torstai 17. joulukuuta 2020

Estä huulten kuivuminen

Joulukalenterissa arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla. 

Jutun lopussa vielä muistutus Joulunajan tarjouksista!


Klikkaa tästä Joulutarjouksiin!


Talvi kuivattaa aina huulia ja yleensä ilman hyvää huulirasvaa ne saattavat rohtua rikki. Nyt syytän maskin käyttöä tästä huultenkin kuivumisesta, koska talvi ei ole vielä niin pitkällä, että se rohduttaisi huulet ja suunympäristön.

Muista huulivoide

Huulirasva on tuote, joka pitäisi olla kaikilla päiväkotilapsesta isovanhempiin. Olenkin nyt ottanut hoitolaan myyntiin useampia huulihoiteita. Supertehokas kosteuttaja, joka vähentää myös suunympärysryppyjä on Dermalogican RENEWAL LIP COMPLEX (29€). Tämä huulihoide on ollut viime keväästä saakka yksi myydyimpiä tuotteitamme, koska siitä ja sen tehokkuudesta on ollut runsaasti juttuja lehdissä. 
Toinen suosittu huulihoitotuote on ELF-sarjan LIP KISS BALM (12€) ja siinä on kaksi värisävyä: Berry Sweet on viileä läpikuultava marjapuuron punainen ja Bare Kiss on pehmeä korallin sävy. Lip Kiss Balm on hyvin hoitava ja rasvainen, mutta tuo väri pysyy paljon paremmin kuin yleensä huulirasvoissa. Nämä huulirasvat olivat ensimmäisiä tuotteita meikkivoiteen lisäksi, joihin ihastuin, kun kesällä aloin kokeilemaan Elfin meikkejä. Varsinkin tuo korallin sävy Bare Kiss on lempihuulipunani. 
Nyt nämä kaksi tuotetta myös JOULUTARJOUS-pakettina yht. 34€ (norm.41€)! 
Elfillä on myös PREP & PLAY LIP EXFOLIATOR AND COLOR SET (19€), joka on kahden tuotteen lahjapakkaus. Siinä on helppokäyttöinen puikkomainen sokerikuorinta sekä raikas punainen huulipuna ja tämä on kiva paketti lahjaksikin. 
Outletissa on kaksi tehokasta voidetta huulia varten ja toinen niistä on Leighton Dennyn MARVEL BALM NYT 17€ (norm.32€), joka on todella täyteläinen balsami rohtuneille huulille. Marvel Balm on hybridivoide ja sitä voi käyttää myös kuiviin kynsinauhoihin sekä kuiviin läiskiin vartalolla ja kasvoilla. Tuo tuubi on isohko ja siitä riittää koko talven ylitse. Rodialin STEMCELL SUPER-FOOD GLAM BALM MULTI BALSAMI NYT 49€ (norm.65€) on myös hybridivoide, joka käy hoitovoiteena koko kasvoille tai kuivaan taiveihottumaan sekä rohtuneille huulille.

Kurttuja suun ympärillä

Suunympärysrypyt ovat ihan raivostuttavia, eikä kukaan niitä halua. Valitettavasti ne ovat äärimmäisen haasteellisia, mutta hoitoa ei pidä silti laiminlyödä. Meillä on kaksi tuotetta ennalta ehkäisemään ja pehmentämään suunympärysryppyjä. Dermalogican NIGHTLY LIP TREATMENT (49€) on tarkoitettu levitettäväksi yöksi huulille ja suunympärille. 
Toinen tehotuote on iS Clinicalin YOUTH LIP ELIXIR (75€,) joka myös vähentää jo syntyneitä ryppyjä. Meillä on vielä muutama edullinen LIP DUO -pakkaus (99€), jossa tuon Lip Elixirin lisäksi on Lip Polish -kuorintavoide, jota voi käyttää huulten kuorintaan pari kertaa viikossa. 
Minä olen aina ihan hulluna näihin huulituotteisiin ja käytän niitä jatkuvasti. Laitan tuon Lip Elixirin aina samalla, kun aamulla ja illalla teen muunkin ihonhoidon. Huulikuorinnan teen joka toinen päivä, koska se tekee niin kivan tunteen. Nightly Lip Treatment on minulla yöpöydän laatikossa ja sipaisen sitä vielä sängyssä pari kertaa, kun luen ja alan nukkumaan.
Meille on nyt myös tullut muutama jouluinen väritön huulirasva ja ne ovat myynnissä vain joulun ylitse. Toinen sisältää manteliöljyä ja sen tuoksukin on jouluinen ja siitä saa kivan lahjan manteliöljykäsivoiteen kanssa. Toisessa on kiivin tuoksu ja siinä on myös hoitavaa aloe veraa, joten se parantaa rikkirohtuneita huulia nopeasti. Näiden huulirasvojen ja käsivoiteiden hinnat ovat 8-12€. Tervetuloa jouluostoksille!

Hoitola on auki kaikki arkipäivät eli viimeinen työpäivä ennen joulua on keskiviikko 23.12. ja suljemme silloin aikaisintaan klo 17.00.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi07:43

  Huulirasvaa ja käsivoidetta! Onneksi en joudu jatkuvasti pitämään kasvomaskia, mutta jo lyhytaikainen käyttö ärsyttää huulia ja ihoa. Sitäkin enemmän joudun pesemään käsiä. Käteni ovat kovilla jo heti ilmojen kylmettyä, yhtään en saisi olla paljain käsin. Työpäivän aikana ei oikein pysty laittamaan käsivoidetta, niin illalla laitan useamman kerran. Huulirasvapuikko on aina takin taskussa, joten sitä sipaisen vähän väliä myös ulkoillessa.
  -Heta

  VastaaPoista
 2. Anonyymi08:53

  Minun ei ole tarvinnut käyttää kasvomaskia kuin vähän ja korkeintaan puoli tuntia kerrallaan. Minullakin on rohtunut pian käytön aloittamisen jälkeen alahuulen raja - ikään kuin olisin laittanut siihen kestorajauksen, joka on kaiken lisäksi hieman turvonnut. Yleensä minulla eivät huulet rohdu lainkaan. Joten huulia on hoidettava nyt erityisesti.
  Leena


  VastaaPoista
 3. Maski aiheuttaa kyllä helposti iho-ongelmia. Pyrin käyttämään mahdollisimman vähän aikaa.
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Käytän maskia kauppareissulla ja kun olen muutenkin ihmistenilmoilla, joten sen käyttö ei ole vaikuttanut ihooni ainakaan huomattavasti. Tämän lisäksi olen paljon kotona, niin maskin käyttö on vähäistä. Olen varma, jos maskia joutuisin käyttämään 8 tuntia, tuliai ongelmia. Maski aiheuttaa minulle jonkun tyyppistä hengityksen vaikeutumista. Huulirasva ja kasvovoiteet kovassa käytössä muuten. Seija.uusitalo@outlook.com

  VastaaPoista
 5. Maski kuivattaa huulia, kiitos hoitovinkeistä.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi21:30

  Mukana arvonnassa!
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista