maanantai 21. joulukuuta 2020

Viimeiset työpäivät ennen aattoa

Joulukalenterissa arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla. 


Kaikilla asiakkailla on pieni täpinä päällä, koska etsitään viime hetken joululahjoja ja hoidetaan vapaapäivinä omia unohtuneita asioita. Nyt näyttää siltä, että kyselyjä puhelimella ja sähköpostilla on tullut tavallista enemmän ja myös ostoksilla piipahtavia käy kiitettävä määrä.

Meille joulukiire tietää työmme jatkumista!

Se, että tilauksia on paljon ja kyselyjä sekä ostoksilla kävijöitä riittää, on meille suuri kiitollisuuden aihe. Joulumyynti pelastaa loka-marraskuun valjun tilanteen, jolloin kaupankäynti oli vähäisempää kuin edellisvuonna. 
Meillä on helppo käydä ostoksilla, koska hyvin harvoin hoitolassa kohtaa muita asiakkaita, joten turvavälin pitäminen on helppoa ja kaikilla on suusuojat. Olemme 21.-23.12. avoinna klo 10.00-17.00 ja myöhempäänkin, jos siihen on tarve. Lahjakortit voi myös ostaa kätevästi netistä ja tulostaa sieltä myös jouluisen korttipohjan lahjan saajalle. Kortin voi valita joko rahasummalle tai varsinaisellle hoidolle.  Joululahjakortin netistä voi ostaa vaikka aattona, koska sen voi lähettää sähköpostilla lahjansaajalle ja näin jouluostokset sujuvat viime hetkilläkin.
Toivon myös asiakkailta pitkämielisyyttä, kun yritätte meille soittaa ennen joulua. Vastaamme heti, jos olemme vapaana, mutta voimme olla kiinni myös toisen asiakkaan palvelussa ja emme ehdi heti vastaamaan. Parhaiten saatte meidät kiinni laittamalla tekstarin tai sähköpostin ja niihin vastaamme  vuorokaudessa ja yleensä tunnissa. Valitettavasti näin kiireisenä aikana emme pysty heti reagoimaan Facebookin tai Instagramin yv. kysymyksiin. 
Suoraan myönnän, että olin aika hämmentynyt, kun sain kunnan kotihoidolta kysymyksen isäni hoidosta messengerin kautta ja huomasin sen vasta viikon kuluttua. En ollut mieltänyt messengeriä jonain virallisena keskustelukanavana vanhuksen asioissa, joka ei edes osaa enää käyttää puhelinta. Minusta kunnan viralliset asiat pitäisi hoitaa puhelimella, eikä nykyisillä uusilla vaihtoehdoilla. 


Pikkulahjat ja kotimaiset ekotuotteet ovat suosikkeja

Voin ylpeänä kertoa, että otimme myyntiin täysin kotimaisen HAVU -merkkisen huulipunabrändin, joka on täysin suomalaista osaamista ja kehitetty Aalto-yliopistossa. Olen ollut tavallista kiinnostuneempi kotimaisesta kehityksestä ympäristöystävällisessä kosmetiikassa, koska olen osa-aikainen maatalousyrittäjä. Minua kiinnostaa tuo tuontantoprosessi erittäin paljon ja olisin  ikionnellinen, jos pystyisin auttamaan tuttuja maatalousyrittäjiä oman työsarkani kautta. 
Olen kokenut valtavan paljon pettymyksiä näissä luomutuotteissa,  koska yleensä tuo kosmetiikan laatu pettää täysin. Pakkausten tekijät ovat oman alansa insinöörejä ja korkeasti koulutettuja yliopistoihmisiä, eivätkä he ymmärrä, ettei kukaan osta karamellivärillä värjättyä kasvovettä kosmetiikkana, vaikka pakkaus olisi kuinka hyvä tai tönkköä vaseliinimössöä hoitovoiteeksi pelkästään kotimaisuuden vuoksi.
Yleensä nykyään sivuutan kaikki kotimaiset keitokset, koska niillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, millaisilla tuotteilla voidaan saada muutosta ihonhoitoon. Tähän HAVU -sarjaan kohdistan tosi suuret odotukset, koska siinä tuntuu kaikki olevan kohdallaan. Huulipunan hinta on 38€ ja kotihoitoon tarkoitettu tehopaketti maksaa 56€ ja tuotteet ovat todella riittoisia. 

Hoitolassa on paljon myös muita mukavia muistiaisia ja yksittäispakatut virkistävät tehonaamiot (5€) ovat olleet tosi suosittuja sekä mantelikäsivoide & mantelihuulirasva kynsiviilan kanssa maksaa 14€ ja se on korona-ajan pelastus käsien ja huulien kuivuudesta. Kannattaa siis poiketa katsomaan, mitä kivaa meillä on tarjolla!

Tervetuloa jouluostoksille!

Hoitola on auki kaikki arkipäivät eli viimeinen työpäivä ennen joulua on keskiviikko 23.12. ja suljemme silloin aikaisintaan klo 17.00.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi08:12

  Havu-tuotteista olenkin kuullut kehuja. Ihania viimeisiä työpäiviä ennen joululomaa :) -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Havu huulipunaa pitääkin kokeilla, kun poikkean hoitolassa.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 4. Täytyypä tutustua Havu-tuotteisiin seija.uusitalo@outlook.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa! kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Anonyymi21:16

  Kiva, että tulee kotimaisia tuotteita!

  Pia

  VastaaPoista
 7. Anonyymi22:44

  Mukana arvonnassa :)
  pajun.kissa@luukku.com

  VastaaPoista