lauantai 5. joulukuuta 2020

Meikkileikki

Alkuun Joulukalenteri: Arvomme joka sunnuntai ja keskiviikko 50€ lahjakortin! Arvontaan voi osallistua Purkkiarmeijan komentaja-blogissa ja somessa kommentoimalla kalenteripäivityksiä. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa!


Otimme joulumyyntiin hyvälaatuisen, mutta edullisen amerikkalaisen ELF-meikkisarjan, jossa on muodikkaita värisävyjä aikuisille ja nuorille. Elf-sarjassa on myös kivoja useamman tuotteen pakkauksia, jotka ovat erityisen sopivia joululahjoiksi.

Kulmakarvat kunniaan

Nykyisessä meikkimuodissa korostetaan voimakkasti kulmakarvoja ja suusuojan käytön myötä silmien ja kulmien näyttävyys on tärkein osa meikkiä. ELF on tehnyt käytännöllisen LITTLE BROW BOOK (25€) pakkauksen kulmakarvojen korostamiseen. Pakkauksessa on kaksipäinen korostuskynä, hoitogeeli ripsille ja kulmille, kulmaväripaletti sekä sivellin, jonka toinen pää on kierreharja. Saat siis pikkurahalla kaiken, mitä tarvitset upeisiin kulmakarvoihin. Nuoret naiset himoitsevat tätä pakkausta, joten se on toivottu joululahjakin, mutta myös aikuiset naiset saavat näillä tuotteilla aikaan tyylikkäät kulmakarvat. 
Elfiltä löytyy useita luomiväripaletteja, joilla saa tehtyä silmämeikin työhön tai juhlaan. PRISM EYESHADOW NAKED 25€ paletissa on kuusi toisiinsa sointuvaa luomiväriä, jotka kaikki ovat luonnollisia nudesävyjä. Näissä on silkkinen ja ohut koostumus, jossa on juuri sopivasti pigmenttiä. Sävyt taittavat kauniisti valoa, joka tekee silmämeikistä tyylikkään ja meille vanhemmillekin sopivan. Tämän pakkauksen lisäksi löytyy kaksi muuta kymmenen luomivärin palettia: Elf EYESHADOW NEED IT NUDE 29€ sisältää sekä matta että helmiäisluomivärejä ja kaikki ovat tyylikkäitä murrettuja ruskean ja nuden sävyjä. Toinen paletti on EYESHADOW MAD FOR MATTE 29€, jossa on kymmenen täysin mattapintaista luomiväriä myös käyttökelpoisina harmaan, ruskean ja nuden sävyisinä. Nämä luomivärit pysyvät hyvin, eivätkä suttaa tai varise. Pakkaukset ovat myynnissä verkkokaupassa sekä hoitolassa. Verkkokaupasta ne löytyvät Joululahjavinkeistä,  joten katsokaapa sieltä, miten hyvältä ne näyttävät. 

Väriä poskiin ja huuliin

Huulet tarvitsevat nyt tavallista enemmän suojaa ja kosteutta, koska suusuojan käyttö vaivaa niitäkin. ELFiltä löytyy pari värillistä huulihoidetta, jotka hoitavat sekä kosteuttavat huulia. LIP KISS BALM 12€ sävy berry sweet on läpikuultava marjapuuron punainen ja BARE KISS on aavistuksen korallin sävyinen. Näiden huulihoiteiden värit ovat hyvin kevyitä, koska ensisijaisesti ne ovat hoitavia huulivoiteita.
Elfin MAD FOR MATTE LIP COLOR SET 29€ sisältää neljä kynämäistä mattahuulipunaa ja niidenkin koostumus on erittäin kosteuttava. Tämä kynämäinen huulipuna on helppo levittää tarkkarajaisesti, eikä muuta rajauskynää tarvita. Nämä neljä värisävyä ovat, harvinaista kyllä, kaikki suomalaiseen väritykseen hyvin sopivia ja niistä löytyy asiallisia värejä työkäyttöön ja yksi vähän tehokkaampi sävy iltaan. 
Poskipuna on tärkeä osa meikkiä varsinkin talvella. Kasvot näyttävät helposti kalpeilta ja poskipunaa tarvitaan tuomaan elävyyttä iholle. Muista myös, että sunnuntai-iltaan 6.12. asti on tarjouksessa YB:n CC PERFECTING PRIMER NYT 43€ (53€) meikinpohjustusvoide, joka korvaa myös kevyen meikkivoiteen. Tämä luonnollisen näköinen ohut meikki tuo iholle lämpimän sävyn ja poistaa kalpeutta. 
Elfiltä nyt BLUSH MELLOW MAUVE & MINERAL POWDER BRUSH yht. 29€, jossa poskipuna ja sivellin samassa, tämä mellow mauve sävy on viileä marjapuuron punainen. Toisessa pakkauksessa sävy on TWINKLE PINK ja se on herkullinen persikalla taitettu pinkki. 
Näistä ELF -meikeistä saa helposti koottua muodikkaat joululahjat tai niillä voi uudistaa oman meikkivalikoimansa. Huomioikaa, että tuotteita on vain pienet erät, joten ostoksissa kannattaa olla nopea! 

Tervetuloa jouluostoksille!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

11 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kivoja uutuuksia verkkokaupassa, kävin kurkistamassa.
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 3. Tuula K18:26

  Mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 4. Anonyymi21:51

  Mukana arvonnassa!
  Pia

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa. Verkkokauppanne monipuolonen, helppo tilata ja aina pientä yllätystä mukana.

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa. Verkkokauppanne monipuolonen, helppo tilata ja aina pientä yllätystä mukana.

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Mukaan! Hyvää itsenäisyyspäivää!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukava, että edullisempaa kosmetiikkaa löytyy.

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa! Muuutama Elfin tuote käytössäkin😉

  VastaaPoista
 11. Anonyymi09:36

  Mukana arvonnassa

  VastaaPoista