sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Helli itseäsi syksyn pimenevinä iltoina

Taas olemme menossa syksyä ja talvea kohti ja päivän pituus vain lyhenee. Itselläni ja monella muulla on alakuloinen olotila valon vähetessä. Edessä oleva pitkä pimeä kausi saattaa suorastaan pelottaa joitakin.


Iloa itsensä hoitamisesta

Keväällä puhuin lukuisten asiakkaiden kanssa siitä, miten hyvä asia oli, kun koronakaranteeni osui kevääseen ja piteneviin päiviin. Nyt moni asiakas on huolissaan, miten jaksaa pitkän talven, jos koronan takia pitää uudestaan eristäytyä kotiin. 
Suosittelen, että mielihyvää kannattaa etsiä niistä pienistä asioista, jotka arjessa ovat mahdollisia. Yksi mielihyvää tuottava teko on ihonhoitoilta kotioloissa. Sen voi toteuttaa ihan itsekseenkin, tai olla samalla yhteydessä netin kautta ystäviinsä. Tietysti mukavinta on, jos voisi kutsua mukaan pari ystävää ja kokea hyvän keskustelun terapeuttinen vaikutus.
Mielestäni ilta on hyvä ajankohta tehdä rentouttavaa kotihoitoa ja mennä sen jälkeen suoraan nukkumaan. Suunnittele jo päivällä, mitä tarvitset hyvinvointi-iltaasi ja kerää tavarat helposti saataville. Muuten tulee vain kiukkuinen olo, jos kesken rentoutumisen joutuu etsimään haluamiaan tavaroita. Mieti myös, mikä on mukavin paikka hoitaa itseään ja minä valitsen aina olohuoneen tv-tuolin, joka on muutenkin lempipaikkani.

Tässä pieni ohjelista, mitä esimerkiksi voisit tehdä ja millaisia tuotteita tarvitset:
  • Jalkakylpyvati
  • Jalkakylpyveteen ARGAN THERAPY DAMASK ROSE SHOWER GEL 400ml (19€), jonka ihana ruusun tuoksu tuottaa mielihyvää ja tuo mieleen juhannuksen sekä kesän. Noin viidentoista minuutin jalkakylpy lämpimässä vedessä rentouttaa mielen ja pehmittää jalkapohjan kovettumat.
  • LADYBUG (19€) jalkaraspi kovettumien poistamiseen jalkakylvyn jälkeen.
  • Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) vartalon kuorinta-aine säärien ja jalkaterien kuorimiseen.
  • Hiero kylvetyksen jälkeen jalkoihin runsas kerros jalkavoidetta. Kovettumiin ja kuivaan ihoon on ehdottomasti paras CCS-JALKAVOIDE (19€), jonka pitäisi kuulua jokaisen kotihoitotuotteisiin. 
  • Jalkojen voitelun jälkeen laita lämpimät sukat jalkaan ja anna voiteiden imeytyä yön yli.

Mielihyvää ihonhoidosta

Aloita hyvinvointi-iltasi kasvojen hoidolla ja siirry vasta lopuksi jalkakylpyyn. Pukeudu kylpytakkiin tai ota ainakin pusero pois, jotta pääset kunnolla hoitamaan myös kaulan ja dekolteen. Kiinnitä hiukset pois kasvoilta, jottei niitä tarvitse varoa ihonhoitoa tehdessä. 
Puhdista ensimmäisenä kasvot meikistä ja päivän aikana kerääntyneestä rasvasta, hiestä ja ulkoisesta liasta. Kokeile, vaikka Outletin Organic Surge BRIGHTENING HOT CLOTH CLEANSER (16€) puhdistusmaitoa yhdessä KONJAC-SIENEN (14€) kanssa. Uusi tuote innostaa aina hoitamaan ihoa ja näitä edullisia, mutta hyvälaatuisia Outlet-tuotteita voi kokeilla useampiakin.
Seuraavaksi hyvin puhdistetulle iholle tehdään kuorinta ja suosittelen iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE (119€) hellävaraista kuorintaa, joka sopii kaikille ihotyypeille.
Anna kuorinta-aineen vaikuttaa 3-5 minuuttia ja hiero sitä vaikutusajan jälkeen kostein sormin hetken aikaa. Huuhtele kuorinta pois runsaalla lämpimällä vedellä ja muista kuoria myös kaula ja dekoltee.
Tämän jälkeen levitä kasvoille runsas kerros iS Clinicalin HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE (120g 95€ ja 50g 55€) geelimäistä naamiota. Huomaa, että tätä suosittua naamiota on väliaikaisesti saatavilla myös pikkukoossa, josta saa noin 10-15 naamiota. Naamion voi jättää vaikuttamaan siksi aikaa, kun istuu jalkakylvyssä tai se saa vaikuttaa myös yön ylitse.
Hiusten tehohoidonkin voi antaa vaikuttaa jalkakylvyn ajan. Kokeilkaa ihmeessä HER HAIRCARE RITUALS hiustenhoitosarjan HER 300 TRECENTO TREATMENT (200ml 52€ ja 75ml 22€) hiusnaamiota. Minä, Mari ja Marin tytär olemme aivan hurahtaneet siihen. En enää yhtään ihmettele sen suurta suosiota maailmalla, koska sen jälkeen hiukset tuntuvat todella hyvinvoivilta ja huomattavasti tuuheammilta.
Tämä hiusnaamio hierotaan likaisiin hiuksiin ja päänahkaan ennen pesua ja sen vaikutusaika on noin 10-15 minuuttia. Jos laitat hiusnaamion jalkahoidon ajaksi ja käyt lopuksi suihkussa, niin hiero jalkavoide tai vartalovoide vasta suihkun jälkeen. Tuo Argan Therapy Damask Rose Shower Gel on tarkoitettu koko vartalon suihkugeeliksi ja sen ylellisen ihana ruusun tuoksu lisää mielihyvän tunnetta.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:57

    Hyvä postaus! Itsensä hoitaminen kannattaa aina (- niin kuin lukeminenkin). Se voi olla se pieni asia, joka auttaa jaksamaan ja pysymään kasassa vaikeissa paikoissa.

    Ostin tuon Organic Surge Brightening Hot Cloth Cleanserin. Se on kyllä aivan ihana. En ihmettele yhtään viisiä tähtiä, joita se on saanut ulkomaisissa verkkokaupoissa. Samoin on ihana Organic Surgen sy-voide.

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun lisäsit tuon lukemisen. Se on aivan varmaa, että lukeminen on aina ihmiselle hyväksi. Moni valittaa ettei millään malttaisi odottaa, jos naamion pitäisi vaikuttaa vartti tai kuivatella rauhassa kynsilakkaa. Mitään vaikeuksia ei ole, kun näihin yhdistää lukukokemuksen. Samalla siistiytyy pääkoppa ulkoa ja sisältä.

      Nuo Organic Surgen tuotteet ovat hämmästyttävän hyvät ja sopivat hyvin tulevaan talveen jolloin iho kuivuu helposti. Ellei käytössä ole BT-Sonic ultraäänilaitetta tuon puhdistusmaidon kanssa kannattaa yhdistää Konjak-sieni (14€) joka hellävaraisesti irroittaa kuollutta solukkoa.
      Nämä Organic Surge tuotteet ovat siksi edullisesti Outletissa, koska koska koronan takia niitä jäi liikaa maahantuojan varastoon.


      Inkeri

      Poista