keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Nämä hoitotuotteet eivät sovi yhdessä käytettäviksi

Alkuun Joulukalenteri: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin. Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa, Facebookissa ja Instagramissa kommentoimalla joulukalenteripäivityksiä. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!
Sain asiakkaalta vinkin tämän postauksen aiheeksi ja olen tosi tyytyväinen, kun näitä juttuehdotuksia tulee. Laittakaa siis rohkeasti ideoita tulemaan, niin yritän ne toteuttaa. Nyt aiheena ovat hoitotuotteet, joiden käyttö yhtäaikaa ei välttämättä ole hyväksi iholle.

Vain yksi kuorinta kerrallaan

Kuorivat tuotteet ovat sellaisia, joita ei kannata käyttää samalla kertaa useita. Jotkut kuorinnat toimivat hyvin, kun toista käytetään illalla ja toista aamulla. Esimerkiksi DAILY RESURFACER (75€) hoitotassut ja DAILY MICROFOLIANT (51€) kuorintajauhe on tarkoitettu yhdessä käytettäviksi. Daily Resurfacer käytetään aamuisin ja Daily Microfoliant iltaisin ja näin tehdään joka päivä. Näin tehokas kuorinta soveltuu Suomen kuivassa talvisäässä rasvaiselle ja sekaiholle. Ohuemmalle kuivalle iholle riittää Daily Resurfacerin käyttö päivittäin tai Daily Microfoliant 2-3 päivän välein. Kesällä meilläkin voi näitä kahta sisaruskuorintaa käyttää amerikkalaisten ohjeiden mukaan.
Samalla kertaa Daily Microfoliantin kanssa ei pidä käyttää tehokkaampia MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT (58€) kuorintaa tai iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIANTia (119€), mutta erittäin toimiva yhdistelmä on käyttää 2-3 kertaa viikossa näitä vahvempia kuorintoja ja muina päivinä Daily Microfoliantia
Toisaalta en ole koskaan huomannut, että näitä meidän meidän myymiä kuorintoja olisi käytetty liikaa. Ne ovat hellävaraisia ja uudistavia, joten niiden kanssa ei juurikaan vahinkoja tule. Päinvastoin tiedän, että kuorintaa käytetään aivan liian vähän, vaikka jokaisen iho sitä kaipaisi säännöllisesti. 
Muistutan vielä, että uuden HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) kuorintanaamion kanssa ei tarvitse käyttää samalla kertaa muuta kuorintaa. 


Käytä seerumeita oikein

Yleensä ei kannata käyttää kahta seerumia päällekäin, mutta kosteuttavia seerumeita voi yhdistää toiseenkin seerumiin samalla käyttökerralla. Näitä kosteuttavia seerumeita ovat Dermalogican SKIN HYDRATING BOOSTER (65€) ja iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM (69€), jotka toimivat hyvin myös jonkin toisen seerumin päälle laitettuna. iS Clinicalin todella tehokas ”ryppyseerumi” ACTIVE SERUM (99€) voidaan sekoittaa Hydra-Cool Serumiin ja näin sen kihelmöivä vaikutus myös vähenee.
Retinolipitoisten tuotteiden yhtäaikaista käyttöä pitää varoa, koska iho saattaa kuivua liikaa ja hilseillä liian voimakkaasti. Dermalogican uusi RETINOL CLEARING OIL (73€) hoitoöljy ei sovi yhteen OVERNIGHT RETINOL REPAIR (93€) retinolivoiteen kanssa, koska niiden yhteiskäytössä retinolin määrä nousee niin korkeaksi, että iho alkaa hilseillä liikaa. 
Myöskään monia rasvaisen ihon tuotteita ei kannata käyttää päällekäin. Esimerkiksi AGE BRIGHT CLEARING SERUMia (65€) ei kannata käyttää Retinol Clearing Oilin kanssa päällekäin vaan toista aamulla ja toista illalla. Tämä systeemi eri seerumia aamulla kuin illalla on hyvin suositeltavaa, koska näin iho saa hyvin monipuolisen hoidon. Esimerkiksi superelvyttävä YOUTH SERUM (183€) illalla ja PRO-HEAL SERUM (109€) on oikein hyvä yhdistelmä, koska toinen elvyttää sekä kosteuttaa ja toinen rauhoittaa sekä vahvistaa. Dermalogican suosittu BIOLUMIN-C SERUM (78€) on hyvä yhdistää suojaavaan BARRIER DEFENCE BOOSTERiin (72€) ja toinen käytetään aamulla ja toinen illalla. 

17 kommenttia:

 1. Taas oli hyviä vinkkejä! Jos sattuisin lahjakortin voittamaan. Sijoittaisin sen IS Clinicalin huippunaamioon. T. Mari

  VastaaPoista
 2. Anonyymi07:13

  Hyvä juttu! Kirjoitat selkeästi mitkä hoito-, puhdistus- ja kuorintatuotteet sopivat yhteen tai vuorotellen käytettäviksi. Mukana arvonnassa.
  -Heta

  VastaaPoista
 3. Hyödyllinen teksti, kiitos vinkeistä!
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi07:29

  Hyvin tarpeellinen kirjoitus tuotteiden yhteiskäytöstä. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 5. Hyvää infoa seerumeista.

  VastaaPoista
 6. mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 7. mukana :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mukana!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana!
  hamalainentmatgmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa:)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi22:47

  Mukana arvonnassa!
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista