keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Nyt teemme myös kulmakarvojen laminointia!

Olen taas ihan into piukassa, kun lanseeraamme uuden kaunistusmenetelmän eli aloitamme tekemään kulmakarvojen laminointia. Se tehdään samoilla laadukkailla aineilla kuin ripsien kestotaivutus: Kulmakarvojen laminointi NYT 55€ ja ripsien kestotaivutuksen kanssa yht. 129€. 

Kulmakarvojen laminointi voidaan tehdä ripsien kestotaivutuksen yhteydessä tai erikseen omana hoitonaan.

Kulmakarvat ovat nyt in!

Kulmakarvat ovat nyt ehdottomasti tärkein osa kasvoja ja niitä korostetaan monella tapaa. Tämä kulmakarvojen laminointi sopii kaikenikäisille, mutta erityisesti olen ajatellut ikääntyviä naisia. Kulmakarvat käsitellään samoilla laadukkailla aineilla kuin ripsien kestotaivutus tehdään ja näin kulmista tulee tasaiset, hiukan tuuheamman näköiset ja kestoväri pysyy paremmin.
Kulmakarvoihin ei lisätä mitään ylimääräistä, joten ne ovat luonnollisen näköiset, mutta kauniimmat kuin ennen. Itse olen tosi innostunut tästä menetelmästä ja mielestäni se on yksi parhaista tavoista saada ikääntyvälle naiselle ryhtiä kasvoihin. Toimenpide on myös helppo ja sen voi tehdä herkkäsilmäisellekin. Tämä kulmakarvojen laminointi kestää saman ajan kuin ripsien kestotaivutuskin eli noin 8 viikkoa ja se kuluu siinä ajassa tasaisesti pois ja kulmat palautuvat entiselleen. Kestovärjäys pysyy paljon paremmin tämän laminointikäsittelyn avulla eli noin neljä viikkoa ja sen voi uusia silloin kun haluaa. Kulmakarvoja ei tarvitse mitenkään hoitaa eikä varoa, vaan kaikkea voi tehdä niin kuin ennenkin. Ainoastaan ensimmäinen vuorokausi käsittelyn jälkeen pitää olla kastelematta kulmia, mutta sen jälkeen kaikki käy.


Laminointi tehdään ripsien kestotaivutusaineilla

Kulmien laminointi voidaan tehdä ripsien kestotaivutuksen yhteydessä tai sitten erikseen omana hoitonaan. Kasvohoidon yhteydessä sitä ei kannata tehdä, koska kasvohoidon rasvat voivat heikentää työn tulosta. 
Hoitomenetelmä aloitetaan liimaamalla kulmakarvat tasaiseen siistiin asentoon ja sen jälkeen laitetaan ensimmäinen käsittelyaine, joka taivuttaa karvat liimattuun asentoon. Aine poistetaan ja levitetään seuraava aine, joka kiinnittää karvat haluttuun asentoon, jonka jälkeen ne värjätään. Menetelmässä menee aikaa noin 45 min. 
Kulmakarvoista tulee lievästi tuuheammat ja ne pysyvät tasaisina ja järjestyksessä. Erityisen hyvä konsti tämä on ikääntymisen tuomille ”jörökarvoille”, jotka kasvavat miten sattuu ja ovat ikävän harmaita. Mitään suurta muutosta kulmien laminointi ei saa aikaan, joten sitä ei välttämättä edes muut huomaa. Laminoidut kulmakarvat kuitenkin kehystävät silmää huomattavasti paremmin. Jotkut kolmekymppiset voivat ajatella, että muutos on niin vähäinen, ettei sitä kannata edes tehdä. Itse taas olen sitä mieltä, että nämä siistityt kulmakarvat tekevät hyvin huolitellun ulkonäön. 
Sitä pelkoa ei ole, että kulmakarvat korostuisivat liikaa, vaan luonnollisuus säilyy. Olen tosi innostunut tästä kulmakarvojen laminoinnista, koska se on vanhemmalle naiselle kiva kaunistus. Oma lukunsa on nuoret naiset, jotka ovat hyvin innostuneita seuraamaan muotia. Heillekin se on hyvä lisäkaunistus, mutta luonnollisen näköinen. Ikäraja kulmien laminoinnissa ja ripsien kestotaivutuksessa on nykyään 18v. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti