tiistai 1. joulukuuta 2020

Joulukalenteri alkaa nyt!

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja perinteinen joulukalenterimme avataan! Joulukalenteri näkyy blogissa, Facebookissa ja Instagramissa ja aina keskiviikkoisin sekä sunnuntaisin arvotaan 50€ lahjakortti, jonka voi käyttää hoitolassa hoitoihin tai tuotteisiin ja verkkokaupassa myös. Arvontaan voi osallistua laittamalla kyseisinä päivinä kommentin Facebookiin, Instagramiin tai blogiin. Joulukalenteria kannattaa seurata, koska välillä sieltä paljastuu hyviä tarjouksia tai muuta hyödyllistä kivaa.

"Kun elämä on raskasta, rohkeat eivät alistu ja hyväksy tappiota - sen sijaan he käyvät yhä määrätietoisemmin taisteluun paremman tulevaisuuden puolesta." – Kuningatar Elisabet II

Ykkösluukusta löytyi Dermalogican SKIN KIT ESSENCE -matkapakkaus, joka sisältää Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeelin ja Calm Water Gel 10ml hoitovoiteen. Arvo 32€. Saat sen lahjaksi loppuviikon ajan eli sunnuntaihin 6.12. asti jokaisen ostoksen mukana hoitolassa ja verkkokaupassa. Se sopii pikkulahjaksi vaikka ystäville!


Tähtitarjoukset ajalle 1.12. – 14.12.2020

Tähtitarjouksina ovat Dermalogican POWER RICH NYT 135€ (175€) supertehokas hoitovoide yöksi ja päiväksi sekä MAXEY LASH NYT 82€ (108€) ripsiseerumi. 
Dermalogican luxus-voide Power Rich on tehokkain elvyttävä voide vanhenevalle iholle ja se ei sisällä hedelmähappoja tai retinolia. Power Rich pakkauksessa on viisi pientä voidetuubia ja voiteet riittävät 5-8 viikon käyttöön. Tämä hoitovoide käy myös silmien ympärille ja seerumiakaan ei välttämättä tarvita. Power Rich estää tehokkaasti ohutta ja kuivaa ihoa ohentumasta lisää sekä silottaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja veltostumista. Tätä helpompaa hoitovoidetta ei olekaan, koska tarvitset sen lisäksi vain puhdistusaineen. 

Maxey Lash ripsiseerumi on varsinainen koronakauden tuote, koska nyt tarvitaan silmiin näyttävyyttä. Tämä ripsiseerumi kasvattaa noin kuukaudessa jokaiselle upeat pitkät ripset. Ripsiseerumia käytetään aluksi joka aamu hyvin pieni määrä ripsirajaan. Sitten, kun ripset ovat sopivan pituiset, yleensä 4-6 viikon käytön jälkeen, siirrytään ylläpitovaiheeseen, jolloin ripsiseerumia käytetään 2-3 kertaa viikossa. 
Ripsiseerumin käytön alussa voi neste tuntua hiukan kihelmöivältä sekä kuumottavalta ja herkkäihoisen kannattaakin aloittaa sen käyttö joka toinen päivä ja siirtyä vasta viikon jälkeen jokapäiväiseen käyttöön. 
Ripsiseerumi tehoaa jokaisella, joka viitsii sitä käyttää säännöllisesti. Kyseessä ei siis ole tuote, joka vaikuttaa vain joillekin. Ripsiin kannattaa tehdä myös RIPSIEN KESTOTAIVUTUS 88€, joka tuo upeaa lisänäyttävyyttä silmiin. 

Näistä tuotteista voi koota myös hyvän joululahjan ja tässä vielä pari Hoito&Tuote -pakkausta kevennettyyn hintaan: 

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! 

13 kommenttia:

 1. Kiva joulukalenteri. Pystyykö nanolift ja power rich tarjouksen hyödyntämään aiemmin varattuihin hoitoihin?
  Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pystyy. Monella vakioasiakkaalla on aina seuraava hoito varattuna ja jos tehdään Nanolift hoito ja ostaa tuon Power Richin yhteishinta on 240€.

   Pyrin aina huomioimaan kaikissa tarjouksissa, että ne hyödyttävät myös vakioasiakkaita. Moni muu yritys tekee tarjouksia saadakseen uusia asiakkaita ja tietysti se on meilläkin yksi tarkoitus, mutta haluan ensisijaiseti kiittää tarjouksilla vakioasiakkaita pitkästä asiakassuhteesta. Mainitkaa aina, jos koette ettei tarjoukset yms.hyödytä vakioasiakkaita, koska välillä on vaikea huomioida kaikki asiat mitkä käytännössä eteen tulee.
   Laittakaa jakoon myös ystävillenne näitä blogijuttuja, jos tieto on tarpeellista tai tarjous on hyvä.

   Inkeri

   Poista
  2. Ok, kiitos tiedosta.

   Poista
 2. Anonyymi07:14

  Ihanaa päästä kurkkaamaan joulukalenteria päivittäin täältä blogista. Mukana ��
  -Heta

  VastaaPoista
 3. Mukana ihanassa joulukalenterissa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Mukana!
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana! :) Ihanaa joulun odotusta!
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukaan!
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hieno kalenteri 😊 Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 8. Saara21:31

  Olisipa hienoa voittaa, Dermalogican multivitamin-naamion sillä ainakin hankkisin.

  VastaaPoista
 9. mukana :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista