torstai 17. syyskuuta 2020

Silmätipat kuivattavat ja turvottavat silmänympärystää

Viimeistään sisälämmityksen alkaessa monet ikäiseni naiset alkavat käyttää silmiinsä kostutustippoja. Aika monilla on myös käytössä lääketippoja esimerkiksi silmänpainetautiin. Nämä tipat leviävät myös silmänympäryksiin ja aiheuttavat kuivumista sekä ärsytystä ohuelle silmänympärysiholle.


Estrogeenin puute kuivattaa silmät

Yleisin syy silmien kuivumiseen on hormonaalinen, kun estrogeeni alkaa vähentyä yli nelikymppisillä. Tämä silmien limakalvojen kuivuminen on yleensä ensimmäisiä merkkejä vaihdevuosien lähestymisestä. Toinen syy kuivumiseen voi olla kuiva sisäilma ja nykyisin moni joutuu tekemään työtä tiloissa, joiden sisäilmasta on löytynyt homeita ja muita ärsykkeitä. Suuri syy löytyy myös tietokoneista, kun ihmiset tuijottavat näyttöä silmiä räpäyttämättä monta tuntia päivässä. 
Aina, kun itse laitan silmätippoja, osa niistä valuu silmien ympärille. Viimeksi ostin kostutusaineen, jota sumutetaan silmäluomille, kun silmät ovat kiinni. Minusta on aika epäuskottavaa, että suljetuille luomille suihkutettu neste auttaisi silmiin, mutta tuleehan kokeiltua sekin. Tuossa suihkuttamisessa aine leviää koko kasvojen yläosaan ja mietinkin, miten iho reagoi tähän lääkkeenomaiseen aineeseen. 
Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€) silmänympärysvoide on aivan ainutlaatuinen koostumukseltaan, koska se sulaa iholle ja jättää hyvän suojan ulkoista rasitusta vastaan. Samanlaista koostumusta ei muista silmänympärysvoiteista löydy, joten tämä Multivitamin Power Firm kannattaisi olla kaikilla silmätippojen käyttäjillä päivävoiteena silmänympärille.


Kostutustipat turvottavat

Toinen harmillinen ongelma, joka johtuu silmätipoista, on turvotus ja silmäpussit. Silmänpaineeseen käytettävät lääketipat aiheuttavat myös silmänympärystän tummumista, mikä on myös ikävä sivuvaikutus. Silmätippojen vuoksi silmät vettyvät niin suuresti, että osa nesteestä imeytyy ihokudokseenkin ja aiheuttaa turvotusta. 
Muradin EYE LIFT FIRMING TREATMENT (95€) silmänympärysnaamio on käytännössä osoittautunut loistavaksi turvotuksen poistajaksi. Tämä geelimäinen naamio levitetään silmien alle runsaana kerroksena ja sen päälle laitetaan pakkauksessa olevat kuitukangasliuskat. Nämä kuitukangaslappuset auttavat naamion imeytymisessä, joten kosteuttavat raaka-aineet eivät pääse haihtumaan ja silmänympärille tulee kunnon annos tehokkaita vaikutusaineita. Tätä naamiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. 
Kuivuudesta ärtyneelle silmänympärykselle on parasta käyttää iS Clinicalin EYE COMPLEX (95€) silmänympärysvoidetta, joka sopii atooppisen kuiville luomille. Turvotusta ennalta ehkäisemään sopii taas Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€), joka myös kirkastaa ja vaalentaa ihonväriä.
Taas kannattaa huomioida, että silmänympärysongelmien ennaltaehkäisy on parasta ihonhoitoa. Silmätippojen käyttäjän kannattaa panostaa silmänympäryksen hoitoon ja me Marin kanssa autamme mielihyvin teitä löytämään juuri itsellenne sopivat hoitotuotteet. Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti