sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Neck Perfect Complexia tarvitsevat kaikki

Ensimmäinen tuote, mitä iS Clinicalilta kokeilin oli NECK PERFECT COMPLEX (95€) kaulavoide. Tämä yksi tuote sai minut vakuuttumaan, että iS Clinical on erityisen tehokas hoitosarja. Neck Perfect Complex onkin siitä lähtien kuulunut aina meidän kolmen suosituimman tuotteen joukkoon.

NECK PERFECT COMPLEX (95€) kaulavoide muokkaa kaulaa, leukalinjaa ja dekolteealuetta kiinteämmäksi, tasaisemmaksi ja nuorekkaammaksi.

Kaulahuivi kuivattaa kaulan ohutta ihoa

Ei varmaankaan mene enää montaa viikkoa, kun pitää hakea esille kaulahuivit ja napittaa takit tiukasti kiinni. Sitten onkin edessä vähintään puoli vuotta aikaa, jolloin kaulaa hankaavat koko ajan erilaiset huivit ja kaulurit. Kaulaliina hankaa kaulan ohutta ihoa ja imee siitä sen vähäisenkin kosteuden. Toisaalta ellei näitä huiveja olisi, kylmä ja kuiva talvisää saisi rauhassa runnella ihoa, joten sekään ei ole hyvä vaihtoehto.
Jos pitää valita joku erityinen ajankohta, milloin kaulavoidetta eniten tarvitaan, se on juuri nyt. Neck Perfect Complex ennalta ehkäisee tyypillisiä kaulan ihon vanhenemismerkkejä. Kaulan ihossa iän tuoma velvostuminen alkaa näkyä jo aikaisemmin kuin kasvoissa. Kollageeni ja elastiini menettävät joustavuuttaan ja kaulaan syntyy sen vuoksi poikittaisjuonteita ja leuan alta iho alkaa roikkumaan. 
Tiedän tämän omakohtaisesti ja olen myös kokenut, miten tehokkaasti Neck Perfect Complex näihin harminaiheisiin vaikuttaa.
Kuivuus vaikuttaa kaulan ohueen ihoon eri tavalla kuin kasvoihin ja kosteuden puute näkyy sekä tuntuu epätasaisena ns. kananlihaihona. Kaulan ihoa kannatta alkaa huolellisesti hoitamaan noin 35-vuotiaana, jotta säästyisi pahimmilta ikääntymisongelmilta.


Neck Perfect Complex sisältää upean yhdistelmän vaikutusaineita

Neck Perfect Complex sisältää aivan erilaisen tehoainekoostumuksen kuin mikään muu iS Clinicalin tuote. Voiteessa on valkopaju-uutetta ja sokerihappoja, jotka nopeuttavat ihosolukon uudistumista ja silottavat ihoa. 
Hydralisoitu riisiproteiini edistää kollageenisynteesiä ja solujen aineenvaihduntaa, joka vaikuttaa ihon kimmoisuuteen. Hydralisoitu kvinoa parantaa ihon omaa suojamekanismia ympäristön rasituksia vastaan sekä sitoo kosteutta. B5-vitamiini parantaa ihosolujen toimintaa ja vahvistaa ohutta ja kuivunutta ihoa. 
Tämä vaikutusainepitoisuus näkyy ja tuntuu Neck Perfect Complexia käyttäessä. Noin viikon käytön jälkeen aloin huomaamaan ihon napakkuuden parantumista. On hyvin vaikea kuvailla, miltä nuo vaikutukset tuntuvat, mutta minä koin pääni pysyvän paremmin pystyssä, kun kaulan iho oli tiiviimpää. Tätä kaulavoidetta käytetään yöksi leuasta solisluihin saakka ja ensimmäisinä päivinä iho voi hiukan kihelmöidä ja punoittaakin. Tämä on kuitenkin normaali ilmiö hedelmähappoentsyymien uudistavasta vaikutuksesta. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti