tiistai 8. syyskuuta 2020

Huipputarjoukset kasvohoidosta sekä hoitotuotteista

iS Clinical FIRE & ICE TUPLAKASVOHOITO NYT 126€ (norm.170€). Tämä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja tehdään kahdessa osassa. Yhdessä hoidossa menee aikaa noin tunti ja hoitojen väli on 10-20 päivää. Tämä tarjous on voimassa 5.10. asti.

iS Clinical KOTIHOITOPAKKAUS NYT 56€ (norm.110€), jossa matkakoot Cleansing Complex puhdistusgeelistä, Sheald Recover Balm hoitovoiteesta, kaksi pientä seerumia sekä Youth Eye Complex silmänympärysvoidenäyte. Tämä tarjous on voimassa 5.10. asti.

Dermalogica ULTRA CALMING CLEANSER 500ml NYT 48€ (norm.58€) puhdistusmaito ja saat sen mukana lahjaksi Multi-Active Toner 30ml hoitosuihkeen (arvo 17€).

iS Clinical PRO-HEAL SERUM 15ml NYT 85€ (norm.109€) ja 30ml 145€ (norm.179€) seerumi kaikille ihotyypeille tasapainottamaan ihoa, rauhoittamaan punoitusta ja couperosaa sekä parantamaan ihon omia suojamekanismeja. 


iS Clinicalin FIRE & ICE TUPLAKASVOHOITO NYT 126€ (norm.170€) on kaikkea sitä, mitä yli kolmekymppinen iho tarvitsee kesän jälkeen.

Fire & Ice tuplahoidolla kauneutta ja virkeyttä kasvoille

iS Clinicalin Fire & Ice kasvohoito on varsinainen kulttihoito USA:ssa ja varsinkin Hollywoodissa, joka on iS Clinicalin kotikaupunki. Tämä kasvohoito on niin sanottu "punaisen maton hoito" eli suuriin näyttäviin juhliin valmistaudutaan aina Fire & Ice kasvohoidolla. Esimerkiksi Oscar-gaalaa varten tähdet hoidattavat ihonsa kuntoon iS Clinicalin ihonhoitoklinikoilla.
Fire & Ice tuplahoito on erinomainen aurinkoisessa Kaliforniassa, jossa jatkuva auringonpaiste vanhentaa ja kuivattaa ihoa. Siksi se sopii loistavasti Suomeenkin juuri tähän aikaan vuodesta, jolloin hoidetaan kesän rasitukset pois ja vahvistetaan iho suojautumaan talvelta.
Fire & Ice tuplahoito silottaa pikkurypyt ja juonteet, korjaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta, tasoittaa ja heleyttää ihon värin sekä parantaa ihon kosteutta ja suojamekanismeja. Eli lyhyesti sanottuna Fire & Ice on kaikkea sitä, mitä yli kolmekymppinen iho tarvitsee kesän jälkeen.
Hoidossa menee aikaa noin tunnin verran ja se aloitetaan tietysti alkupuhdistuksella ja kulmien muotoilulla, jos asiakas niin haluaa. Ensiksi tehdään kuorinta, joka on tämä Fire-vaihe ja se tuntuukin kihelmöivän kuumottavalta, mutta ei todellakaan tuliselta. Kuorinta-aine vaikuttaa noin 3-6 minuuttia ja se sulattaa pois kuolleet solukot ja kirkastaa ihon värin. Kuorinnan jälkeen tehdään parinkymmenen minuutin aineenvaihduntaa kiihdyttävä kasvohieronta ja lopuksi laitetaan naamio. Naamio on tämä Ice-vaihe, mutta sekin on aika lempeän viileä. Hoidon jälkeen iho on aivan rauhallinen ja siihen voi tehdä meikin hetikin, jos asiakas on menossa töihin tai vaikka juhliin. Mitään näkyvää ihon kuoriutumista ei hoidon jälkeen tapahdu. 
Erittäin tärkeää on jatkaa hoitolakäsittelyä kotihoidolla ja siihen tein edullisen tarjouspaketin. Pakettiin kuuluu iS Clinicalin Cleansing Complex 60 ml puhdistusgeeli, Sheald Recover Balm 15 g hoitovoide,  kaksi pikkukokoa ihotyypin mukaisesta seerumista ja näytepussi Youth Eye Complexista. Tuotteet on pakattu tyylikkäästi käytännölliseen valkoiseen meikkipussiin. Hinta NYT 56€ (norm.110€) ja tuotteet riittävät noin 3-4 viikkoa.
Fire & Ice tuplahoitotarjous ja kotihoitopaketti ovat voimassa 5.10. asti. Hoidot voi tehdä vuoden loppuun mennessä, kun varaus on tehty tai lahjakortti ostettu ennen 5.10. Tuplahoitoa ei tarvitse maksaa yhdellä kertaa, vaan sen voi jakaa kummallekin kerralle 63€/krt. 


Vahvista ihoa syksyyn

ULTRA CALMING CLEANSER NYT 48€ (norm.58€) on Dermalogican suosituin puhdistusmaito ja monelle se on ihonhoidon perusta. Tuote on tarkoitettu herkälle ja punoittavalle iholle, mutta se on Suomen ilmastossa aivan ihanteellinen kaikille ihotyypeille. Se on täysin vesiliukoinen ja sillä pystyy poistamaan myös kevyen silmämeikin. 
Nyt saat sen mukana vielä lahjaksi Multi-Active Toner 30 ml hoitosuihkeen, jonka kosteuttava vaikutus täydentää puhdistustuloksen. Huomaa myös, että hoitosuihke riittää yli kuukauden, koska se on 30ml.
PRO-HEAL SERUM 15ml NYT 85€ (norm.109€) ja 30ml NYT 145€ (norm.179€) on iS Clinicalin eniten myydyin seerumi Suomessa ja sen rauhoittava sekä vahvistava vaikutus sopii talven rasituksiin erittäin hyvin. Pro-Heal Serum vähentää ihon punoittelua ja couperosaa sekä hidastaa ruusufinnin syntymistä. Tämä seerumi ei ole mikään hoitoaine ruusufinniin, mutta se on ainoita kosmetiikkatuotteita, joka ylläpitää ihon omia suojamekanismeja, jottei ruusufinni ärsyynny niin helposti. Pro-Heal Serumin ihoa vahvistava vaikutus hidastaa ihon rypistymistä ja ennen kaikkea vähentää punakkuutta sekä ehkäisee couperosaa. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti