lauantai 19. syyskuuta 2020

Juttuja riittää

Olen nyt kirjoittanut tätä blogia kymmenen vuotta joka päivä ja se on monelle yrittäjäystävälleni ihmetyksen aihe. Aina, kun blogistani puhutaan, joku kysyy eikö koskaan ole vaikea löytää jutun aihetta. Vastaus on ei, aihe löytyy aina helposti.


Kaikki tarvitsevat ihonhoitoneuvoja

Ajattelen tätä blogia samanlaisena asiakaspalveluna kuin juttelu asiakkaan kanssa hoitolassa. Tutut asiakkaat tietävät, että juttelun aiheita on todella paljon. Yleensä matkustaminen, päivän politiikka, Hämeenlinnan politiikka, kirjat, sotaharrastukseni ja Hämeen Sanomien jutut ovat vakituisia keskustelunaiheita. 
Itse olen aina kiinnostunut asiakkaan terveydentilasta, koska sairastuminen ja lääkitys vaikuttavat myös ihoon. Voin jutella asiakkaan kanssa ihan muista asioista, mutta siinä samalla katson ihon todella tarkkaan, ettei mitään muutoksia ole tullut. 
Tässä blogissa kirjoitan samoista asioista, joista päivän mittaan hoitolassa puhun. Ei minulle koskaan tule hoitolassakaan tilannetta, etten tietäisi mitä puhua asiakkaan kanssa ja sama juttu on tässä kirjoittamisessa. Aina tulee mieleen jotain neuvoja ja uutta näkökulmaa päivällä puhutuista aiheista. Yleensä määrättynä vuodenaikana ihmisillä on aika samanlaiset ongelmat. Nyt näin loppukesästä harmitellaan ihon kirjavuutta ja pigmenttiläiskiä. 


Jokainen asiakas saa yksilölliset neuvot

Paneudun aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan ongelmaan. Riippuu paljon hänellä jo olevista hoitotuotteista, mitä suosittelen kotikäyttöön. Samoin on hyvin yksilöllistä millainen jatkohoito suunnitellaan. Itselleni tämä on hyvin mielenkiintoinen aihe ja saan laittaa ammattitaitoni kunnolla peliin. Nämä jatkohoidot ja kotihoitotuotteet tulee olla sellaisia, että asiakkaalla on mahdollisuus niitä ostaa. 
Esimerkiksi pigmenttiläiskiä voi hoitaa monella eri tavalla asiakkaan ongelman laadusta ja ihotyypistä riippuen. Hieman kirkkautta ja tasaisuutta saa Dermalogican PURE NIGHT (85€) yövoiteella, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se vähentää pigmenttiläiskien lisääntymistä ja tasoittaa ihon kirjavuutta. 
Sitten, kun Pure Nightin kanssa käytetään iS Clinicalin WHITE LIGHTENING SERUM (89€) iltaisin voiteen alle, niin tehokkuus moninkertaistuu. Jos Pure Night yövoide vaihdetaan WHITE LIGHTENING COMPLEX (169€) hoitovoiteeseen, voi odottaa tuloksia jo hyvin tummillekin läiskille. Edellyttäen, että uv-säteilyltä suojaudutaan hyvin, jotta pigmentti ei lisäänny. 
Kaikista tehokkain konsti on tehdä DERMATUDE-KASVOHOITO neljä kertaa viikon välein. 
Meillä on monia vaihtoehtoja eri iho-ongelmiin ja on erittäin mielenkiintoista valita niistä jokaiselle asiakkaalle sopivat. 
Voihan olla, että olen niin puhelias, etten hoitolassa ehdi sanoa kaikkea mitä haluaisin. Illalla pitää sitten vielä kirjoittaa, kun kukaan ei minua keskeytä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti