maanantai 7. joulukuuta 2020

Iloa ihonhoidosta

Joulukalenteri: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla kalenteripäivityksiä. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!Korona on kaventanut ihmisten elämää todella paljon, eikä vapaa-aikana voi kovin ihmeellistä tehdä. Moni ihan uusi asiakas on tullut nyt kasvohoitoon, kun haluaa vapaapäivälle jotain hemmottelua itselleen. Tämä on oikein hyvä idea ja kasvohoidon tärkeä vaikutus on myös rentoutuminen ja stressin poisto.

Hoitoilta kotona

Nyt kannattaa tehdä pienistä asioista juhlahetkiä ja pitää itselleen hemmotteluiltoja ihonhoidon merkeissä. Meille on nyt tullut myyntiin monenlaista pientä kivaa, jonka avulla voi virkistää omaa olotilaansa. Uutuuksina ovat mm. Timeless Truth Soft Touch (TT) kertakäyttöiset puuvillanaamiot sekä silmänympärysnaamio. Naamioita on neljä erilaista ja jokaisella on oma vaikutusaineyhdistelmänsä. TT-TRIPLE EFFECT HYALURONIC ACID ULTRA HYDRATING MASK (5€/kpl) on erittäin kosteuttava vaikutukseltaan ja TT-COLLAGEN & Q10 PERFECTING PEPTIDE MASK (5€/kpl) on kiinteyttävä sekä ryppyjä silottava. Kolmas kasvonaamio on TT-ARGAN OIL & SHEA BUTTER RESTORATIVE MASK (5€/kpl) on punoitusta rauhoittava, ohutta kuivaa ihoa vahvistava ja kosteuttava. Nämä puuvillakankaiset tehonaamiot kasvoille ovat aivan huipputuotteita, koska niiden vaikutus on nopea ja iho näyttää heti hehkeän kauniilta. Neljäs naamio TT- COLLAGEN BIO-CELLULOSE EYE MASQUE (6€/kpl) on tarkoitettu silmien alueelle vähentämään hienoja juonteita, tummia silmänympäryksiä sekä turvotusta.
Mukava rentoutumishetki on vaikka saunan jälkeen, koska hoitoaineet imeytyvät todella hyvin lämpimälle iholle. Laita lisäksi jalkoihin niihin tarkoitetut  NailsInc THIRSTY FEET FOOT MASK (14€) naamiosukat, jotka saavat vaikuttaa 15-20 minuuttia. Naamiosta imeytyy kuorivaa maitohappoa, joka seuraavina päivinä irrottaa kuolleen solukon ja kovettumat hilseilynä pois. Jaloista tulee ihanan pehmeät sekä sileät ja käsittelyn jälkeen jalkavoiteet imeytyvät paremmin. Tämä jalkanaamio on kiva joululahja ja siihen voisi yhdistää vielä jalkavoiteen, esimerkiksi CCS JALKAVOIDE (19€). 


Hoida vartalon ihoa saunan yhteydessä

Sauna kuuluu niihin iloihin, jota voi käyttää näin koronakautenakin. Yleensä ulkomaiset kosmetologit kauhistelevat ja paheksuvat suomalaisten saunomista ja moni kotimainenkin kosmetologi pitää saunaa iholle vahingollisena. 
Minä olen asiasta ihan eri mieltä, koska saunalla on niin paljon mielihyvää tuottavia vaikutuksia. Sauna myös auttaa monissa ihonhoitoasioissa ja ei sen parempaa paikkaa ihonhoitoon olekaan kuin sauna. Lämmin kostea vesihöyry avaa huokoset, poistaa kuollutta solukkoa ja puhdistaa ihoa. Lämpimään puhtaaseen ihoon kaikki ihonhoitotuotteet imeytyvät erinomaisesti. Saunan negatiivinen vaikutus on ihon kuivuminen, mutta se pitää kompensoida hyvällä ja riittävällä kosteutuksella saunan jälkeen.
Vartalon iho kannattaa kuoria pari kertaa viikossa saunan yhteydessä. Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB 47€ vartalokuorinta tekee ihosta sileän ja pehmeän. Kuorinta kannattaa tehdä saunomisen loppupuolella, kun iho on pehmennyt ja lämmennyt.
Tähän aikaan vuodesta vartalon ihokin alkaa olla huutavan kuiva ja Dermalogican PHYTO REPLENISH BODY OIL (56€) kuivaöljy on ihanan ylellinen kosteutus vartalolle. Nyt uusi iS Clinicalin YOUTH BODY SERUM (15ml/35€ ja 200ml/148€) vartaloseerumi  on aivan huipputuote. Se on monipuolinen tehoseerumi, joka hajottaa selluliittia sekä rasvaa, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä silottaa ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Youth Body Serum on todella helppo käyttää, koska se on suihkepullossa ja seerumi vain suihkutetaan iholle. Se on myös helppo levittää yksikseen selkäänkin, joka kuivuu ja kutisee yleensä eniten. Toinen iS Clinicalin vartalotuote on BODY COMPLEX (79€), joka on myös tehokas kosteuttaja ja tekee ihosta tasaisen sekä sileän. 
Vartalon pesuun meiltä löytyy vielä tosi edullinen ARGAN THERAPY DAMASK ROSE SHOWER GEL 400ml (19€) suihkuvaahto ihanalla ruusun tuoksulla. Tämäkin on hyvä idea joululahjaksi vaikka mummolle, joka nauttii tutusta juhannusruusun tuoksusta. Tätä suihkuvaahtoa voi käyttää myös jalkakylpyyn ja kannattaakin aina löylyttelyn yhteydessä tehdä jaloille kylpyvesi vatiin ja tehostaa kylvetyksellä jalkojen hyvinvointia. 


Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

13 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia tuotteita! Kuorintasukat ja kasvonaamiot tekis mieli testata. T.mari

  VastaaPoista
 2. Anonyymi07:23

  Naamiosukat kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta.
  -Heta

  VastaaPoista
 3. Anonyymi08:46

  Sauna- ja hoitoilta kotona kuulostaisikin ihanalta. Kangasnaamiot ovatkin tuttuja, mutta voisikin joskus laittaa kaveriksi myös naamiosukat :) -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 4. Mukaan!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 5. mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Sauna paras paikka hemmotteluille
  mukana arvonnassa

  nina.sihvonen@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukaan!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Hyviä tuotteita �� Mukana arvonnassa ��

  VastaaPoista
 9. sallabjorn@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Todella mielenkiintoisia tuotteita. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 11. Kivoja vinkkejä!
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 12. Kangasnaamioita olisi kiva testata.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi21:28

  Mukana taas!
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista