumeikit

Silloin, kun ihossa on jo ryppyisyyttä ja muita vanhenemisen merkkejä, kannattaa hankkia korkealaatuiset meikkituotteet. Edulliset markettien meikit eivät välttämättä pysy siistinä ja meikki on helposti suttuisen näköinen loppupäivästä. 
Meikinpohjustusvoiteet eli primerit ovat välttämätön hankinta yli nelikymppiselle, koska niillä saa nopeasti ja helposti tasaisen ihon. Dermalogican SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) ja HYDRABLUR PRIMER (51€) ovat varsinaisia pikakaunistajia ikääntyvälle iholle. Skin Perfect Primer sk 30 antaa iholle lämpimän hehkun ja poistaa kalpeutta sekä harmautta kasvoilta. Samalla se silottaa ja tasoittaa ryppyjä ja peittää ihon virheellisyyksiä, mutta ei näytä meikiltä eikä jätä mitään rajoja, vaan levittyy hyvin jättäen luonnollisen ihon pinnan. 
Poskipuna on mielestäni ehdottoman tärkeä meikkituote ikääntyvälle iholle. JOAN COLLINS sarjan pehmeän lämmin poskipuna sävy Coral (37€) on taatusti sopiva lähes kaikille. Verkkokaupan outletissa on edullinen MIRABELLAN kahden poskipunan pakkaus (19€), joka sopii myös luonnolliseen meikkiin tuomaan lisähehkua. Nämä Mirabellan meikit ovat myös saatavilla hoitolasta, joten poikkea katsomaan niitä. Huulille Mirabellalta löytyy kaksi erilaista  huultenrajauskynän ja huulikiilteen yhdistelmää (yht.19€), jotka samalla myös hoitavat ja kosteuttavat kuivia huulia. 
Monelle ripsiväri on tärkein meikkituote, mutta ilman muuta meikkiä se usein näyttää liian pistävältä ja korostaa ihon epätasaisuutta ja kalpeutta. Ripsien kestotaivutus korvaa hyvin ripsivärin, mutta kyllähän hyvä silmämeikki virkistää ilmettä. Itse pidän luomiväriä ja silmänrajausta jopa tärkeämpänä kuin ripsiväriä. 
Meillä on ollut pari vuotta myynnissä XTREMEN luomivärikynät (35€) ja silmänrajauskynät (35€) ja ne ovat aivan huipputuotteita. Niitä kokeiltuasi et enää muita silmämeikkejä kelpuuta. Luomivärikynä on todella helppo levittää ja se pysyy siistinä koko päivän. Suosituimmat värisävyt niistä ovat Mauve ja Bronze joita uskallan suositella aivan kenelle tahansa. Niiden värisävyt tuovat luonnollisen ja tyylikkään korostuksen silmiin. 
Xtremen silmänrajauskynät ovat todella helppoja käyttää, koska ne levittyvät hyvin ja pysyvät siistinä koko päivän. Upeita värisävyjä ovat esimerkiksi kultapigmenttiä sisältävä sammaleen vihreä GOLDEN OLIVE ja tyylikäs siniturkoosi VELVET TEAL. 
Näillä meikkituotteilla ja säännöllisesti hoidetulla iholla kuusikymppinenkin näyttää hehkeän virkeältä koko päivän. Säännöllinen ihonhoito hidastaa myös ihon vanhenemista ja näen käytännössä vakioasiakkailla, että hyvin hoidettu iho näyttää 10-15 vuotta oikeaa ikää nuoremmalta. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti