tiistai 1. syyskuuta 2020

Käytä uv-suojalliset päivävoiteet syksyn aikana loppuun

Syyskuu alkaa, päivät lyhenevät valitettavasti vauhdilla ja aurinkoa saa enää keskipäivällä, mutta silloinkin moni on sisällä työn touhussa. Uv-suojallisten voiteiden tarve vähenee eikä niille ilmeisesti ole käyttöä edes talven lomamatkoilla.

UV-suojallista päivävoidetta kannattaa käyttää ympäri vuodenkin.

Käytä hoitotuotteet loppuun

Aika yleinen kysymys tähän aikaan vuodesta on, mitä pitäisi tehdä uv-suojallisella päivävoiteella, jota on vielä puoli pulloa käyttämättä. Ehdottomasti suosittelen käyttämään sen loppuun syksyn aikana ja tähän on useampikin syy.
Ensinnäkin meidän myymät uv-suojalliset voiteet ovat erinomaisia päivävoiteita, eikä tuosta suojakertoimesta ole mitään haittaa. Päinvastoin ihotautilääkärit suosittelevat uv-suojallista voidetta käytettäväksi Suomessakin läpi vuoden, jotta säteilyn kokonaismäärä vähenisi. Toiseksi, jo avattua pakkausta ei kannata säilyttää talven yli, koska uv-suojan teho saattaa vähetä ajan kuluessa ja ainakin voidepohjan pilaantuminen on suuri riski. 
Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€) ja iS Clinicalin EXTREME PROTECT sk 30 (89€) ovat erittäin hoitavia ja täyteläisiäkin päivävoiteita ja ne suojaavat sekä kosteuttavat ihoa riittävästi pitkälle syksyyn. iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 (54€) on kevyempi sekä ohuempi voidepohjaltaan ja jos tuntuu, ettei se ole tarpeeksi täyteläinen, sen alle voi laittaa esimerkiksi Dermalogican PHYTO REPLENISH OIL (73€) hoitoöljyn. 
Mikäli päivävoiteet riittävät pakkasaikaan asti, niiden alla voi käyttää jotain muutakin voidetta tai ainakin seerumia. Herkkä couperoottinen iho saa hyvän lisäsuojan Dermalogican BARRIER DEFENCE BOOSTERista (72€), joka laitetaan ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle tämä päivävoide. 


Uv-säteily voimistuu lumesta heijastuessa

Nyt on vielä ihan liian kaukainen ajatus muistella, miten aurinko heijastuu lumesta, mutta jos pitkästä aikaa tulee normaali talvi, niin lumen tuloon on vain reilu pari kuukautta. Pilvisenäkin päivänä puhdas vasta satanut lumi moninkertaistaa uv-säteilyn ja silloin tarvitaan suojaavaa päivävoidetta.
Ellei käytä mitään meikkituotetta, niin silloin olisi hyvä olla käytössä uv-suojallinen päivävoide pitkin syksyäkin. Monella on ehkä jäänyt Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 (39€) vartalon ja kasvojen aurinkosuojavoidetta, mutta se on mielestäni liian ohutta kasvoille talvisäässä. Sen suosittelen jättämään ensi kesään ja huomioimaan, että suojakerroin voi pudota säilytysaikana jopa kolmeenkymppiin. 
Talvella suosituin uv-suojallinen tuote meillä on Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€), joka on hyvä suoja myös tuulta ja sadetta vastaan. Toinen värillinen uv-suojallinen voide on SHEER TINT sk 20 (49€), joka jää ihan liian vähälle huomiolle. Sheer Tint on CC-voide, jossa on kolme vaikutusta yhdessä voiteessa. Se on värillinen päivävoide, jossa yhdistyy kevyesti peittävä sävy, kosteuttava hoitovoide ja talveen riittävä aurinkosuoja. 
Sheer Tint löytyy kolmessa värisävyssä, mutta medium on niistä ehdottomasti paras. Näitä kahta muuta sävyä, dark ja light, myymme korkeintaan yhden vuodessa, koska dark on aivan liian tumma ja light liian valkoinen. Voitte verkkokaupasta huoletta tilata sävyn medium, koska se sopii jokaiseen ihon väriin, eikä jätä mitään rajoja.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti