keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Fire & Ice tuplakasvohoito korjaa auringon aiheuttamat vauriot

iS Clinicalin FIRE & ICE TUPLAKASVOHOITO NYT 126€ (170€) on tehokkain kasvohoito korjaamaan uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. Suomen ilmastossa Fire & Ice tuplahoito on parasta tehdä juuri nyt ennen talvikautta.

FIRE & ICE TUPLAKASVOHOITO NYT 126€ (170€) korjaa uv-säteilyn aiheuttamat vauriot.


Hidasta ihosi rypistymistä

Aurinko on ainoa tunnettu syy, jonka tiedetään tuhoavan ihon kimmosäikeitä ja sitä kautta veltostuttavan ihoa. Tätä tuhoa tapahtuu joka kesä, vaikka iho olisi suojattu kuinka hyvin tahansa. Ellei ihoa ole suojattu kunnolla, iho veltostuu todella nopeasti. 
iS Clinicalin Fire & Ice tuplahoito on kehitetty Kalifornian auringossa ja siellä uv-säteily nopeuttaa koko ajan ihon vanhenemisprosessia. Onneksi meillä Suomessa on vain puolet vuodesta niin voimakasta säteilyä, että ihosolukko tuhoutuisi vauhdilla. Tutkimuksissa on todettu, että vielä kolme kuukautta uv-säteilyn jälkeen, ihon soluvaurioita pystyy korjaamaan. 
Fire & Ice tuplahoito korjaa uv-säteilyn aiheuttamat vauriot, vaalentaa pigmenttiläiskät ja tasoittaa kirjavuuden. Se myös silottaa kuivuudesta johtuvat rypyt sekä juonteet ja kokonaisuutena iho hehkeytyy ja kiinteytyy. Tämän tuplahoidon aloituskerta kannattaa tehdä mahdollisimman pian ja sitten toinen hoitokerta ehditään tekemään syys-lokakuun vaihteessa ennen pahinta kuivaa kautta. Fire & Ice tuplahoito tehdään kahdessa vaiheessa 10-20 päivän välein. Tämän tehohoidon vaikutuksesta kaikki kotihoitotuotteet imeytyvät huomattavasti paremmin ja pystyt omalla ihonhoidollasi vaikuttamaan ryppyjen siliämiseen ja ihon kosteuttamiseen näkyvästi. 
Hoitoväliä pitkittämällä kasvohoidon teho heikkenee, joten aikaa varatessasi huomioi, että toinen hoitokerta pitää tehdä noin parin viikon kuluttua. Hoitoa ei kannata tehdä, ellei tätä suunniteltua hoitoväliä pysty noudattamaan. 
Hoidon tehoa lisää huomattavasti siihen tarkoitetut kotihoitotuotteet. Kotihoitotuotteilla on tarkoitus lisätä samoja vaikutusaineita ihosolukkoon, mitä kasvohoidossakin on käytetty. Tätä tehoa ei tule millä tahansa hoitotuotteilla, vaan ne pitää valita tukemaan juuri tämän hoidon vaikutusta. 
Suurimmalla osalla säännöllisesti kasvohoidossa kävijöillä onkin jo kotonaan tähän sopivia tuotteita ja kotihoito räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Ellei ole aikaisemmin käyttänyt meidän tuotteita, tein edullisen KOTIHOITOPAKETIN NYT 56€ (110€), johon kuuluu hoitoaineet noin 3-4 viikon käyttöön. Tuotteet on pakattu käytännölliseen ja tyylikkääseen valkoiseen meikkipussiin, josta löytyvät matkakokoiset iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX puhdistusgeeli ja SHEALD RECOVERY BALM yö- ja päivävoide sekä pikkukoot HYDRA COOL SERUMISTA ja PRO HEAL SERUMISTA ja näyte YOUTH EYE COMPLEX silmänympärysvoiteesta.


Lämmintä ja kylmää

Itse en sanoisi, että tämä iS Clinicalin maailmankuulu tehohoito olisi tulta ja jäätä, eikä tätä ilmaisua pidä pelästyä. Fire & Ice tuplahoito aloitetaan entsyymikuorinnalla, joka sulattaa syvältä kuolleen solukon ja epäpuhtaudet. Tämä vaihe voi tuntua hiukan kuumottelevalta ja se kestää noin 3-6 minuuttia. Itse koen tämän vaiheen lievästi lämmittäväksi ja kihelmöiväksi. Kihelmöinti loppuu heti, kun kuorinta poistetaan ja hoitoa jatketaan rentouttavalla kasvohieronnalla.  Lopuksi laitetaan viilentävän raikas naamio, joka tuntuu mukavan rauhoittavalta. Hoitoon menee aikaa noin tunti ja vartti ja hintaan kuuluu myös kulmien muotoilu. 
Fire & Ice kasvohoidon kuorinta on täysin kontrolloitu ja sen kuoriva vaikutus loppuu heti, kun se poistetaan iholta. Hoidon jälkeen iho on tasainen ja siihen voi tehdä meikin heti, jos asiakas niin haluaa. Mitään jälkikuoriutumista ihossa ei tapahdu ja hoitovälin aikana iho on jo selvästi sileämpi ja tasaisemman värinen. 
Tämä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja se räätälöidään jokaisen ihon tarpeen mukaan. Varaa oma aikasi soittamalla tai tekstarilla numeroon 050-5860310 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@kauneushoitolainkeri.fi.


P.S. Outletissa on ekstraedullisia käsi- ja vartalovoiteita ihanan raikkailla tuoksuilla. Organic Surge luomukosmetiikkasarjan TROPICAL ORANGE & BERGAMOT NYT 10€ (18€) ja LAVENDER MEADOW NYT 10€ (18€). Nämä tuotteet löytyvät myös hoitolan hyllystä, joten tervetuloa ostoksille!



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti