tiistai 29. syyskuuta 2020

Ripset ja kulmat luonnollisen kauniiksi

Ripset ja kulmakarvat ovat olleet jo useita vuosia meikkimuodin ykkösasioita. Ripsien pidennykset ovat olleet kohta kymmenisen vuotta kaikkien ulottuvilla eikä niitä takuulla kukaan pidä luonnollisina. Kulmakarvoissa välillä matkittiin Angry Birdsiä, mutta joskus niistä tuli mieleen Breznev. 

REVITALASH Double Ended Volume Set 2-in-1 sisältää hoitavan ja tuuheuttavan pohjustustuotteen sekä intensiivisen värin.


Silmät ovat sielun peili

Vanha sanonta "silmät ovat sielun peili" tuo esiin sen, miten tärkeänä silmiä pidetään ja se kannattaa ottaa huomioon myös meikatessa. Monelle ikäiselleni ripsiväri on ainoa meikki, mitä he käyttävät ja välillä mietin, onko se todella kaunistavaa.
Muuten täysin meikkaamattomille kasvoille voimakkaasti korostetut ripset eivät ole ehkä paras mahdollinen valinta. Viime vuosina muotiin tulleet ripsipidennykset voivat olla jopa negatiivinen yksityiskohta ikääntyneissä kasvoissa. 
Itse suosin voimakasta meikkiä ja asiakkaathan näkevät tyylini hoitolassa joka kerta käydessään. Oma ajatukseni on se, että meikki on kokonaisuus, jolla peitetään vähemmän imartelevia kasvonpiirteitä ja korostetaan parhaita puolia. Joten itse en tee mitään puolikkaita meikkejä, vaan joko laitan kaiken tai sitten en mitään. Jos jostain syystä pitäisi valita vain muutama meikkituote, niin valitsisin meikkivoiteen YB:n NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) ja poskipunan Joan Collinsin CORAL (35€). 
Nykyisin on tullut monia keinoja helpottaa silmämeikin tekoa ja kannattaakin unohtaa 70-luvulla opitut tavat. Myydessäni meikkejä asiakkaillemme mielessäni on aina, että asiakas varmasti oppii käyttämään niitä kotioloissa. Monenlaiset korostukset ja varjostukset ovat turhia ostoksia, ellei niitä viitsi tai osaa käyttää. Itse olen aina kiireinen kaikissa aamutoimissani, joten en todellakaan viitsi sutia highlighteja sinne tänne. 
Helpon silmämeikin perusta on ripsien ja kulmien kestovärit (yht. 52€) tai ripsien kestotaivutus (88€) ja kulmien laminointi (55€) ja yhdessä ripsien kanssa (129€)  Nykyisin kestovärien laadut ovat erittäin hellävaraisia ja siksi niiden pysyvyys on heikentynyt. Kestotaivutus ja laminointi parantavat sitä huomattavasti ja niiden avulla värit säilyvät hyvinä kuukauden verran. 


Silmämeikkiuutuuksia

Ikääntymisen myötä monella ripset harvenevat sekä lyhenevät ja se harmittaa monia. Samoin käy kulmakarvoille eli niistä tulee joko harvemmat tai sitten paksuja jouhimaisia karvoja ilmestyy sinne tänne. Heikosti kasvaville ripsille ja kulmille loistava apu on MAXEYLASH ripsiseerumi (108€), joka takuulla auttaa kaikkia.
Sen avulla moni asiakkaamme on saanut upeat ripset ja kulmat vaivattomasti. Ripsiseerumia käytetään joka aamu ohuena rajauksena ripsien tyveen sekä kulmakarvoihin. Noin 3-4 viikon käytön jälkeen alkaa tulokset näkymään ja yleensä parissa kuukaudessa tulos on täydellinen ja siirrytään ylläpitoon, jolloin ripsiseerumia laitetaan enää pari kertaa viikossa. Siitä haluan muistuttaa, että jos MaxeyLash unohtuu kaapin nurkkaan, se ei todellakaan auta. Jos tietää, ettei pysty muutamia viikkoja pitkäjännitteisesti käyttämään tuotetta, ripsiseerumia ei kannata ostaa.
Ripsiväriuutuutena meillä on  REVITALASH Double Ended Volume Set -ripsiväri (49€), jossa on samassa tuuhentava pohjustustuote ja ripsiväri. Revitalash ripsiväri on oma suosikkini, koska sillä saa tuuheat ja pitkät ripset levittämällä ensin tuon pohjustustuotteen. Varsinkin ripsien kestotaivutuksen yhteydessä ripset näyttävät upeilta, kun lisää niihin näyttävyyttä Revitalash ripsarilla. 
Ripset ovat kuitenkin ihan luonnollisen näköiset, koska niihin ei ole lisätty mitään ylimääräisiä lisäkkeitä. Samoin tuon MaxeyLash -ripsiseerumin avulla pituutta saaneet ripset ovat tyylikkään luonnollisen kauniit eivätkä överit niin kuin ripsipidennykset helposti ovat. Tässä on todella suuri ero, onko ripset luonnollisen pitkät ja tuuheat vai onko vaikutelma tehty liimattavilla lisäkkeillä. 
Revitalash tuotteissa on myös kätevä Hi-Def Brow Gel kulmakarvaväri (44€). Siinä on väri ja muotoileva geeli samassa tuotteessa. Se on myös todella helppo käyttää sopivan mallisen siveltimen ansiosta. Silloin, kun on tehty kulmakarvojen laminointi, ei pitkään aikaan tarvita mitään kulmavärejä, vaan kulmakarvat ovat kunnossa monta viikkoa. 
Älkää myöskään unohtako  XTREMEn luomivärikyniä ja silmänrajauskyniä (35€), joilla tekee nopeasti tyylikkään, siistin ja kestävän silmämeikin. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti