sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Vaikuttaako rasvainen ruoka ihoon?

Tässä otsikossa pitää olla tuo kysymysmerkki perässä, koska mitään lääketieteellistä todistetta ei ole, että rasvan syönti aiheuttaisi finnejä. Kuitenkin tämä on vahva uskomus asiakkailla ja nyt joulun jälkeen moni kokee suklaan ja kinkkujen tulevan finneinä ulos.Täsmähoidolla voi vaikuttaa finneihin

En halua väitellä kenenkään kanssa aiheuttaako juusto ja suklaa ihon rasvoittumista, mutta ihotautilääkärit eivät tätä yhteyttä näe ja olen itse taipuvainen samaan tulkintaan. Finneihin on löydettävissä niin monta muuta syytä, että ne pitää ensin sulkea pois ja sitten vasta miettiä ruokavaliota. 
Yleisin syy finneihin on hormonitoiminta ja perinnöllinen ihotyyppi. Lähes kaikilla ihmisillä puhkeaa silloin tällöin tulehtuneita finnejä ja näitä yksittäisiä näppyjä voi hoitaa Dermalogican AGE BRIGHT SPOT FADER (45€) paikallishoitoaineella. Se on ollut vasta alle pari vuotta myynnissä ja asiakkaat eivät vielä tunne tuotetta. 
Suosittelen sitä kokeilemaan, koska lähes kaikki hyötyvät Age Bright Spot Faderin käytöstä tarvittaessa. Heti siinä vaiheessa, kun tuntee finnin alkavan nousta, kannattaa paikallisesti sipaista tätä Spot Fader voidetta. Voide on pakattu kapeaan tuubiin, jonka pää on muotoiltu niin, että siitä voi levittää hoitoainetta suoraan finnialueelle. Tätä hoitoainetta voi käyttää täsmähoitona yksittäisen finnin hoidossa tai levittää sitä isommalle alueelle esimerkiksi leukaan. Koko kasvoille se ei ole tarkoittu, vaan se on nimenomaan täsmähoito.


Dermatude-kasvohoito auttaa myös ihon rasvoittumiseen

Dermatude-kasvohoito (170€ ja neljän hoidon sarja 600€) on myös erinomainen rauhoittamaan keski-ikää lähestyvien ihon rasvoittumisongelmia. Hyvin usein asiakkailla on ongelmana suuret ihohuokoset ja taipumus yksittäisiin finneihin sekä mustapäihin. Monella on myös yksittäisiä acnearpia, jotka ovat jääneet teini-iän tulehduksista. Tässä kohtaa voin kertoa, että onneksi nykyisillä nelikymppisillä ei enää näy vesirokon arpia, kun he eivät ole sitä rokotusten takia sairastaneet. Itseni ikäisillä näitä kyllä näkee ja erotan ne heti finnien arvista. Vesirokon arvet ovat pinnallisempia, mutta selvemmin erottuvia kuin acnearvet. 
Dermatude-kasvohoidolla olen saanut aivan ilmiömäisiä tuloksia 50-60-vuotiaidenkin acnearpiin. Hyvä kotihoito ja säännöllinen kasvohoito auttavat näkyvästi arpiin vielä ikääntyvälläkin iholla ja samalla myös huokoset supistuvat. Mitään äkkinäisiä tuloksia ei synny, mutta vuodessa oikea kotihoito ja Dermatude-kasvohoito noin 4-6 viikon välein muuttaa ihon ulkonäköä ratkaisevasti. 
Kotihoito ei tarkoita mitään tunnin puunaamista päivittäin, vaan viitisen minuuttia aamulla ja illalla, kun käytössä on oikein valitut tuotteet, jotka toimivat yhteen. Siinä ei ole järkeä, että jokainen purkki on eri sarjasta, vaan kaikkien tuotteiden yhteisvaikutus tuottaa tuloksia. Kotihoidossa pitää myös huomioida, että kosmetologien myymät ammattisarjat ovat vaikutukseltaan monin kerroin tehokkaampia kuin muu kosmetiikka. 


Tervetuloa ostoksille!

Hoitola on auki kaikki arkipäivät vähintään klo 17 asti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti