keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Pimeetä kauppaa!

Moni asiakas on kysellyt järjestääkö Kaupunkikeskusta ry tänä syksynä Hämeenlinnassa jo perinteeksi muodostuneen Pimeän kaupan illan. Tietysti asiakkaita kiinnostaa, että osallistummeko me siihen, jos tapahtuma järjestetään. 


Pimeän kaupan ilta on lokakuussa

Korona on tuonut kaupankäyntiin suuren epävarmuustekijän ja mitään ei pysty täysin varmasti suunnittelemaan. Näin on tämän Pimeän kaupan illankin kanssa, ettei mitään voi varmasti luvata, mutta suunnitelmissa on, että pe 2.10. olisi tämä tapahtuma. Tietysti me osallistumme siihen, jos sellainen järjestetään. 
Jos koko kaupunki ei siihen osallistu, niin me järjestämme kuitenkin oman tapahtuman. Viime keväänä järjestimme yksinään Vapputapahtuman ja se onnistui oikein hyvin. En tiedä, mitä ohjelmaa Pimeän kaupan iltana kaupungilla järjestetään, koska mitään joukkotapahtumia ei voi olla. Yleensähän Goodmanissa ja Tavastilassa on hyviä esiintyjiä ja paljon muita houkutuksia, mutta sellaistahan nyt ei voi järjestää, koska turvavälejä ei voi taata. 
Tämä pe 2.10. on meille hankala päivä, koska itse joudun osallistumaan Suomen Yrittäjänaisten liittokokoukseen Vantaalla jo torstai-illasta saakka. Perjantain asiakaspalvelu jää kokonaan Marin harteille, mutta viime syksynä minä hoidin päivän yksin, eikä mitään ruuhkia tai jonoja syntynyt. 
Meillä ainakin puolet tapahtuman myynnistä tulee verkkokaupan kautta ja sehän ei aiheuta jonotusta.


Outlet-tuotteet kiinnostavat

Kesän aikanahan ideoin meidän verkkokauppaamme OUTLET ja KULTTIKOSMETIIKKA osastot ja kumpikin niistä on herättänyt suurta kiinnostusta. Outletissa on erittäin hyviä tuotteita todella edullisesti ja osa niistä on myynnissä hoitolassakin. 
Nyt suunnittelen tähän Pimeän kaupan iltaan, että laittaisin tästä outlet-kosmetiikasta oman hyllykön hoitolaan. Siitä hoitolan asiakkaat näkisivät, mitä tuotteita on tarjolla ja pystyisimme kertomaan niistä enemmän. Täytyisi vaan jossain vaiheessa ehtiä ostamaan hyllykkö, tai tilata se verkkokaupasta. 
Kaikkia outletin tuotteita en voi hoitolaan ottaa, vaan tilaan ne sitä mukaan, kun asiakkaat niitä haluavat. Tuotteiden varastoiminen on kallista ja se alkaisi näkymään outlet-kosmetiikan hinnoissa. Tätä en missään tapauksessa halua, vaan yritän pitää hinnat mahdollisimman alhaalla, jotta kaikki voisivat niistä hyötyä. 
Korostan vielä, että nämä outlet tuotteet eivät ole mitään pitkään hyllyssä seisseitä ylijäämätuotteita, vaan täysin priimaa tavaraa. Koronan takia moni kauneushoitola sulki liikkeensä kokonaan ja maahantuojille jäi tavarat käsiin, kun kauppa ei käynyt. Monen sarjan maahantuonti Suomeen loppuu ja viimeiset erät myydään alennuksella pois. Haluan tarjota meidän asiakkaille turvallisen ja helpon tavan saada vaihtelua omaan ihnhoitoon. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti