torstai 24. syyskuuta 2020

Uutuuksia kannattaa kokeilla

Olen hyvin ilahtunut Dermalogican viimeisimmistä uutuustuotteista, koska niille on ollut selvästi tarvetta. Iho tarvitsee muutakin kuin voidetta pysyäkseen kunnossa Suomen ilmastossa. Kuitenkin kaikki voiteen lisäksi tarvittavat tuotteet tulisi olla helppoja ja nopeita käyttää.

Dermalogica uutuus Retinol Clearing Oil hoitaa sekä näppyjä että ikääntymisen merkkejä.

Kuorintaa tarvitsevat kaikenikäiset

Elokuun aikana Dermalogica esitteli kaksi kuorintaa sekä teini-ikäisille että aikuisille. Clear Start nuorten linjan FLASH FOLIANT (25€) on kuorintavaahto, jota ei edes tarvitse pestä pois. Sen kevyet kemialliset hydroksihapot sulattavat talitukkeumia, mustapäitä ja hilseilyä. 
Flash Foliant kuorintaa voi käyttää joka päivä tai herkällä iholla joka toinen päivä ja se sopii kaikille. Tämä kuorintavaahto ehkäisee epäpuhtauksia, mutta vähentää myös kuivan ihon hilseilyä. Ihosta tulee kirkas, puhdas ja tasainen. Myös pojille Flash Foliant kuorinta on mieleinen hoitotuote vaivattomuutensa vuoksi. 
HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) on kosteuttava naamio, joka on samalla myös kuoriva. Tämäkin on nopea käyttää ja vaikutusaika on vain 3-5 minuuttia. Naamio levitetään iholle paksuhkona kerroksena ja hierotaan sormin sen verran, että voidepohjassa olevat palloset hajoavat. Näistä palloista vapautuu bambu-uutetta, joka hajottaa kuollutta solukkoa ja sulattaa hilseilyä. Noin viiden minuutin vaikutuksen jälkeen naamio huuhdellaan runsaalla vedellä pois. Ihosta tulee hyvin kosteutettu, tasainen ja pehmeä. Kesän jälkeinen rusketuksen kirjavuus sekä muuten epätasainen iho tasoittuu ja kirkastuu huomattavasti bambun kuorivasta vaikutuksesta. Lopuksi iholle levitetään käytössä olevat muut hoitoaineet. 
Muistakaa kummankin tuotteen kohdalla, että myös kaula otetaan käsittelyyn mukaan. Nuorilla syntyy helposti finnejä ja mustapäitä leukaperiin ja kaulan yläosaan, joten sekin alue tarvitsee kuorintaa. Kaula on myös alue, joka ensimmäisenä rypistyy kuivuuden takia, joten kaikki kosteutus ja hoitoaineet pitää ulottaa myös kaulan iholle. 

Keski-iässäkin iho voi olla epäpuhdas

Monilla ihon rasvoittuminen ja epäpuhtaudet seuraavat läpi elämän ja vielä viisikymppisenäkin pitää tulehtuneita näppyjä hoitaa. Siinä iässä iho tarvitsee myös muutakin hoitoa kuin finnien rauhoittamista ja se onkin ollut haastava ongelma kosmetiikassa. Dermalogica kehitti tuotteen juuri näihin ongelmiin ja RETINOL CLEARING OIL (73€) on nyt meillä myynnissä. Siinä yhdistyvät salisyylihapon uudistava ja epäpuhtauksia vähentävä vaikutus retinolin silottavaan ja kimmoisuutta lisäävään vaikutukseen. Seerumissa on myös runsas yhdistelmä arganöljyä, jojobaöljyä sekä ruusunmarjansiemenöljyä. Nämä kevyet öljyt ravitsevat ja vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä ja rauhoittavat ohentuvaa ihoa.

Retinol Clearing Oilia suositellaan joka ilta puhtaalle iholle 2-3 tippaa ja jos ihosi on hyvin herkkä voi tuotetta aluksi käyttää joka toinen ilta. Noin viikossa iho tottuu Retinol Clearing Oilin tehokkaaseen vaikutukseen ja voit käyttää sitä jo päivittäin. Hyvin öljyisen rasvaiselle iholle suosittelen Retinol Clearing Oilin päälle voiteeksi CALM WATER GELin (46€), joka tuo lisäkosteutta pintakuivalle iholle. Myös SOUND SLEEP COCOON (78€) yövoide sopii ohuen koostumuksensa vuoksi Retinol Clearing Oilin päälle. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti