torstai 10. syyskuuta 2020

Dermalogican uutuudet ovat nyt meillä!

Elokuun loppupuolella olleessa Dermalogican virtuaalikongressissa lanseerattiin kaksi uutta tuotetta: HYDRO MASQUE EXFOLIANT 59€ on kuoriva ja kosteuttava naamio sekä RETINOL CLEARING OIL 73€ on ihoa uudistava seerumi ikääntyneelle rasvaiselle iholle.

Hydro Masque Exfoliant kuorii ja kosteuttaa ihoa samanaikaisesti.


Hydro Masque Exfoliant

Tästä kuorivasta naamiosta tulee taatusti Dermalogican uusi suosikkituote. Siinä on kaikki ominaisuudet kohdallaan ja jokainen ihotyyppi hyötyy Hydro Masque Exfoliantin vaikutuksista. Hydro Masque Exfoliant on kevyttä geelimäistä ainetta, jonka joukossa on pieniä kuorivia pallosia. Nämä palloset ovat bambua, jotka rikkoutuessaan kuorivat hellävaraisesti kuolleen ihosolukon pois. Toinen tärkeä raaka-aine on valkohytykkä-sieni, joka pystyy imemään 450 kertaisesti kosteutta omaan kokoonsa nähden. 
Tämän Hydro Masque Exfoliantin kosteusvaikutus on ennen kokematon ja juuri kosteuttahan Suomen talvessa tarvitaan. Hydro Masque Exfoliant levitetään hyvin puhdistetulle iholle koko kasvoille ja kaulalle, mutta ei silmien ympärille. 
Vaikutusaika on 4-5 minuuttia eli se toimii kiireisenkin ihmisen elämässä. Vaikutusajan jälkeen se huuhdotaan pois runsaalla vedellä ja sen jälkeen käytetään normaalit ihonhoitotuotteet. Hydro Masque Exfoliantia suositellaan käytettäväksi 1-3 kertaa viikossa ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.


Retinol Clearing Oil on tehokas hoitoöljy, joka uudistaa ihoa näkyvästi yön aikana.

Retinol Clearing Oil

Tämä uutuusseerumi tulee olemaan Dermalogican tehokkain tuote epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle yli kolmekymppisen iholle. Retinoli on kaikista tehokkain ihoa uudistava raaka-aine, mitä kosmetiikassa käytetään ja siksi tämän seerumin vaikutukset ovat erityisen näkyviä. 
Retinol Clearing Oilia käytetään joka ilta puhtaalle iholle noin 5-6 tippaa, mutta sitä ei laiteta silmien ympärille. Seerumin päälle laitetaan hoitovoide yöksi sekä silmänympärysvoide. Muutaman päivän kuluttua iholta alkaa kevyesti kuoriutumaan pois kuollut solukko ja iho on heleämpi ja tasaisempi. 
Tämä kuoriutuminen on hyvin kevyttä ja huomaamatonta, mutta sen merkitys on oleellinen acnearpien tasoituksessa ja talin erityksen rauhoittamisessa. Tätä seerumia suositellaan yli kolmekymppisille, joilla on ongelmia ihon rasvaisuuden kanssa. Retinol Clearing Oil on kevyesti öljymäistä ja siksi se ei yhtään kuivata ihoa ja toimii hyvin myös herkälle iholle. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti