perjantai 4. joulukuuta 2020

Kauneutta ja virkistystä pikkurahalla!

Alkuun Joulukalenteri: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla kalenteripäivityksiä. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!


Tänään joulukalenterista löytyi TARJOUS Youngblood CC PERFECTING PRIMER NYT 43€ (53€) meikinpohjustusvoide, joka korvaa myös meikkivoiteen. Tarjous on voimassa viikonlopun ylitse sunnuntaihin 6.12. asti. 

Tiistaina ykkösluukusta löytyi Dermalogican SKIN KIT ESSENCE -matkapakkaus, joka sisältää Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeelin ja Calm Water Gel 10ml hoitovoiteen. Arvo 32€. Saat sen lahjaksi loppuviikon ajan eli sunnuntaihin 6.12. asti jokaisen ostoksen mukana hoitolassa ja verkkokaupassa. Se sopii pikkulahjaksi vaikka ystäville!


Meikkiuutuuksia

Tämä YB:n CC Perfecting Primer on aika uusi tuote ja se on ollut myynnissä vasta pari kuukautta. Siitä on tullut nopeasti erittäin suosittu, koska sen ohut, mutta peittävä koostumus on hyvin miellyttävä kokemus. Värisävyinä ovat bare ja tan, joista bare on vaaleampi ja se sopii lähes kaikille. Tan sävy on hiukan tummempi ja saa ihon näyttämään päivettyneeltä. 
Youngbloodille on myös tullut ripsiin oma pohjustustuote, joka saa ripset näyttämään tuuheilta ja pitkiltä. Tämä MINERAL LENGTHENING LASH PRIMER (42€) levitetään ensin ripsivärin tapaan ja siinä on samanlainen kierreharja kuin ripsiväreissäkin. Sen päälle laitetaan normaali ripsiväri ja mikä tahansa merkki käy, joten pohjuste ei ole mitenkään sidottu pelkästään YB:n ripsiväriin. 
Meidän verkkokaupan JOULUOSASTOLTA löytyy superedullinen JOKO LAHJAPAKKAUS NYT 29€, johon sisältyy VOLUME & LENGHT -ripsiväri sekä EYELINER PEN -silmänrajaustussi. Kumpikin tuote on väriltään musta ja ripsiväri on vettä hylkivä, mutta ei vedenkestävä. Tämä Joko-pakkaus on kiva joululahja vaikka tyttärelle tai sitten omaan käyttöön. Nämä jouluosaston meikit ovat myynnissä vain niin kauan, kuin tavaraa riittää, joten nyt kannattaa olla nopea, koska nämä ovat erittäin suosittuja tuotteita. 
Otin myös vuoden loppuun asti myyntiin PUR COLOUR CORRECTING PRIMER REDNESS REDUCER (55€) punoitusta poistavan meikinalusvoiteen. Tämä voide käy myös ihan pelkiltään hillitsemään punakkuutta ja tasoittamaan esimerkiksi ruusufinninäppyjä, joten se sopii myös miehille. Ihon punoittelu on monen ongelma ja sitä lisää lämmön vaihtelut, mutta nyt suurimman haitan tuo suusuojan käyttö. Karkean paperin jatkuva hiertävä vaikutus imee iholta kaiken kosteuden ja ärsyttää pintaverenkiertoa entisestään. Nyt kannattaa ehdottomasti ostaa tämä PUR -sarjan tuote, koska se on nimenomaan täsmähoito punakkuuteen. 


Minikasvohoito kotona

Olen jo aikaisemminkin kirjoitellut siitä, että moni etätyössä ollessaan laiminlyö ihonhoidon lähes kokonaan. Nyt meillä on pieni erä superedullisia Dermalogican pakkauksia, joissa on pikkupakkaukset tarvittavista hoitotuotteista ja hyvä yksityiskohtainen ohje hoidon tekemiseen. DIY VIRKISTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSHOITO KOTONA NYT 34€ (norm.52€) sisältää pienet koot Precleanse-puhdistusöljyä, BioLumin-C seerumia, Stress Positive Eye Lift -silmänympärysnaamion ja näytteet Total Eye Care sk15 silmänympärysvoiteesta. Näillä tuotteilla pystyt tekemään kolme hoitokertaa silmienympärille poistamaan turvotusta ja silottamaan ryppyjä. Tehokkainta on tehdä hoidot kolmena peräkkäisenä päivänä. DIY SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO KOTONA 20€ (norm.31€) pakkauksessa on pikkukoot Precleanse -puhdistusöljystä, Active Clay Cleanser syväpuhdistavasta puhdistusmaidosta, Daily Microfoliant jauhekuorinnasta ja näytepussit Charcoal Rescue Masque naamiosta. 
DIY KOSTEUTTAVA KASVOHOITO NYT 25€ (norm.42€) pakkaus sisältää pikkukoot Precleanse Balm puhdistusbalsamista + pikkuharja, Skin Resurfacing Cleanser kuorivasta puhdistusmaidosta, Skin Hydrating Masque kosteuttavasta naamiosta ja Skin Hydrating Booster seerumista ja näillä tuotteilla saat kaksi hoitokertaa. DIY KIRKASTAVA KASVOHOITO NYT 22€ (norm.32€) paketista löytyy Reveal Rapid Peel ammattitason kuorinta, Multivitamin Power Recovery Masque naamio, Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio ja Phyto Replenish Oil hoitoseerumi.
Kaikissa näissä pakkauksissa on hyvät ohjeet mukana, niin kuka tahansa voi nämä hoidot itselleen tehdä. Nämä pikkupakkaukset ovat myös kivoja joululahjoja tai ohjelmanumero joulusaunaan, koska jokaisesta paketista saa vähintään kaksi käyttökertaa tai kahdelle käyttäjälle. Tai miten olisi uudenvuoden kunniaksi tyttöjen saunailta kasvohoitojen kera!

 

Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

9 kommenttia:

  1. Anonyymi07:27

    Kaksoispuhdustuksen & kuorinnan jälkeen ihoni tarvitsee paljon kosteusvoidetta, jonka alle laitan seerumin ja varsinkin saunan jälkeen tuntuu todella ihanalta levittää IC:n Hydra-Intensive Cooling Masque -naamio. Tuoksu on raikas, minttuinen.
    -Heta

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12:11

    Hei! Neuvoisitko miten hoitaa pintakuivaa ihoa. Olen 56-vuotias, joten iän tuomat muutokset näkyvät myös ihon kunnossa. Naama hilseilee suihkun jälkeen tosi paljon. Pelkään että pilaan ihon väärällä hoidolla.
    -Marjukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi anteeksi, että huomasin kysymyksesi vasta nyt. Tosi kiva, että näitä kysymyksiä tulee tänne blogiin niin muutkin lukijat hyötyvät vastauksesta.

      Ihosi tarvitsee runsaasti kosteutta ja ensin kannattaa kuoria hilseily pois, että kosteuttavat tuotteet pääsee imeytymään kunnolla. Voisit käyttää kuorintaan Dermalogican uutta HYDRA MASQUE EXFOLIANT 59€ kosteuttavaa kuorintanaamiota. Sitä voit käyttää joka toinen tai kolmas päivä. Seerumina toimii hyvin SKIN HYDRATING BOOSTER 65€ ja se käy myös silmien ympärille ja sitä kannattaa käyttää aamulla ja illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle. Toinen vaihtoehto on iS Clinicalin YOUTH SERUM 183€ joka on kosteuden lisäksi erittäin kiinteyttävä. Huomioi, että Youth Serum on tuplakoko eli 30 ml ja siitä riittää useamman kuukauden käyttöön.
      Päivävoiteeksi suosittelen Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100 ml 75€ ja yövoiteeksi vanhenevan ihon kiinteyttävä ja kosteuttava SUPER RICH REPAIR 93€. Näillä tuotteilla saat parissa viikossa hilseilyn kuriin ja ihosi kosteustavapaino palautuu.
      Silmänympärysvoiteena suosittelen iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX 119€ joka on meidän tehokkain ja monipuolisin silmänymp.voide.

      Inkeri

      Poista
  3. Kiitos taas kivoista vinkeistä!
    Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi19:02

    Kiitos vinkeistä! Kun ikä alkaa nelosella, niin iholla näkyy jo pigmenttimuutoksia, vaikka aurinkoa välttelenkin. Ihana saada ohjeita näissä blogipostauksissa! -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi19:22

    DIY paketit kiva idea :)

    Pia

    VastaaPoista
  6. Anonyymi00:25

    Mukana arvonnassa :)
    pajun.kissa@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Nyt tuli valinnan vaikeus tuotteissa.

    VastaaPoista