tiistai 15. syyskuuta 2020

Videokokouksissa kasvot ovat kuin suurennuslasin alla

Nykyisin suurin osa kokouksista hoidetaan teamsin tai zoomin avulla ja ihmiset näkevät toisensa kameran kautta. Näin pidetään nekin kokoukset, jotka liittyvät minun luottamustehtäviin. Niissä olen huomannut, että kasvot ovat paljon voimakkaammin näkyvillä kuin livekokouksissa.


Pienikin virhe näkyy

Viime maaliskuussa, kun itse aloitin nämä nettikokoukset suorastaan kauhistuin, miten selvästi muiden osallistujien kasvot ovat näkyvissä ja varsinkin heidän puheenvuoronsa kohdalla. Jokainen ihohuokonen näkyi ja kaikki ihon kirjavuudet. Yleensä en huomio millään tavalla ihmisten ihoa muuta kuin kasvohoidon yhteydessä, mutta tuo kaiken paljastava kamera toi mieleen, mitä kasvoille voisi tehdä.
Varsinkin huonosti hoidetut ripsipidennykset tulivat esiin todella selkeästi ja sellainen ripsipuska ei mielestäni kauneutta korosta. Samoin kulmakarvojen jokainen hajakarva tulee näkyviin ja sellaisia asioitahan ei tavallisessa kokoustapaamisessa edes huomaa.
Keväällä kuulin monelta asiakkaalta, etteivät he viitsi paljoakaan meikata etätyössä paitsi, jos on videokokouksia. Tietysti riippuu paljon kameran asennosta, miten läheltä ja selvästi puhuja näkyy, mutta oman kokemukseni mukaan kasvot ovat hyvin näkyvissä. Ellen olisi itse näitä videokokouksia kokenut, en olisi ymmärtänyt, miten suurennuslasin alle ihminen niissä joutuu.
Olenkin sitä mieltä, että tämä nykyinen etätyösysteemi vaatii paljon parempaa ihonhoitoa kuin aikaisemmin. Varsinkin, jos ihmisten ensimmäinen tapaaminen on tämä videokokous, kasvot tekevät paljon suuremman ensivaikutelman kuin aikaisemmin. Vaatteethan eivät juurikaan videokokouksissa näy kuin korkeintaan puseron yläosa.

Epäpuhdas iho voi tehdä huonon vaikutuksen

Yleensähän ihmiset eivät kiinnitä huomiota kenenkään finneihin ja mustapäihin, vaikka moni ihminen näin kuvittelee. Varsinkin nuorena luullaan, että kaikki katsovat juuri sitä kasvoissa olevaa isoa finniä. Nyt nämä videokokoukset vaativatkin ihonhoidolta enemmän, jos haluaa tehdä oikein hyvän vaikutuksen.
Näkyvimmät ihon virheellisyydet ovat laajentuneet huokoset, jotka ovat täynnä mustapäitä tai sitten pigmenttiläiskistä kirjava iho.
Helpoin konsti on tehdä peittävä meikki, ettei ihon virheellisyydet näy, mutta vaaditaan todella laadukas meikkivoide, jotta meikki ei näyttäisi paksulta maalikerrokselta. Ellei käytä meikkiä, mutta haluaa kuitenkin siistiä ihon pintaa, siihen varsin mainio konsti on Dermalogican HYDRABLUR PRIMER (51€). Se supistaa huokoset, tekee ihosta mattapintaisen ja tasoittaa kirjavuutta, eikä kukaan huomaa läheltäkään, että iholla on jotain meikkiä. 
Sitten, kun halutaan tehdä selkeästi peittävä meikki, kannattaa tämän Hydrablur Primerin päälle laittaa Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€). Minusta tämä jauhemainen mineraalimeikki on paras peittäväänkin meikkiin, eikä se näytä koskaan liian paksulta. Myös silmämeikki kannattaa tehdä huolellisesti, koska vähänkin tuhriintunut meikki näkyy heti. Helppo apu on Ripsien kestotaivutus (88€), joka kaunistaa katsetta noin 6-8 viikkoa. Aloitamme nyt myös tekemään kulmakarvojen laminointia eli brown liftiä (59€ ja yhdessä ripsien kanssa 125€), joka tekee kurittomistakin kulmista siistit pitkäksi aikaa. 
Tietysti paras tapa saada siisti ja kaunis iho on säännöllinen kasvohoito. Sen voi aloittaa nyt meidän tarjoushoidolla FIRE & ICE TUPLAKASVOHOITO NYT 126€ (170€), joka siistii ihon heleäksi ja sileäksi. Fire & Ice tuplahoitotarjous on voimassa 5.10. asti ja voit tehdä siihen mennessä varauksen vaikka vasta vuoden loppuun. Jos haluaa hoidot syys-lokakuun aikana, niin varaus kannattaa tehdä nopeasti. Meidän iltapäivät kello 15.00 eteenpäin ovat aika hyvin täynnä lokakuun loppupuolelle asti. Valitettavasti en voi myös työpäivääni enempää pidentää, koska jo nyt viimeinen asiakas lähtee vasta iltakahdeksan jälkeen. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

1 kommentti:

  1. Todella hyvä pointti, että videokokouksissa ihon kunto on oikein suurennuslasin alla. Onneksi omat ihonhoitorutiinini ovat sen verran kunnossa, että ihon pitäisi kestää tarkempikin katseleminen.

    VastaaPoista