maanantai 7. syyskuuta 2020

Näihin tuotteisiin kosmetologisi hurahti

Tiedän olevani jopa lapsellinen helposti innostuvan luonteeni kanssa, mutta sillä ei ole väliä. Olen onnellisessa asemassa, koska rakastan omaa työtäni ja koen siitä suurta mielihyvää. Hurahdan edelleen totaalisesti, kun löydän uuden hyvän hoitotuotteen.

Her 300 Trecento Treatment on kulttimaineen saavuttanut naamio, joka korjaa hiuspinnan keratiinia.

Jos en pidä tuotteesta, en sitä myy

Olemme hyvin tarkkoja Marin kanssa siitä, että myymme ainoastaan tuotteita, joita voimme rehellisesti kehua. Tämähän on mahdollista ainoastaan siksi, että teen itse sisäänostot, eikä mitkään ostosopimukset sido minua. Tiedän tämän olevan harvinaista ja valitettavan moni kosmetologi joutuu myymään tuotteita, joista itse ei edes pidä saati sitten olisi vakuuttunut niiden toimivuudesta. 
Olen luonut sen verran vakaan aseman omassa työssäni, että olen täysin riippumaton maahantuojista. Tästä syystä voin valikoida vain ne tuotteet, joiden laadusta olen täysin vakuuttunut. Kuuntelen myös tarkkaan Marin mielipidettä ja hän pystyy vaikuttamaan minun ostopäätöksiini erittäin paljon. 
Olen varmaan jatkuvasti innostunut jostain uudesta tuotteesta ja tuon sen kyllä selvästi esiin. Mari on huomattavasti hillitympi käytökseltään, mutta keskinäisessä keskusteluissamme hänenkin hurahdukset tulevat julki. Minä yleensä kerron joka paikassa, miten hurahtanut olen johonkin uutuuteen ja rasitan myös miestäni näillä innostuneilla hehkutuksillani. 
Tämän hetken uusin hurahdukseni on HER HAIRCARE RITUALS sarjan HER 300 TRECENTO TREATMENT (200ml 52€ ja 75ml 22€) hiusnaamio. Tosin olen tähän naamioon tutustunut ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten, mutta hiusongelmani poistuessa tuote jäi vähemmälle. Nyt, kun otin tämän hiustenhoitosarjan meille myyntiin, rakkauteni tähän naamioon uudistui ja olen ihan innoissani siitä. 
Tämä Her Haircare Rituals on italialainen kampaajien hiustenhoitosarja ja tämä Her 300 Trecento Treatment hiusnaamio on kulttimaineessa Italiassa ja sen naapurimaissa. Ukrainalaiset asiakkaamme tunnistivat tuotteet heti ja varsinkin naamio sai runsaasti kehuja. 
Omat hiukseni olivat ihan kaameassa kunnossa muutama vuosi sitten, kun niihin tehtiin värjäyksen jälkeen permanentti. Tukkani oli kuin hamppuinen harakanpesä ja meinasin jo leikata sen ihan sänkilyhyeksi. Onneksi kosmetologikollegat suosittelivat tätä naamiota, joka ei ole vielä Suomessa kovin tunnettu. Käytin hiusnaamiota 2-3 kertaa viikossa ja jo kuukauden kuluttua hamppukasa alkoi muistuttamaan hiuksia. 
Nykyisin hiuksissani ei ole mitään varsinaista ongelmaa, mutta nautin siitä, miltä hiukset tuntuvat naamion jälkeen. Ne ovat selvästi runsaamman tuntuiset ja myös tuuheamman sekä elävämmän näköiset. Nyt en takuulla tästä tuotteesta enää luovu. 


Kuuntelen kollegoiden vinkkejä

Monet lempituotteeni olen löytänyt kosmetologituttujeni kautta. Monien yhteisten kongressimatkojen takia meillä on Marin kanssa erittäin toimiva yhteistyöverkosto. iS Clinical hoitosarjan otin meille, kun sain tutultani kokeiluun NECK PERFECT COMPLEX (95€) kaulavoiteen. Jo yhden viikon käytön jälkeen kaulan ihon epätasaisuus väheni ja napakoituminen tuntui selvästi. En osaa kokemustani muuten kuvailla kuin että tunsin pääni olevan tukevammin pystyssä. Kaula tuntui selvästi jämäkämmältä ja höllyvä velttous väheni.
Yksi tämän vuotisia innostukseni aiheitani on TUOKSUSAIPPUASIENET (19€)ja niiden mielihyvää tuottava teho. Tuoksusaippuasienten ihanat luonnollisen hedelmäiset tuoksut vaikuttivat keväällä minuun suorastaan pimeän ajan alakuloa lievittävästi. Aamuisin suihkussa koettu mansikan tai sitruunan tuoksu energisoi hämmästyttävän paljon. Saippuat ovat laadultaan ihanan hoitavia eivätkä takuulla kuivata. Tuoksuherkätkin pitävät niistä, koska aromit ovat niin luonnollisia eivätkä ne jää enää päiväksi iholle pyörimään ympärille, vaan tuntuvat pelkästään suihkussa.
Näiden Tuoksusaippuasienten kautta olen ymmärtänyt, miten paljon hyvä tuoksu vaikuttaa ihmiseen ja tuottaa mielikuvia sekä mielihyvää. Sitä en ihan ymmärrä, että niissä on saatavilla myös tuoksut nimeltään Gin+Tonic ja Whisky+Cola. Kuka haluaa haistella ginin tuoksua suihkussa? Enkä minä ainakaan halua olla töissä vanhalta viinalta haisten, mutta ehkä joku siitäkin tykkää. Tosin en ole näitä "viinahajuja" ottanutkaan meille myyntiin.
Samalta maahantuojalta kuin Tuoksusaippuasienet tulevat, tulee myös meidän uusi tuote KONJAC-SIENI (14€) ja siitä on tulossa uusin hurahdukseni kohde. Konjac-kuidusta tehty pieni sieni parantaa yllättävän paljon ihonpuhdistuksen tulosta ja se on kiva, helppo sekä nopea lisäys hyvään ihonhoitoon. Varoitankin nyt, että varmaan saatte siitä lukea ja kuulla useaan kertaan seuraavina kuukausina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti